Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 19
angiuta spune:
Buna fetelor!
Cam liniste pe aici, pe unde umblati?
Am si eu o intrebare. De luni intr-o saptamani face si maimuta mea 2 anisor. Cam care-s obiceiurile pe la gradi? ce se aduce? eu am de gand sa-i pregatesc 3 feluri de prajituri, posibil cu crema. Ar fi mai indicat oare fara crema? E de ajuns doar prajiturele?
Astept sugestii! Merci anticipat!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
i_ulia spune:
hop si eu pe fuga, ca de obicei![]()
azi am fost la plimbare, 3 ore prin padure, a cam batut vantul dar a fost tare frumos.
DidiAlex, sa-ti traiasca David, sa fie sanatos, fericit si tu impreuna cu el!
angi, noi pana acum doar la krabbelgruppe ne-am sarbatorit, cu chec sau muffins si bucatele de fructe. oricum ceva care sa se poate manca cu mana si sa nu faca multa murdarie in jur ![]()
simo, bine ai revenit! petrecere frumoasa maine!
miha-ha, eu n-am talente poiatice, recunosc ca n-am scris niciodata poezii, dar ma bucur daca scrieti voi ![]()
adina, ca bine zici, ca de cand ma tin sa scriu: la bodensee eu pot in iulie doar primul weekend fara copil sau al doilea cu tot cu ea. pe 16 iulie ne mutam, deci pana la vacanta de vara nu mai pot sa plec dup-aia.
mama ta cand se intoarce?
ma duc sa cant de noapte buna, revin. 
ramonaiani spune:
Mai, suntem mai multe vitamine care citim. Cu postatul e mai greu, lipsa de inspiratie. Si oricum, de zis prea multe nu am: ca picioarele mi-s umflate bustean, ca mi-e cald de mor, ca ma doare burta cand stau pe scaun (nu mai are loc de picioare
), ca ma dor talpile ca m-am facut cat elefantul si ele nu-s obisnuite cu greutatea asta .. si tot asa
.
Azi fuseram la un grill - frumos, placut, apoi ne-am plimbat cu barca jumatate de ora - care au devenit 25 de minute, ca fata vroia sa sara "over bord"
sa ajunga la ratele si gastele de pe lac.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+
mihaela_specht spune:
angiuta DENNIS cand si-a sarbatorit ziua la gradi ,doamna educatoare mi-a zis fara crema,am facut muffins si deasupra le-am ornat cu smarties.asa
pe maine va pup
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
trischa spune:
Salutare,salutare..
noi am fost la Garmisch cu trenul,deci suntem varza de obositi.maine avem invitatie la o zi de nastere asa ca plecam de dimineata ca-i departe.
la scris poezii cu voi nu ma mai bag..ati ignorat versul meu si m-am suparat
o seara frumoasa tuturor!!
claudia74 spune:
Trischa al tau a fost cel mai important, nimeni nu a ignorat nimic 
Numai stiu care ce ati scris,acu am venit de la arbeit,sotul m-a asteptat cu gratare si mici
asa ca is voll.
Angi nu ai voie cu crema, eu intodeauna am facut belegte brötchen si muffins exact cum spune si Miha-ha ornati cu smarties,floricele, bombonele, in forma de inimioare am facut si am dus apfelschorle intotdeuna, deci nu fa nimic cu crema ca nu au chef madamele sa-i curete pe maini,la noi asa e
.
Iulia, fetelor pai deja is probleme,ce ziceti de we 20 iunie e ok? ca uite iulie nu merge la toate si am spus clar ca vor fi si puradeii dabei !
Poli-Urziceni 1-0 ole,ole dar nu se vede ca au luat codurile,am vazut in internet.
Adina te descurci tu ca doar no sta mama for ever la tine
,mama are oroare de germany asa ca niciodata n-a stat mai mult de 2 sapt
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
i_ulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 ce ziceti de we 20 iunie e ok? |
are schwiegerpapa geburtstag si suntem la ei.
claudia74 spune:
ala era singurul we frei al meu din iunie 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
LA MULTI ANI David! Sa mai treaca si mamica ta pe-aici la raport .
Clau, ma descurc io nu asta-i baiul, ca nu-i prima data cand pleaca, mie mi-e mila de copilasi ca ei chiar sufera saracii dupa cate-o despartzire de-asta ...
Eu as putea si pe 20 iunie la Bodensee ... ce-ar fi sa propunem cateva date pt intalnire, si sa se voteze dom'le, ca tot se apropie alegerie
.
Am plecat la nani, ca mai nou se trezesc pruncii la 6 dimineatza ...
Noapte buna!
zuzi.simona spune:
na ca la mine sta mama for ever!
noi nu putem la nici o intalneala asa mai lunga, poate doar daca suntem prin zona si avem timp sa tragem o fuga dar asta vom sti doar atunci
, mi-ar fi placut si mie la bodensee...
sa va mai zic ca au facut ai mei intalnirea de 20 la liceu si au fost peste 200 persoane (colegi plus familii) si eu n-am ajuns 

, ma uit la poze si cu greu mai recunosc pe cineva...
iulia spune te rog cat te-a ajuns bucataria si cam care e structura ei, ca la bucatarii nu m-am uitat la ikea si vreau sa-mi fac o idee, ti-o fac ei pe dimensiuni sau le grupezi tu ca la sifonier de ex.?
noapte buna fetele, oriunde v-ati afla, eu - tot pe mosel, apropo cine n-a ajuns pe aici neaparat s-o faca, zona e superba, malurile sunt pline de campinguri si localitatile numai cu pensiuni si restaurante
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)