Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 9
aleesicoo spune:
fetele am si eu o intrebare: am o prietena care are 34 de ani si este in luna a opta...park...si azi dimineata a oprit o la maternitatea bucur pt k are colul deskis.....doctorita i-a spus insa ca va naste cu cezariana.... intrebarea este o tine in spital pana la termen sau o programeaza inainte?
Emy10 spune:
Neatza burticute!
Da ce harnicute ati fost ca abia am reusit sa ajung la zi Asa ca din ce imi mai aduc aminte...
Loremunteanu felicitari pentru baietel! Sa fie sanatosi baietii lui mama! Si nu uita sa schimbi semnatura
Madyrizi, bine ai venit!
Selen offf...ai grija! Si eu sunt o impiedicata, nu cred ca era zi sa nu ma lovesc, dar parca de cand cu sarcina vad mai bine pe unde merg
Lutoniana, nici eu nu am cumparat nimic la bebitza, doar niste hainute pentru 6-12 luni . Parca mereu astept sa cumpar lucrurile perfecte
Uve_got_mail tinem pumnii pentru maine! Te asteptam cu vesti bune!
Monica, felicitari pentru concediu! Nici pe mine nu cred ca ma mai apuca o luna pe la servicu caci am concediu de odihna si apoi direct in prenatal!
pe toate!
23+ cu
Iepurica
katteryna spune:
Buna dimineata burtici! Va citesc si eu acum din urma.
Maria spuneai ieri ca renunti la recoltarea de celule stem pentru nastere la un spital privat...nu esti singura, si eu cred ca voi alege varianta asta.Imi este pur si simplu groaza de spitalele noastre, nu cunoastem pe nimeni din sistem, nu am dat niciodata spaga si nu as putea sa o fac nici eu si nici sotul. Imi imaginez cum m-as simti intr-un spital de stat fara sa dau spagile de rigoare si ma simt ingrozita.Si eu si sotul lucram in sistemul bugetar si incercam sa strangem banuti pana la nastere si sa speram ca nu vor fi complicatii sau probleme pentru a nu ne incalca principiile.Sa nu ma intelegeti gresit, nu invinovatesc pe cei ce dau spaga ci pe cei care pretind
Loremunteanu felicitari pt baietel!
25+ cu floricica RAISA MARIA
raluk16 spune:
monikus ma bucur ca ai simtit-o pe bebelina! Eu inca nimic... nu ma speriu, ca stiu ca spuneau unele fete ca au simtit mai tarziu. Mai ales ca am si placenta anterioara. Dar sa stii ca si eu imi simt pulsul in stomac cand pun mainile. Si mai simt ceva miscari pe acolo, dar eu am toata ziua miscari in burta, dinainte de a fi graviduta
19+
katteryna spune:
Monica si eu ma bucur si te felicit pt concediu si te inteleg perfect cu serviciul pt ca sunt in aceeasi situatie si am ales sa imi iau cat se poate de mult concediu prenatal.Asa ca pe 8 iunie intru in CO si dupa aia direct in prenatal
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 monikus ma bucur ca ai simtit-o pe bebelina! Eu inca nimic... nu ma speriu, ca stiu ca spuneau unele fete ca au simtit mai tarziu. Mai ales ca am si placenta anterioara. Dar sa stii ca si eu imi simt pulsul in stomac cand pun mainile. Si mai simt ceva miscari pe acolo, dar eu am toata ziua miscari in burta, dinainte de a fi graviduta 19+ |
. Si eu simteam si inainte cate ceva dar acum e altfel. Nu stiu cum sa explic dar sunt sigura ca nu e de vina numai burta mea. Nici eu nu m-am agitat chiar atat de tare pt ca stiam de la fete ca e posibil sa simti bebele mai tarziu. Dar nu m-am putut abtine sa nu tin mana pe burta in fiecare zi mult timp ca sa simt bebele. Acum sunt foarte incantata ca am facut asta pt ca daca nu as fi insistat nu mi-as fi dat seama de miscarile astea pt ca sunt foarte fine.
Monica 18+ cu
THEA22 spune:
LA MULTI ANI, Ramonagabri! Sa ai un bebe sanatos si frumos !
THEA2222+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
katteryna spune:
Monikus ma bucur ca simti minunatia din burticaSi ai sa vezi cat e de minunat sa te trezesti noaptea din somn pt ca domnisoara este la ora de balet si iti da niste busituri...Eu cel putin asa patesc si nu mai pot adormi nicicum, dar nici nu pun mana pe burtica de teama sa nu o deranjez si sa se opreasca.
Apropo de asta, sa va intreb ceva.O prietena graviduta si ea imi povesteste ca dr ei gine i-a interzis sa mangaie burtica pe motiv ca se contracta uterul la atingere si bebe ar fi afectat de aceste contractii urmarea fiind ca ii incetineste dezvoltarea. Voi ati mai auzit asa ceva???
monikus spune:
Aleesicoo, nu stiu ce sa iti spun in legatura cu problema ta. Stiu insa ca pt cezariana se face programare. Totusi, daca e o problema medicala mai grava cred ca poate sa o tina in spital pana cand e obligatorie cezariana si asta imediat. Mi se pare logic sa o tina acolo pana cand naste daca are colul deschis. Nu stiu daca te-am ajutat prea mult dar nu prea am experienta.
Monica 18+ cu