Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_specht spune:
sau...poate aveti dreptate ....
na bine atunci ma duc si eu un pic p-afara la un
.
o duminica frumoasa in familie va doresc
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Lupta Poli ole,ole,ole....... azi cu Urziceni 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Lupta Poli ole,ole,ole....... azi cu Urziceni ![]() INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |

Hai Steaua
AMR 23 zile
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
IO VI-AM ZIS CA AICI E FIECARE CU CE-L DOARE ![]()
![]()
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Pai vad ca nu doare pe nimeni nimic
, ca lumea e la picnik-uri,in concedii, altii se gandesc la ele.Nimeni nu mai scrie nimic serios pe aici.
Asa ca ......
Suntem numai 3 care facem conversatie.
AMR 23 zile
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
AdinaF spune:
Fetelor, ce se mai aude cu Bodensee??
De azi is iar fara ajutor la pitici, maica-mea a trebuit sa mearga neprevazut acasa, acum stau si ii tröstenesc pe pitici, pt ei Oma e ... OMA (ca emoticon cu ceva sfant nu gasesc).
Duminica frumoasa,noi mergem la o inghetzata pe centru.
zuzi.simona spune:
prezent eu! m-am re-vapor(izat)
am facut iar oleaca de treaba pe la casa, cand oare s-o termina...am dormit acolo si la pranz am impachetat si la ecluza cu noi, suntem deci pe mosel intre koblenz si cochem
angi draga cum sa ma supar, stai linistita ca de asta suntem pe aici sa ne sfatuim nu? oricum am platit deja, poate am mai mult noroc! ca desing mi-au placut cel mai mult din tot ce am vazut, ca rezistenta o sa vedem, dar la noi la cat suntem pe acasa nu vor fi f. folosite
miki fata sa nu zici tu nimica cand ne-am vazut! e drept c-a fost prea in viteza dar macar asa...oricum ma bucur ca esti fericita , asta conteaza ca doar nu traim de n-spe ori...si subscriu la ce-a zis adina de blond
uitam de David, la multi ani dragule, sa-ti traiasca baiatul Alex!
si noi sarbatorim maine copii adica fata si pe iustin ca omu meu e nascut pe 1 iunie da aia mai copilareste inca ![]()
tort am cumparat ca eu nu-s gospodara ca altele
si mai sunt si numai pe drumuri ca si maine seara tre sa duc fetele inapoi acasa...
va pup si zile frumoase
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)