Vitamine romanesti in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

simo, la bucatarie le-am grupat pe module, ca la sifonier, patru dulapuri deasupra si 4 jos plus unul de sus pana jos (ausziehbarer schrank - adica unul de-ala de se trage). placile de lucru (arbeitsplatten), fronturile de la usi, accesorii gen manere, iluminat, etc. tot trebuie sa alegi. daca mergi la ei pe site au un küchenplaner (unde poti sa planifici bucataria) foarte misto si poti sa vezi exact cum ar arata.
pe mine ma duce la vreo mie jumate, dar am toate aparatele, inclusiv chiuveta.
depinde oricum destul de mult de suprafata aleasa, de suprafata de lucru, de accesorii.
cel mai bine bagi un ochi la ei pe site sau daca nu te descurci deloc cu germana le faci o vizita.
a fost foarte misto, ca dupa ce am vorbit cu tanti de acolo o jumatate de ora mi-am dat seama ca e si ea romanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

cool faza cu romanca, asa am patit si eu cu tipa din satu vecin, are magazin quelle si eu tot incercam s-o fac sa inteleaga ce vreau in germ...greu lucru, daca le aveam cu injuraturile si-i trageam una printre dinti si-ar fi dat mai repede seama, asa am constatat ca suntem ro amandoua abia la a 2-a intalnire...
eu bucataria am comandat-o vine deja sapt asta, intrebam doar informativ ca eu am umblat dupa pomu laudat si ma costa de ma rupe, numa sa nu fie perfecta ca sa vezi ce ii trimit cu ea inapoi (am experiente din ro cu trimis mobila inapoi...) ca cel mai probabil doar eu o s-o "receptionez de primire"
noapte buna

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Inca nu s-a trezit nimeni sa faca capitol nou??????????? Eu nu ma pricep! Si nici la cafea n-am pe nimeni? Copilul s-a trezit la 5, a baut lapte si n-a mai fost chip sa adoarma... asa ca stau pe metereze, acuma si-a adus scaunelul langa mine si rasfoieste o carte....il tine 3 minute si apoi iar alearga pe aici.
Eu scriu f incet ca am incheietura mainii stangii betege rau, abia fac ceva cu ea....sper sa-mi treaca pana la concediu....AMR 5!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 6

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Ceska , nu esti singura ....si eu pe aici .Si Matei s-a trezit pe la 6.30 si nu mai vrea inapoi in pat , vrea desene , asa ca i-am pregatit ceva de mancare si mie o cafea maaaaaareeeeeeeeeeeee, si iata -ma !Asa ca bem impreuna , daca vrei .
Fetelor din partea noastra si hai , ce nu aveti treaba . Copii au dat startul ...astazi e ziua lor ...asa ca ....hai sus !
Va doresc din tot sufletul sa va fie copii sanatosi , sa creasca mari , voiosi si norocosi!Sipentru sufletul de copil din voi , sa nu va paraseasca niciodata , sa fiti iubite si fericite(ca de frumoase , am vazut ca sinteti!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si eu is treaza, m-a trezit al meu ca am trecut pe la traben, e prima data cand trecem cu vaporul pe aici de cand am luat casa...
dar cred ca ma culc la loc

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

Multumesc de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
multumesc de cafea fetelor

La multi ani copii !!!!

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

SUBIECT INCHIS HAIDETI
AICI

Mergi la inceput