Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Lauraoana de ce trebuie sa te chinuie cu tot felul de chesti care poate nu au nici un efect? Nu puteau sa te cheme la spital si sa iti induca nasterea si gata?! Oricum ca Basti sa vina mai repede

ma chinuie asa pt ca vor sa declanseze travaliu cit mai natural posibil ca sa nu streseze bebele...dar ei nu isi dau seama ca daca sunt eu stresata e strasat si bebele??..oricum pina vineri am sa incerc sa dorm cit mai mult si sa ma relaxez...ca vad ca egal ce fac Bastian nu vrea sa vina si gata!

AMR 2 zile pina la inducere, Bastian nu vrea sa ne cunoasca

41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Am avut o noapte plina de maraieli, si acum se foieste in patut dar e mai linistita

multumesc pentru sfauri

picky si eu aveam intr-o seara sanul drept f umflat si in dreapta lui niste noduli de toata frumusetea; mi-am pus apa fiebinte, am masat si am stors si si-a revenit

anda, sunt normale trairile; iar cu tinutul sa scoata aerul nici a mea nu are o tb; cand o ridic doarme ca turcul si nici vb de aer si cum o pun pe o parte scoate lapticul

BebeBeca si a mea e setata pe tinut in brate; dar sincera sa fiu si eu simtnevoia sa o am langa pieptul meu sa o pup mere; ma mai cearta rudele dar nu le bag in seama

relusha, multumim

cris, ohoooo de cate ori nu vosam si eu asta si era asa real

philip, sa ai o refacere usoara si bun venit lu bebe Nicholas

LauraO, suntem pe metereze

clody si serialbastre sunteti de apreciat cu sesiunea si cu burticutza

noi am fost aseara la biserica si ne-a citit molifta de 8 zile si apoi la dr; nu avea dr cantarul ca il imprumutase cuiva, dar in rest a zis ca e sanatoasa sa nu ne facem griji, ne-a dat sfaturi, ne-a scris pe hartie tot ce tbuie sa-i dam si ne-a incurajat mult; numai ca dupa ce am ajuns acasa, dupa 2 ore ma simteam f obosita si am avut si hemoragie

maraie

revin

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Am pus pozici...intre timp s-a trezit si bebe si a papat..

ce scump e darius!! un frumusel!

GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Multumesc mult fetelor care ma incurajati cu sosirea lui bebe...stiu ca asa este ca el vine cand vrea el si nu stie nimeni sa spuna exact cand apare... oricum de saptamana viitoare nu o sa mai urc cu liftul, trec la scari asa sa-l ajut un pic pe bebe

38+

AMR 12 zile

sper ca la tine ajuta! la mine scarile nu au ajutut cu nimic baiatul meu vrea sa ne arate de acum cine va fi boss-ul in casa..

GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kiralina.....asa le zic si eu..nu e vorba de rasfat,dar de vreme ce am fost una si aceeasi cu fi-mea atata timp e normal ca sa vrea sa ma simta aproape si eu pe ea..dar babele tot babe raman

LauraOana.......nici eu nu stiu ce sa ne facem cu bebeii astia ai nostrinu vor ei sa vina acuma si punct..le place la caldurica bag seama..nu mai plange ca o sa fie bine

laurraa.........ma bucur ca micuta Maya e sanatoasa..dar nu stiu..e normal sa te apuce hemoragia asa din senin?ai vb cu dr.?

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

Chiar, voi ati incercat ceaiul din frunze de zmeura?
oare are vreun efect...tot ma gandesc cand trec in gradina pe langa tufele de zmeurica...

Roxi, 39 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

de 3 zile beau ca. 1 litru pe zi, tot astept efectul...

GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

BebeBeca ziceai ca tii aerul conditionat in casa. Pe cate grade il tii? Eu am gasit info contradictorii, ba 19, ba 21, ba 24... nu stiu cum e mai bine. Ma gandesc ca totusi 19-20 e prea putin si e diferenta prea mare fata de in casa si afara...

37+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

cris poate poate "scapam" azi chiar daca nu prea am sperante...

eu nu stiu daca sa ma risc sa beau ulei de ricin...moasa a spus ca daca beau ulei de ricin atunci dimineata, pt ca efectul este defapt ca te "strici la stomac"..si stai toata ziulica pe tron...si prin asta se declansaza contractile...ce e fain e ca asa scapi de clisma

GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LauraOana...........nici eu nu prea trag speranta ca vine pitica azi..dar nici sa fiu "imparateasa" nu ma prea incanta..sa ma treaca toate apele pe tronul impartesc

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna burticute si mamici

vroiam sa va spun ca simt asa o durere surda jos de tot nu ca pana acum nu stiu si cu senzatie de a ma duce la toaleta alte semne nu sunt cred ca nu e nimic nu? poate e o indigestie

sa vedem poate asteapta razvan pana maine cand ma duc la control in spital

sunt sigura ca nu e nimic cred ca e un pic de paranoia

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput