Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht frumoasa poveste m-a emotionat pana la lacrimi ![]() putem incepe alta cu A fost odata 26 vitamine... cred ca am numarat bine mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
u gotta be kiding

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
AMR la fiecare cu ce-l doare, acusi imi bag si eu cateva ![]()
![]()
![]()
, la Ioana e urlaub ca si la Franceska.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
David
Clau, sanatate multa.
Bey, lasati povestile pt copii,daca mai spuneti multe pe aici ma duc la culcare deja![]()
Miha, amr pana la co.
AMR 23 zile
o zi frumoasa va doresc, la noi vad ca s-a intunecat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
Clau ai fost mai rapida ca mine![]()

AMR: 23 zile
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi Clau ai fost mai rapida ca mine ![]() AMR: 23 zile "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mihaela_specht spune:
clau "u gotta be kiding " desi vorbesti pe inteles eu nu te pot pricepe ![]()
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
iti traduc : dass musst ein witz sein ![]()
![]()
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mihaela_specht spune:
aber naturlich.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
miha ar merge, dar vezi si tu ca nu are nimeni chef de asa ceva 

problemele vietii oder was anders, keine anung warum 

, prea serioase fetele.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
sau fara inspiratie,sau fara chef, sau.....![]()