Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 4
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Celesta bine zici ![]() ![]() is curioasa chiar asa de la tine ce vor vrea, astia cred ca iau asa : omu si formularele de einbürgerung ![]() idioti bine ca m-am scapat de ei, acu deja ma bazaie sa merg la vot INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Mie deja imi trimit de cateva luni buletine de vot
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
claudia74 spune:
se bazeaza pe noi ca nemtii nu prea merg la vot, eu mi-am facut temele deja, am studiat partidele, votez CDU
, is necajita ca a plecat mucea de Gomez de la VFB, l-a luat Bayern, acu ne bazam pe Marica in continuare.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
de pe la noi combinatii cu americanii :)))) si egiptenii parca :)))
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
puiul11 spune:
Ca sa votezi la alegerie de acum europarlamentare nu este nevoie de cetatenie, doarece si Ro este in UE ai voie sa votezi. Doar la cele prezidentiale nu ai drept de vot.
Legat de Termomix eu eram cea care am avut parte de prezentare de la o prietena, dar mie pretul mi se pare putin ![]()
cam marisor in jurul cifrei de 1000 de euro, dar daca vrei mai multe detali pot sa dau link-ul prietenei sa vizionati ce poate acest aparat.
tumpi spune:
Ehe Clau, melodia asta nu o stiam.
In schim imi place si asta
Ioana, tiza, e clar ca ma lasa capu
, am incurcat borcanele.Si mie mi se pare scump,dar la ce face, cat de cat isi merita pretul.Pe mine ma interesau mai mult retete, ca in cartea lui nu-s cine stie ce.
Eu il am de ceva timp, am avut noroc sa prin o oferta,dar n-am apucat inca sa gatesc in el
,doar l-am folosit pe post de robot.M-am hotarat sa fac totusi cozonac, daor trebuie sa ies sa cumpar droajdie proaspata.Si apoi sa rosesc vreo 5 oo
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Ioana ce zici de fata asta ![]()
![]()
![]()

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
AdinaF spune:
Deni, bine ai ajuns in Romanica, viel Spaß cu fetele!
Claudia, o sa caut poze si cu mine, dar itzi spun sigur ca tb sa caut mult, eu fiind singurul fotograf in familie, nu apar pe niciunde.
Poze nu am facut la intalnire, m-am enervat pe Claudi@ ca arata prea bine, sa nu ma eclipseze
, na, hai ca glumesc, data viitoare facem, promit.
noiembrie, eu nu ma enervez pe birocratzi, si nenea cu care am vorbit la tel a fost chiar amabil si dispus sa m-ajute, mi-am promis sa iau totul cu calm, n-are rost sa ma consum. Acuma imi trimite nenea prin posta un nou Antrag unde scrie mai clar ce mai vor de la mine.
Ne vedem sapt viitoare daca e vremea ok?
Ceska, pe unde esti, ai plecat deja spre Ro?
Pe mai tarziu!
noiembrie spune:
Fetelor , bine v-am regasit!
Multumesc celor care au dat cafeaua , cred ca am baut 1 litru , pina acum , si mai urmeaza , ca dupa amiaza vreau sa mergem intr-o vizita , la o romanca , in localitetea unde am stat inainte!
Astazi am avut oarece tre3buri casnice , nimic deosebit . Am facut ceva de mancare(o mazare , niste snitele )so bineinteles , asa cum mi-am propus , cozonaci .Ouanu vopsesc , ca nu prea mancam si decit sa le aruncam prin frigider degeaba mai bine lipsa ...
Trischa , sanatate la puiut dragut ! Matei e iarasi cu ochii rosii , habar nu am de unde ...
Adina F am sa onorez invitatia , dar vreau sa ma asigur ca Matei e bine ca sa nu imbolnavesc copii.
Clau , toate cele bune.
.CUm mai este Moonik?
Tumpi , iti doresc numai bine
.
O dupa amiaza linistita tuturor!
ramonaiani spune:
In sfarsit am reusit sa intru si eu pe net.
Se pare ca datorita caldurii copila mea e cu fundul in sus - tipa si urla zi si noapte, nu-i intram cu nimic in voie. De-aia nici nu mi-a mai fost gandul la calculator / televizor
.
Azi am fost la control, totul e OK cu bebe, dr a zis ca sunt sanse sa il nasc la termen, adica mai sunt vreo 4 saptamani de asteptat. Off, si pe caldurile astea ... mi s-au umflat picioarele, ma dor oasele de la bazin (si daca faceam spagatul cred ca ma durea mai putin
).
Aveti grija de voi
(ca si eu incerc sa am de mine).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+