Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Monikus ma bucur ca simti minunatia din burticaSi ai sa vezi cat e de minunat sa te trezesti noaptea din somn pt ca domnisoara este la ora de balet si iti da niste busituri...Eu cel putin asa patesc si nu mai pot adormi nicicum, dar nici nu pun mana pe burtica de teama sa nu o deranjez si sa se opreasca.
Apropo de asta, sa va intreb ceva.O prietena graviduta si ea imi povesteste ca dr ei gine i-a interzis sa mangaie burtica pe motiv ca se contracta uterul la atingere si bebe ar fi afectat de aceste contractii urmarea fiind ca ii incetineste dezvoltarea. Voi ati mai auzit asa ceva???
25+ cu floricica

De-abia astept sa faca balet bebelina si la mine in burtica ca sa o simt si eu mai bine.
Mie doctorita mi-a zis sa mangai burtica cat vreau si chiar sa vb cu bebele pt ca asa se acomodeaza si el cu lumea inconjuratoare. Stiu ca eu am intrebat expres daca deranjeaza bebele si mi-a zis ca ii face foarte bine. Se realizeaza o legatura puternica intre copil si mama inca din viata intrauterina. Mai mult nu stiu.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata burticutze!

Aparatul acela 3 in 1 pe care l=am cumparat este de la Joycare - Multi 3 baby, sunt produse italienesti....arata tare bine.

Intrebare pentru cunoscatoare: la concediul medical pentru boala obisnuita care se compenseaza cu 75% este acest procent din net sau din brut fara darile catre stat? HELP!

21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

unobum, eu am luat uricol 5 zile cate 3 pe zi ca aveam o mica infectie. De atunci ma simt excelent si nu a mai revenit. Din cauza ei aveam dureri de burtica, era naspa. NU e contraindicat in sarcina dar se da numai la indicatia medicului cica. Asa scrie pe prospect.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Asa stiam si eu Monikus si mi se pare tare exagerat dr mai ales ca acum prietena mea evita cat poate ca atinga burtica ca sa i se dezvolte bine bebelusul. De aia sunt tare curioasa daca voi ati mai auzit de asa ceva.

25+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25
Intrebare pentru cunoscatoare: la concediul medical pentru boala obisnuita care se compenseaza cu 75% este acest procent din net sau din brut fara darile catre stat? HELP!

eu stiu ca e 75% din net, din cat iei tu in mana.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, la boala obisnuita e 75% din net. 75 si 85% din brut e doar la risc maternal si pre/postnatal.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Din cate stiu eu e cca. 75% din net. E posibil sa fie in fapt putin mai mult...am inteles ca nu toate darile catre stat se platesc (ex. catre sanatate)dar nu sunt sigura.
Oricum, sigur nu e 75% din brut.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri....eu sunt in medical si nu a mai putut sa imi dea cu 100% si mi-a dat cu 75% si avand in vedere ca vreau sa plec cateva zile la mare vroiam sa imi calculez cam pe ce ma bazez!

Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

In primul rand Buna dimineata soare si cafea !!!!

Monikus felicitari pt miscarile finute care vor fi in curand tot mai puternice si ai sa vezi cum te obisnuiesti cu bebe zilnic de parca asa ar trebui el sa se miste de cand lumea.

Raluka16 tie iti mai dau cateva zile pana sa incepi sa te bucuri si tu pt ca ai "varsta potrivita" pentru miscari.

Monika sunt sigura ca redecorezi si muti toata casa, faci schimbari si modificari.....si mie imi placea sa fac asta acasa si ma relaxa, ascultand muzica tare, facand pauze de cafeluta....Succes si odihna placuta atat fizica cat si psihica.

Kateryna fata babei, eu mai uit ca am o varsta dar ai spus DA weekendul trecut sau asta care urmeaza. Daca a fost weekendul trecut si taci malc atunci: rusinicaaaaa.
Nu trebuie sa-ti amintesc ca ne-ai promis si poze, nu ????
In oricare varianta felicitari si suflete pline de implinire si iubire.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

elenuta si raluk multumesc mult pt urarile de La multi ani!!!!!

nu am mai intrat demult deoarece am avut multe probleme, marti bunica mea si-a rupt piciorul , apoi miercuri am fost la ecograf unde mi-a spus ca am prea putin lichid pt varsta bubulinei , joi m-am reprogramat la eco la dr cu care l-am nascut pe Drgaos, ea lucreaza la clinica pariculara iar la stat nu sista la nasteri si am fost nevoiti sa renuntam la dansa

joi am fost si mi-a spus ca e ok insa sunt la limita inferioara a normalului cu lichidul, sa nu imi fac griji ca se reface , asa a fost o veste buna , insa bebele sta transversal si iti da impresia ca are lichid putin, dar nu a vazut ff bine inimioara , plamani si stomacelul din cauza pozitiei , am stat o ora jumate la eco, a intrat in suspiciuni si m-a trimis la un alt dr ginecolog conferentiar sa isi dea si dansul cu parerea e bien sau nu, asa ca maienla 2 am programare si sper sa fie totul ok,
DD sa fie bine

va pupik si va doresc multa multa sanatate voua si mai ales bebeilor vostri

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+

Mergi la inceput