Vitamine romanesti in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

sau...poate aveti dreptate ....

na bine atunci ma duc si eu un pic p-afara la un .

o duminica frumoasa in familie va doresc

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Lupta Poli ole,ole,ole....... azi cu Urziceni

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Lupta Poli ole,ole,ole....... azi cu Urziceni

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Hai Steaua

AMR 23 zile

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

IO VI-AM ZIS CA AICI E FIECARE CU CE-L DOARE

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pai vad ca nu doare pe nimeni nimic, ca lumea e la picnik-uri,in concedii, altii se gandesc la ele.Nimeni nu mai scrie nimic serios pe aici.
Asa ca ......Suntem numai 3 care facem conversatie.

AMR 23 zile

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Fetelor, ce se mai aude cu Bodensee??

De azi is iar fara ajutor la pitici, maica-mea a trebuit sa mearga neprevazut acasa, acum stau si ii tröstenesc pe pitici, pt ei Oma e ... OMA (ca emoticon cu ceva sfant nu gasesc).

Duminica frumoasa,noi mergem la o inghetzata pe centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Miki, izti sta foarte bine blonda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

multumesc Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

prezent eu! m-am re-vapor(izat)
am facut iar oleaca de treaba pe la casa, cand oare s-o termina...am dormit acolo si la pranz am impachetat si la ecluza cu noi, suntem deci pe mosel intre koblenz si cochem

angi draga cum sa ma supar, stai linistita ca de asta suntem pe aici sa ne sfatuim nu? oricum am platit deja, poate am mai mult noroc! ca desing mi-au placut cel mai mult din tot ce am vazut, ca rezistenta o sa vedem, dar la noi la cat suntem pe acasa nu vor fi f. folosite

miki fata sa nu zici tu nimica cand ne-am vazut! e drept c-a fost prea in viteza dar macar asa...oricum ma bucur ca esti fericita , asta conteaza ca doar nu traim de n-spe ori...si subscriu la ce-a zis adina de blond

uitam de David, la multi ani dragule, sa-ti traiasca baiatul Alex!

si noi sarbatorim maine copii adica fata si pe iustin ca omu meu e nascut pe 1 iunie da aia mai copilareste inca
tort am cumparat ca eu nu-s gospodara ca altele si mai sunt si numai pe drumuri ca si maine seara tre sa duc fetele inapoi acasa...

va pup si zile frumoase

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput