Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Adino svabu meu nu poate veni pot sa iau eu vecinu tau ![]()
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Adino eu am inteles ce era mai principal ca vii cu vecinu si na m-am oferit sa nu stea singur ![]()
![]()
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
durata de vineri pana duminica, perioada sa zicem 3-5 iulie ca ati spus ca vreti in iulie, sau cautam ptr iunie pe la sf lunii? maine ma uit de pensiuni si locuri frumoase de vazut prin zona, loc de baie si joaca ptr copii, terase ptr sauffen-saugen whatever
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa Clau,un sfat mic..cel de sus e gay,vecinul de sus,deci pe ala nu-l luam. |

sau poate il fac sa se razgandeasca INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 durata de vineri pana duminica, perioada sa zicem 3-5 iulie ca ati spus ca vreti in iulie, sau cautam ptr iunie pe la sf lunii? maine ma uit de pensiuni si locuri frumoase de vazut prin zona, loc de baie si joaca ptr copii, terase ptr sauffen-saugen whatever INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
2-5 iulie sunt la St. Petersburg, o saptamana mai tarziu nu se poate?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
ceska777 spune:
Yasmine,
eu ma consolez ca nici AMR-ul nostru nu mai e asa mare.... merg acum sa-l modific!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
unde ati disparut toate, eu vin de la lucru si voi activitate ioc, Adino ai vb cu vecinu? vine? deci punem o sapt mai tarziu atunci 10-12 iulie pass das bei alle
.
Ceska tot nu am inteles cand pleci si cu ce?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Am reaparut, am gatat treaba, totul mai putin oole, ca am renuntat sa mai fac, ca iara nu papam.
Am facut 2 cozonaci care au iesit super babani, am sa pun si poza si am mai facut o prajitura cu branza de vaci si zmeura.
Sunt cam varza, mai ales ca nu am dormit azi, doar am motait in canapea vreo 20 de minute.Da cred ca recuperez maine, ca nu mai merg pt jobul nou, s-a amanat pt luni.
Miki, merci de oferta, chiar am fost si mi-am facut provizii.
Ma duc sa ma imbaiez si daca nu adorm in canapea mai apar, daca nu o noapte frumosa si fara peripetii
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
ia uitati ce s-a motorizat madama dupa ce i-am trimis eu chef de dimineata prin dhl, bravos senora 
vreau si eu tort din ala
, ai facut ala de la maya?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna