Vitamine romanesti in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hahaha Clau.Da vezi ca ai uitat sa bifezi sa fie cu termin de 12,asa ca pachetul a ajuns dupa ora2.

Asa chef am avut ca mi-am tras acu si unghii mov.

Eu am avut un musafir in gradina, ca al meu a venit in baie dupa mine sa ma cheme sa-l vad.Era dl arici pogonici.Si nu vreti sa stiti cum face un arici daca il atingi si se simte amenitat.Brr, ca m-am si speriat..
Mai devrme mitzulina era in copac dupa un ditamai porumboiu, nu-s ce soi era da asa de imensi nu am mai vazut.

Acus,astept sa mi se usuce oja si ma duc la nani ca maine iara du ma trezesc.Nu-s ce am ca in ultimul timp ma trezesc numai tarziu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Claudia, pune-ne si pe noi pe lista pt Bodensee, ce fain ar fi sa iasa ceva din povestea asta, iulie e ok, n-avem nimic planificat.

Claudi@, gata, data viitoare vin la Tony cu un ou Kinder pt ca l-am botezat, pupici la scumpici .

tumpi, incepi job nou, bafta multa aclimatizare rapida!

Clau, nici eu nu stiu ce sa scriu la blog, chiar n-am avut o viatza palpitanta (poate mai bine asa), deci atzi risca sa avetzi o lectura plictisitoare.

ramo, ce calduri mai, noi azi am purtat pantaloni si bluzitze de trening, a fost destul de racoare afara.

Am cumparat si eu azi capsuni de pe camp, yammeee, am facut si un fel de prajitura-inghetzata, care tb sa stea la congelator cateva ore, maine o dam gata cred de la micul-dejun, parca vad.

noiembrie, alles klar, facetzi-va voi bine, asta e cel mai important, avem vreme de-acum inainte sa ne tot vedem. Sanatate in continuare.

Lui Alex i-au iesit ceva bubitze rosii pe piept (asta inainte de a manca capshuni), oare ce sa fie? De la caldura? Maine merg cu el la doctor, sa vad ce zice.

O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

DEci vazui Bodensee si-mi bagai nasu`
Claudia o sa ma gandesc si eu la locuri de vizitat sau de intalnit. Deci iunie sau iulie? in 10 iulie merg la un Fortbildung de vineri pana sambata dar daca e duminica e super ok.

....am multa treaba. Da cand nu am eu???. Maine primim musafiri o familie din Romania care colinda Europa, cu doua fetite de varsta alor mele. Raman la noi cateva zile. Asa ca eu voi absenta motivat.

V-am pupat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Mira, pai era de vineri pana duminica, deci cu doua noptzi de dormit acolo.
Distractzie placuta cu prietenii vostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Adina, eu dorm acasa, ca stau peste balta (30km de Konstanz) si vin numai sa va vad ............cu toate ca daca ma gandesc bine nu era rau deloc sa fi fost ceva mai departe si sa fi plecat tot weekendul.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Aha, acum am priceput , esti o norocoasa sa ai asa ceva in apropiere.
Noapte buna, ca vad ca numai noi mai bufnitzam pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata,

e pregatita ...stiti unde o gasiti..calda si gustoasa ( sper).

Clau, ti-am dat raspunsul meu in legatura cu Bodensee ...mai vorbim....
Ioana, fa te rog o poza unghiilor tale mov
Codruta, esti ok?

Va doresc o zi minunata...eu plec imediat in jungla

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata !si de la minesi o bucata mare de cozonac!
Miki , multam de cafa, drum bun in jungla!
Fetelor, astazi este Inaltarea, va doresc o zi frumoasa, si sa aveti parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam da cafa si de dedicatiuni Miki, nu le.am vazut inca tre sa deschid explorer, la tine stiu cum e stai calma .
Mira deci vii? Adinele 2, Corina, restul fetelor ar fi ok we ala cum am zis? Codruta nu discut, veniti, Dora, Claudia,Ioanele,Miri,Angi, Mihaelele, Liliana ai fost dabei cand am mai discutat.
La noi e intunecos sta sa ploua,vai si amar de vremea asta.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput