Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

lauraa fata mea are de ieri o noua porecla datorata colicilor: scafaila scafaici scafaievici acum face vreo 3 ore de gaze, parturi, caca, ragaieli si vomitaturi. bineinteles ca somn ioc in per asta.
lauraoana bafta multa la ingurgitat chestiile alea scarboase. inghitirea uleiului de ricin mi-aduce aminte de tom sawyer.
beca fata mea doarme si in patut si in carut, dar acum daca o doare burta e normal sa nu mai vrea. plange si la mine in brate uneori.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

buna fetelor
se pare ca Ovestin da rezultate... tocmai am eliminat dopul de mucus , oricum daca pana la noapte nu am contractii sau ceva ...mai ramane o optiune ... violul...utauta e recomandata atunci cand bb e in intarziere , asa ca incercam si metoda asta. Maine iar mergem la spital si nu vreau sa ma trimita iar acasa dr. sau sa imi faca iar stimulare de col vreau sa fiu .
maine sper sa scoateti
pupici de la Erna si BB Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

erna iti doresc ca erika sa vrea sa va cunoasca cit mai repede!!...te inteleg perfect spor la viol

AMR 2 zile pina la inducere

41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

anda multi sa treaca tot si sa nu intri in depresia post-natala!

GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

LauraOana, nu e asa rau cu ulei de ricin...La Sebi mi-a dat sa beau o lingura pe la 10(gustul e groaznic) si la 12 am eliminat dopul...din restul ef sec nu am avut nimic,n-am stat pe tron desi mi-as fi dorit ca tot n-am scapat de clisma...

Roxi, 39 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Lauraaca sa ti bea bine lapte ar trebui sa o lasi la 3 ore, ca asa la cerere bea putin...eu l am lasat o saptamana si apoi l am bagat la program...si bea cam 20 de min...

Mariafrumoase pozicice barbatel ai tu..

Noi raportam o trezire noaptea pe la 3, 4 si in rest destul de mult somn...doarme bine in transat, cand il pun in pat daca e adormit sare ca pe arcuri.
Sper sa se obisnuiasca sa adoarme si singur in patut ca nu stiu ce ne facem mai incolo..

Si al meu parca are nasul infundat...la noi a fost foaret cald 2 zile pe la 30 de grade si ieri a scazut brusc la 18...va dati seama...si cred ca aseara dupa baie s a racit cam mult in camera ca de dimineata imi sfornaia...azi nu l scot sper sa si revina..

Philipfelicitari si un bebe mancacios si fara colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

am sunat la dr si nu mai merg azi, doar maine la 12 direct la spital
A si mi-a zis sa iau ulei si deseara! Sper sa nu inceapa la noapte ca pana dim e tare mult...nici nu mai stiu ce vreau...

Roxi, 39 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

roxy nici eu nu stiu ce vreau..nu vreau sa mi se induca nasterea..dar imi este si frica sa iau ulei-ul...by the way tu iei o lingura cu ulei gol? sau tre sa il amesteci cu ceva?..mia moasa mia dat o reteta unde tre sa mai pun si scortisoara, ghimber si lapte si tre sa le fierb pe toate...si asta duce la statul pe tron..

GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELOR...
am intrat si eu sa va dau vesti.....suntem bine si eu si bebelina....ieri am fost la medic, avem 3254 grame la 38 sapt...col lung inchis.....lichid ok, placenta grad2....bebelina tot pelvian, prin urmare va fi cezariana cand o fi sa vina durerile sau se rupe apa....mai avem de asteptat pana la termen 2 sapt...

37.2+
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetele help! un banc repede ca imi vine sa plang! fiimea a adormit la 2 si acu a inceput iar sa se scafaie din 5 in 5 min si tre sa plimb la carucior prin casa

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput