Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_bunica spune:
Buna dimineata!!
Am intrat sa va salut,ca mai tarziu nu se stie..
,acum bebe doarme dus..
Ganesha..multumim!Hai ca nu mai e mult si iti vei tine si tu puiul cel drag in brate!Spor la treburi daca esti asa hotarata ,era si timpul sa nu mai mergi la serviciu!
Felicitari pt cele 38 de sapt!
Clodyac..imi pare rau ca nu te-ai putut odihni azi-noapte..poate reusesti sa te mai intinzi si azi un pic,sa nu cumva sa te prinda bebe Razvan obosita!![]()
si multumim pt complimente!
Relusha..multumim!Si mie mi se pare ca a mai crescut si s-a mai schimbat fizic de cand am ajuns acasa..
Spor la activitatile ca sa apara bebe mai repede daca asta iti doresti!
Ioana..multumim!Multa sanatate si sa speram ca nu i-au si fetele raceala!Ai mare dreptate cu bebelusii setati in brate,si al nostru e la fel..are momente cand pur si simplu vrea sa ne simta pielea,sa stea in brate sau sa stam langa el si sa il mangaiem..cei din jur spun ca il invatam prost,dar nu cred ca se pune problema de asta acum,la o saptamana de viata..are nevoie de noi sa se acomodeze ,restul nu mai conteaza!

Ela..multumim!Felicitari pt vestile bune de la eco!
Si eu am avut dureri de spate la sfarsitul sarcinii..dar trec odata cu aparitia lui bebe!
Cris..poate iti face Miruna vreo surpriza azi!
Dici..
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
roxi2000_ro spune:
Buna dimineata fetele!
Clody, ms de cafeluta, e tare buna.
sa nu te simti singura, ca doar il ai pe Razvanel cu tine...
Vezi ce viteaza sunt la sfaturi dar de fapt si eu toata ziua ma plang ca sunt singura pana vine Sebi de la gradi si sotul de la servici, nu mai pot si nici rabdare nu mai am sa fac nimic,articulatiile de la picioare ma dor de numa ...se vede ca am imbatranit ca nu-mi amintesc sa fi fost asa sensibila data trecuta.
Felicitari Andreea, s-ti traiasca bebe Nick sanatos si desteptut. Sa va bucurati de el!
Maria, a crescut bebe mult, ma bucur ca esti bine, se simte pe tonul tau ca sunteti bine si esti o mamica implinita!
Cris si Lauraoana, tot ma gandesc la voi, se va ajute DD sa vina bebeii cat mai repede...
Eu azi iar merg la control, iar pe masa, ce nasol...si problema e ca inca nu simt nimic cum ca s-ar pregati Ruxi sa vina...
Maine dim trebuie sa iau ulei de ricin cu suc de portocale si la 12 la spital.Sper sa nu ma trimita acasa ca nu mai am stare...Traiesc parca numai sa treaca timpul.
la toate si va invit la capsunele...
Roxi,
39 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
roxi2000_ro spune:
Ela, imi pare rau pentru durerile de spate, dar trec dupa ce vine bebe. Felicitari pentru vestile bune de la eco.
Ioana, sa treaca repede raceala asa ca iti trimit un
cu vitamina C.
Roxi,
39 s,
Ela2001 spune:
Relusha multumesc; stiu ca nu e o placere controlul la masa, dar macar asa vedeam si eu in ce stare e colul.
Cris cum mai esti?
38+ 
roxi2000_ro spune:
Chiar, voi ati incercat ceaiul din frunze de zmeura?
oare are vreun efect...tot ma gandesc cand trec in gradina pe langa tufele de zmeurica...
Roxi,
39 s,
Serialbastre spune:
Buna dimineata! Trec si eu in fuga sa semnez condica, ca sa nu cumva sa va faceti griji.
Sunt cam obosita, n-am dormit prea bine si in fata geamului meu se fac niste lucrari (stau la parter), asa ca somn la pranz nici gand.
Bebelina mea nu da inca nici un semn, ma intreb cat de brusc se poate declansa nasterea, chiar sa nu simt eu nimic inainte ?!
Maine m-as duce la un curs la master, dar ma gandesc ... daca ma apuca nasterea pe acolo ??!! Ce ganduri am si eu ... se vede ca nu mai am rabdare. ![]()
Am vazut ca unele burtici s-au plans de controlul pe masa: mie mi-a facut doctorita control la fiecare vizita, si niciodata nu a fost dureros deloc. Si uite asa am scapat si de panzele de paianjen, ca nu aveau timp sa de adune de la un control la altul. ![]()
Am fugit in cursuri si proiecte, poate-poate reusesc sa ajung si la examene, daca nasc la timp
ca sesiunea incepe dupa 10 iunie.
O zi buna!
Andreea
39+ 
cris_82 spune:
fetelor...aseara am visat ca huta-huta cu al meu ,si ce real parea
si azi cand m-am trezit am zis si eu ca poate-poate o sa il corup si ii trag un viol de toata frumusetea si impusc doi iepuri dintr-un foc(poate vine bebica
si sunt si eu fericita
),dar de unde
..ca el a plecat la o lucrare la 4:30 de dimineata si m-a lasat cu buza umflata
.Si cand o venii dupa-amiaza nu o sa mai pot eufie nu mai am chef..fie sunt demolata sau ma doare prea tare
)
38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
cris_82 spune:
maria........crede-ma ca "lucrez" intens pentru ca sa isi faca aparitia
.Si pe mine de pe acuma ma enerveaza anumite persoane ca nu cumva sa tin in brate "prea mult" puiul ca sa nu fie prea rasfatata

.Dar o sa imi tin fata non-stop in brate ca sa nu mai aiba ce comenta ![]()

roxi...........multam de capsunele,dar eu am dat mai devreme iama in capsunarie
.Bafata azi la control..poate totusi o sa te opreasca(iti iei si bagajelul pentru orice eventualitate?)

ela.....inca sunt la promotie
..2 in 1![]()

serialbastre.........daca maine totusi te duci la curs,ai grija pe acolo ca sa nu nasti in direct![]()

39+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR sa cobeasa cineva si la mine
poate vine si fi-mea odata
kiralina spune:
roxi2000_ro eu am baut ieri ceai de frunze de zmeur si aseara am avut cateva contractii. Acum nu stiu dc chiar e vreo legatura. E prea de tot, doar de la 2 cani de ceai sa ma apuce contractiile.
Oricum acum sunt ok, si cred ca mai astept cateva zile pana incep iar sa beau ceai, macar sa mai creasca bebelina.
Din ce am citit, ceaiul de zmeur nu provoaca contractii, nici travaliu. Insa, contractiile sunt mai puternice si mai efective. Cumva ceaiul asta iti intareste muschi uterului.
37+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
kiralina spune:
cris_82 eu am luat bebelinei leagan, si bineinteles ca mi se spune ca o voi invata leganata, si nu e bine.
Eu nu inteleg ce e rau sa tii bebele in brate si sa il legeni?! :)
E si el mic si il facem sa se simta bine. Oricum chestia cu alintatul se invata mai incolo. La 2-3 saptamani nu stie el ce e aia alint si rasfat.
37+ saptamani cu
Ada Ruxandra