Vitamine romanesti in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

, moama ce as mai dormi, dar cu zvapaiatul asta mare nu am nici o sansa, iar cat a dormit el am calcat cei 2 munti de haine. Vroiam sa merg la cumparaturi, dar cred a o las pe dimineata si acum cand vine sotul ii pun sa monteza patul (am luat pat formula 1 pt Tony) si eu merg sa dorm.
Azi noapte a cazut Tony din patul lui si azi tot cadea din picioare, presupun ca de la incaltaminte i se tragea (cand ii ramane incaltamintea mica, se impiedica f des), si am sunat la medic si asta fara sa-l vada ma trimite in spital, dar eu nu am mers si vad ca nu are nimic descultz.
Adina am vrut eu sa iau aparatul foto ieri, dar tot asa imi era ca ma eclipsezi aaaaaa si sa nu uit, pe fimiu il cheama Tony cu Y
Clau eu m-am razgandit, nu mai scriu, am vrut sa scriu eu putin din viata mea dar m-am razgandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

AMR 2 zile si plec in concediu. Na, asa sa va fac pofta .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou, hellou

AdinaF,
asa cum ai putut sa constati inca suntem pe aici desi imi ard calcaiele sa zbor spre RO!

Azi am cumparat pampers pentru vreo doua luni si alte cele pentru gaza mea .... mai vreau si eu o tura de shopping in week end si putin relax... asa ca am taiat-o de pe lista pe soacra, NU mergem in week end in vizita. Acuma sotul ma bazaie sa sun eu si sa spun ca nu venim! "no way, jose! e maica-ta suna tu!"

Vineri seara primi masina noua si fara sa cerem avem si numere frumoase foc! Initialele sotului si luna+anu nasterii! Daca vi le scriu aici poate ma claxonati pe strada ca am, de gand sa soferesc si eu.... daca-mi fac curaj!
De decolat spre Ro abia pe 6 iunie.....asa ca va mai citim o vreme de aici.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si daca vreti sa vedeti cu ce imi ocup eu timpul va invit pe blog sa cititi postul Albinuta Maya!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

AMR 2 zile si plec in concediu. Na, asa sa va fac pofta .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

mamaliga ta de fata, tu stai la umbrelute si cockteil si pe noi ne lasi aici in frigoniul asta.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Clau de ce te-ai razgandit? hai ma ce faceti concurenta daca nu scrie colega nu scriu nici eu sau cum? nu avem incredere una in cealalta? cand o sa o capatam oare asta? increderea si se pune ori ba in aplicare proiectul BODENSEE sa stim sa ne uitam deja dupa pensiune.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ma bucur ca a iesit cafeaua gustoasa .

Ioana, gata cozonacul? arunc un Redbull?
Codruta, multa sanatate lui Matei.
Clau, trage tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Pentru Bodensee,scrie si tu data,ora cat dureaza distractia...amanunte sa-si faca poporul planul.
Venim cu copil,catel,purcel,barbat si vecin?
Copila mea doarme de la ora 1,asta inseamna ca se face bine,uffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Adina, multa sanatate printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Nu stiu ce ati priceput voi din mesajul meu dar io nu am priceput nimic
Eu sunt pentru mersul la Bodenssee!
Ultima mea idee e sa mergem-eu cu familionul din dotare-in concediu la mare in germ.
INTREBARE-MAI VINE CINEVA?????

Mergi la inceput