Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonaiani spune:
Monik face deocamdata binisor. Marti ii mai fac o echografie sa vada ce si cum, si daca tot nu e dilatata inseamana ca nu s-a agravat situatia. Are sanse, in ciuda contractiilor, sa o mai duca asa cateva saptamani, si cine stie, poate ii dau chiar drumul acasa.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+
angiuta spune:
Buna fetelor!
Dupa o lunga absenta revin si eu...nu m-am refacut inca complet, partial nu aud cu urechea dreapta si se pare ca tre sa mai vizitez de vreo doua aori ORL-istul. Increibil cat de repede si total s-a refacut V. in timp ce eu ma chinui de aproape 2 saptamani. Batranetile astea...
La mine nimic nou, cat despre intanlire, m-am uitat sapt. trecuta pe harta si mi-a picat fata cand am vazut ce departe e. Eu eram ferm convinsa ca-i undeva prin centrul Germaniei, nu stiu de ce. Nu cred ca venim, dar daca ne rezgandim va anunt in timp uitil. Poate l urmatoarea intanlire...
zuzi.simona sper ca nu te superi ca-mi dau cu parere de canapelele Ikea. Noi avem un coltar, are vreo 4 ani vechime si a costat destul de mult zic eu (1500 euro). Mi se pare prost facut, scheletul e din lemn si n-a rezistat prea bine de-a lungul a celor 2 mutari iar colac peste pupaza, acum 2 saptami se aseaza sotuluica ( si nu e mare deloc, are 1,65 si aproape 70 kg) si deodata se aude un troznet si......s-a rupt..... de la o incheietura. Bonul cu garantia nu le mai avem, oricum cred ca nu avea garantie asa luna.
A batut sotulica cateva cuie in ea, dar nu stim cat va rezista. Asa ca noi niciodata n-o sa mai cumparam canapea Ikea.
Sper ca voi sa aveti mai multa bafta decat noi.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
i_ulia spune:
mama, miki, ce din top le bagi
sa inteleg ca te simti ca la liceu
?
noi am fost la prieteni la un grill, acum am aterizat si pregatim copila de nani. maine, daca e vreme frumoasa mergem cu bicicletele la vreo 15 km distanta si inapoi, iar daca nu, bagam la noi un grill la tigaie ![]()
de luni vin socrii in vizita si stau pana miercuri, sa vad ce program le facem, daca nu si-au facut ei singuri deja.
angi, ma bucur ca e mai bine la tine. sper sa te refaci complet cat de repede.
mari, merci pentru vestile de la monika. tu cum te simti?
claudia74 spune:
danke für caffe
, nu ma simt prea bine, ma doare spatele, am facut iarasi o discopatie precis, scheiss arbeit.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
LA MULTI ANI DAVID copil de Alex
sa cresti mare, sa fii sanatos si cuminte, sa le aduci numai bucurii parintilor.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mihaela_specht spune:
LA MULTI ANI David
clau pune-l pe Helmut sa-ti faca un masaj.
tumpi amr la ce??ce astepti?
pe toate
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
frumoasa poveste m-a emotionat pana la lacrimi 
putem incepe alta cu
A fost odata 26 vitamine...
cred ca am numarat bine
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei