Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Felicitari Philip ptr bebe Nick, refacere rapida, mult laptic...iar bebe Nick bine ai venit pe lume, sanatate multa si sa iti bucuri parinti

Doar ce a reusit si bebelina mea sa adoarma, dupa vreo 2 ore de plans, durere....
Multumesc fetelor care mi-au dat un sfat in legatura cu problema mea la san
Anaxena multumesc mult ptr sfaturile pe care ni le-ai dat... eu in nici un caz nu am de gand sa renunt la alaptat...
Felicitari ptr bebelina ta...multa sanatate si sa va bucurati de ea si de orice clipa petrecuta alaturi de ea
Happymum tu ce mai faci? Nu mai intri sa ne zici si noua ce ai mai facut?
Lauraoana de ce trebuie sa te chinuie cu tot felul de chesti care poate nu au nici un efect? Nu puteau sa te cheme la spital si sa iti induca nasterea si gata?! Oricum ca Basti sa vina mai repede
Cris tin pumni sa apara bebe mai repede...ca sa nu te mai tine in tensiune
Beca ca in seara asta sa te lase bebelina sa dormi...

Fetele toate ..eu ma retrag in pat ...ca bebelina s-a linistit si pana la 2-3 cand se trezeste(o trezesc) sa trag si eu un pui de somn.

Noapte buna la toate!!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am pus pozici...intre timp s-a trezit si bebe si a papat..

Anda_Magda..felicitari pt greutatea Clarei si capul sus..nu te lasa doborata de oboseala si depresie...toate trec si puiuta ta are nevoie de tine calma si rabdatoare!!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
cred ca multe dintre voi sunteti deja la nani dar cum sunt cu 3 ore in urma voastra, eu inca mai bantui pe aici.
Philip---felicitari pt Nicholas Arthur, sa va traiasca si sa fiti cu totii fericiti, parca nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca acum eram la inceputul odiseei si intrebam cine mai are probleme cu tiroida
Maria---fff frumos puiul tau
Anda_magda---cred ca e f grea aceasta perioada de inceput cu bebe, poate reusesti sa te odihnesti si tu cate putin si mai ales scapa de factorii de stres gen soacra, gaseste si tu diverse motive sa nu te insoteasca, de ex propune-i daca tot vrea sa fie de folos sa te ajute cu treburile casnice in timp ce tu iesi cu bebe la plimbare.

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

am schimbat si noi semnatura!
Fetelor eu mai stau cumintica maine, ca-mi pleaca soata pt o noapte si apoi de joi ma apuc de diverse activitati cum ar fi curatenie, plimbari si gimnastica, ca si asa m-am facut cat o balena, nu-mi vine nici mie sa cred ca am luat 20 de kg.Gata cu viata sedentara, poate ma apuc si de dans prin casa, ca nu ma risc prin discoteci.Oricum mai merg la munca pana vineri asa ca de joi pot sa ma apuc sa-mi fac de cap, poate asa-l conving pe bebe ca are o mama de gasca si vine sa ne cunoastem.

38+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata si o

maria m-am topit toata ce mai aveti o comoara este superb ma bucur ca incepi sa iti revii

anda_magda imi pare ca nu te simti bine o sa treaca toate mamicile au stari din astea

ganesha nu mai plange si eu am luat 22 de kg cand ma uit in oglinda imi sa dar cand ma gandesc ce am in burtica uit

eu azi noapte am dormit si nu prea este cald la noi si dorm mai mult dezbracata dar tot nu ma ajuta ideea este ca atunci cand sunt singura am somnul oricum iepureste

sa aveti o zi frumoasa

PS Poate azi se hotarasc si bebicii mult asteptati sa vina asa ca LauraO si Cris va tin pumnii

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Philip FELICITARI! refacere rapida, sanatate si mult laptic

Bebe Nicholas bine ai venit! sa fii sanatos, cuminte si mancacios

38+

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Laura, f f f frumoasa printesa voastra se vede ca taticul e topit dupa ea

Maria, Darius este copil foarte frumos si mie imi pare ca a crescut mult

38+

AMR 12 zile

Mergi la inceput

clodyac, multumim de cafea, foarte buna

38+

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor care ma incurajati cu sosirea lui bebe...stiu ca asa este ca el vine cand vrea el si nu stie nimeni sa spuna exact cand apare... oricum de saptamana viitoare nu o sa mai urc cu liftul, trec la scari asa sa-l ajut un pic pe bebe

38+

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Relusha cu placere cum te mai simti azi?

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput