Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 8
monikus spune:
Neata si de la mine fetele,
Monica ce bafta pe capul tau cu concediul. Oricum, mai bine acasa la odihna decat sa iti bati capul la munca.
Si eu voi intra in concediu tot pe la 6 luni pt ca mai am 22 de zile de CO si apoi, chiar nu vad de ce nu mi-as lua cele 63 de zile de prenatal prevazute de lege. Nu se merita pe caldura asta sa te mai stresezi sa vii la munca.
Uve_got_mail bafta la ecograf. Sa dea Dzeu sa fie totul bine.
Biaz si Lutoniana, m-ati impresionat cu modul vostru de a povesti. Ma bucur ca avem printre noi si mici "poete". Cred ca nu as fi putut sa exprim mai bine ca voi sentimentele de melancolie care cred ca ne ajung pe toate la un moment dat.
Va doresc o zi buna tuturor si spor la "zumzait".
Monica 18+ cu
monikus spune:
aleesico multumim frumos pt .
Cat despre concediu, eu zic ca nu se merita pe caldura asta sa nu stai acasa. Asta daca si poti evident.
Monica 18+ cu
monica_dicut spune:
Da, intru asa devreme ca nu mai am stare la munca plus nervi etc. Si nu vreau sa risc nimic. Anul trecut am fost pana la 1 august si pe 24 am nascut deci...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aleesicoo spune:
da ai dreptate... dar la cum ma stiu pe mine nu as putea sta acs ...asta evident dak nu ar fi probleme
aleesicoo spune:
fetele am si eu o intrebare: am o prietena care are 34 de ani si este in luna a opta...park...si azi dimineata a oprit o la maternitatea bucur pt k are colul deskis.....doctorita i-a spus insa ca va naste cu cezariana.... intrebarea este o tine in spital pana la termen sau o programeaza inainte?
monica_dicut spune:
Ohoo cate am eu de facut acasa... am ganduri mari cu toate dulapurile, cu frigiderul cu bucataria...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mary_07 spune:
Buna dimineata
Eu de saptamana viitoare incep sesiuneami-e asa o groaza...
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra
raluk16 spune:
Neata, fetelor!
Monica, ma bucur mult pentru tine ca vei reusi in sfarsit sa stai acasa. De cand am tot asteptat sa reusesti cu concediul de sarcina cu risc... Acuma bine va fi si asa.
Nici eu nu primesc nimic de la nimeni, pentru ca nu cunosc decat o mamica de bebe de cateva luni, care evident, mai are nevoie de patut, carucior, etc.
19+
monikus spune:
Fetele, am impresia ca am inceput sa o simt pe bebelina. De vreo saptamana stau ore intregi cu mainile pe burtica si de ieri am inceput sa simt in partea stanga niste miscari. Aveam eu o vorba inainte: parca imi batea inima in burta. Oricum, azi sunt aproape sigura ca ea e, pt ca simt niste bulbuci miscanduse in burtica. De bine ce am facut si noi azi 18 sapt fix.
Monica 18+ cu