Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
LauraOana.............pai daca nu isi face aparitia pana atunci..mi s-a spus clar "ne vedem joi cu bagajelul pregatit si toate actele
"
clody...........eu zic ca ai sa termini mai mult decat "onorabil"
.Multi
ca sa nu te mai simti singurica..noapte buna si somn usor

oanaalex.........printesica ta ce creste
..car despre faza cu lapticul..eu nu stiu ce sa spun ca sunt mai in ceata decat tine.Ai sa vezi ca o sa se rezolve si cu asta

ela..............asteptam vestile de la dr.

yioanna...........ma suteaza fi-mea de-mi ies ochii ca la brosca acuma ca azi am fost sportive
38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
yioanna_s spune:
cris: poate poate...ne face vreo surpiza in seara asta dak ai deranjat-o atat de tare
Yioanna
37+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 3 saptamani pana 
LauraOana spune:
..astazi am incercat deja o inducere naturala cu "ulei de garoafe - cuisoare" ( ramonaiani pe germana ii spune Nelkenöl, poate sti tu cum se traduce corect in romana)..se pun 10 picaturi pe un O.B...se lasa ca 2 ore sa "actioneze"..si cica dupa 6 ore ar trebui sa isi faca efecutul....la mine au trecut 9 ore de atunci 
si inafara ca ma durut ca naiba cind lam introdus nu se intimpla nimic nimic nimic
...maine cred ca am sa incerc cu un ceai..
- 1 Bara Scortisoara
-10 Cuisoare
- 1 lingura de ghimber macinat
totul in 1 litru de apa, se fierbe 15 minute --> mai tre sa pun 2 linguri de "verbena officinalis" --> dupa 10 min se amesteca 1:1 cu suc de portocale...
reteta am primit-o azi de la moasa in spital...dar acuma dupa ce am scris aici ce se baga in ceai parca nu prea imi vine sa beau
cred ca mai degraba o sa imi vina sa 
de la el....si bastian tot in burtica va fi...
41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
anaxena spune:
sunt mamica de pepenash nascuta in 19 iunie 2008
am intrat sa ma uit dupa o mamicutza si vreau sa va felicit pe toate pt ce avetzi in burtica sau dupa caz ce purtatzi in brate
vreau sa va rog sa nu renuntzatzi la alaptat,eu inca o alaptez
in prima luna am trecut prin :sfarcuri rupte,alaptam cu sange,am alaptat 3 sapt cu aparatori,3 mastite(ca tot vb de noduli,tzinetzi sanul sub apa fierbinte si masatzi in jos si punetzi copilul la san,e cea mai buna metoda de "desfundat",punetzi varza pe care atzi sfarmat-o cu mana ,dar sa ramana tot frunza,in frigider si apoi aplicati-o pe san,pt noduli gravi luatzi pompa tip seringa)..dc avezti probleme de alaptat ca eu am avut nu gluma nu ezitatzi sa ma contactatzi id messenger: ana_xena
sa avezti copii sanatoshi si sa va aduca numai bucurii,vi se va schimba viata radical,totul va capata alt sens
si inca ceva: bucuratzi-va de aceste clipe chiar dc suntetzi obosite si nu mai putetzi,timpul trece atat de repede...o sa va para rau ca nu atzi profitat la maxim de burtica si de bebe care este atat de nevinovat si are atata nevoie de voi
va pup pe toate!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maria_bunica spune:
Philip,felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!!

Nicholas Arthur,bine ai venit,sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii zi de zi!

Abia asteptam poze cu gazuta mica..![]()
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
cris_82 spune:
yioanna.............durerile sunt dub orice critica

..dar vad ca pana acuma nici un semn..adica apa rupta sau sa simt cum iese copilul pe canal
38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
bettyR spune:
oanaalex, eu nu am auzit sa aiba intoleranta la ceva(lactoza) dn laptele de mama, nu are cum sa ii faca nici un rau, dimpotriva, cred ca daca l-ai alapta exclusiv nu ar fi probleme. Eventual sa eviti tu unele alimente dupa care observi ca il doare burta.
Deci dr banuieste ca are intoleranta la lactoza din cauza formulei de asta te pune sa o schimbi ca laptele tau nu da intoleranta. Dar sincer, mie mi se pare prea devreme sa iti dai seama ca are sau nu intoleranta. Pot fi doar colici. Se face test pentru intoleranta la lactoza de obicei si numai dupa asta se renunta la lapte/lactate pe mai tarziu.
Betty
36+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
anaxena spune:
cris 82...sunt cu ochii pe tine!!!ce emotzii m-au apucat..off ce frumos a fost totul si cate lucruri frumoase va ashteapta
nu exista intoleranta la laptele matern,acesta contzine tot ce-i trebuie lui bb,fiecare laptic este adaptat pt fiecare bebelush
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Fetele eu v-am citit in fuga azi...si de fiecare data cand am vrut sa raspund se trezea bebe..asa ca mare lucru nu imi mai aduc aminte!
Laurraa..eu ii dau lui Darius sa pape la cerere..deocamdata nu are un program de supt..cateodata cere si la o ora..cateodata la 3 ore..asta e,ma conformez!
pt bucalata de Maya..am vazut pozicile si este o scumpa!
Anda_Magda..si mie imi curg sanii daca bebe doarme prea mult si nu se trezeste sa suga..sau daca suge la unul,celalalt automat curge..![]()

LauraOana..ma rog din suflet pt tine sa nu ajungi la inducere!
Nicuratze..imi pare rau pt permis..
Promit ca atunci cand voi fi mai bine si voi putea sta mai mult in fund sa va scriu si povestea nasterii..nu a fost chiar nasol oricum..
Ganesha..iti inteleg starea de nervi..asa m-am simtit si eu martea trecuta cand am ajuns la urgente..eu rupta de oboseala si cu contractii si ei ma trimit acasa sa astept..dar asta e sistemul lor..
sa treaca!
Clodyac..noi suntem bine,ms de intrebare..incet,incet ma recuperez si eu..dar mai dureaza pana se topesc firele..asta e!
Ioana..felicitari pt luarea in greutate a Sarei!
Felicitari fetelor care au vesti bune de la eco si celor care au schimbat semnatura..scuze ca nu mai nominalizez!!
Dici...multumesc si eu pt explicatii..foarte frumos ai scris!Ca sugestie pt nume ,mie imi suna bine Theodor Cristian!
Daca nu se trezeste bebe,sper sa descarc cateva poze din seara asta..![]()
la toate
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anda_magda spune:
am intrat sa va spun seara bunasi somnic usor albinutelor, dar si sa ma laud: clara a ajuns la 4320g
si poimaine facem o luna.
in rest... oboseala, nervi etc. cred ca incep sa fac depresie. ma enerveaza prea multe chestii. mi se pare ca nu ma intelege nimeni si ca nimeni nu se gandeste la mine. 
in seara asta am o durere de cap pe care am completat-o cu un plans zdravan ca sa ma doara si mai tare si sotul m-a lovit la picior. so... sunt accidentata bine de tot. of, fetelor! mai dureaza mult baby blues asta sau deja am intrat la depresie post-partum???? azi am incercat si eu sa ies, sa ma relaxez sa stau cu fata in parc si n-am prea putut ca s-a autoinvitat la plimbare si soacramea. si n-am putut sa zic nimic, deh!
ma bag in patuc si mai pove maine.
bine ai venit Nicholas! Andreea iti urz refacere rapida!
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/