Vitamine romanesti in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Monik face deocamdata binisor. Marti ii mai fac o echografie sa vada ce si cum, si daca tot nu e dilatata inseamana ca nu s-a agravat situatia. Are sanse, in ciuda contractiilor, sa o mai duca asa cateva saptamani, si cine stie, poate ii dau chiar drumul acasa.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor!

Dupa o lunga absenta revin si eu...nu m-am refacut inca complet, partial nu aud cu urechea dreapta si se pare ca tre sa mai vizitez de vreo doua aori ORL-istul. Increibil cat de repede si total s-a refacut V. in timp ce eu ma chinui de aproape 2 saptamani. Batranetile astea...

La mine nimic nou, cat despre intanlire, m-am uitat sapt. trecuta pe harta si mi-a picat fata cand am vazut ce departe e. Eu eram ferm convinsa ca-i undeva prin centrul Germaniei, nu stiu de ce. Nu cred ca venim, dar daca ne rezgandim va anunt in timp uitil. Poate l urmatoarea intanlire...

zuzi.simona sper ca nu te superi ca-mi dau cu parere de canapelele Ikea. Noi avem un coltar, are vreo 4 ani vechime si a costat destul de mult zic eu (1500 euro). Mi se pare prost facut, scheletul e din lemn si n-a rezistat prea bine de-a lungul a celor 2 mutari iar colac peste pupaza, acum 2 saptami se aseaza sotuluica ( si nu e mare deloc, are 1,65 si aproape 70 kg) si deodata se aude un troznet si......s-a rupt..... de la o incheietura. Bonul cu garantia nu le mai avem, oricum cred ca nu avea garantie asa luna.
A batut sotulica cateva cuie in ea, dar nu stim cat va rezista. Asa ca noi niciodata n-o sa mai cumparam canapea Ikea.
Sper ca voi sa aveti mai multa bafta decat noi.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

mama, miki, ce din top le bagi
sa inteleg ca te simti ca la liceu?

noi am fost la prieteni la un grill, acum am aterizat si pregatim copila de nani. maine, daca e vreme frumoasa mergem cu bicicletele la vreo 15 km distanta si inapoi, iar daca nu, bagam la noi un grill la tigaie
de luni vin socrii in vizita si stau pana miercuri, sa vad ce program le facem, daca nu si-au facut ei singuri deja.

angi, ma bucur ca e mai bine la tine. sper sa te refaci complet cat de repede.

mari, merci pentru vestile de la monika. tu cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Naata

AMR 23 zile

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

danke für caffe , nu ma simt prea bine, ma doare spatele, am facut iarasi o discopatie precis, scheiss arbeit.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI DAVID copil de Alex sa cresti mare, sa fii sanatos si cuminte, sa le aduci numai bucurii parintilor.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI David

clau pune-l pe Helmut sa-ti faca un masaj.
tumpi amr la ce??ce astepti?

pe toate

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

frumoasa poveste m-a emotionat pana la lacrimi

putem incepe alta cu

A fost odata 26 vitamine...

cred ca am numarat bine

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput