Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 16
katteryna spune:
Crocodana ma bucur ca ai intrat in medical!Desi pentru ceva atat de simplu in esenta a trebuit sa te lupti ceva cu sistemul...
25+ cu floricica RAISA MARIA
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana Fetelor,legat de concediul medical... Legat de carucioare si toate cele necesare...cand vad listele si discutiile ma apuca asa o panica...mi-e teama ca nu ma voi descurca...de unde stiu eu care biberoane sunt mai bune (am dedus sticla de la voi)....care tetine..care suzete.....de ce va plange..ce sa ii fac...de unde stiu daca mai vrea sau nu supliment.. experienta voastra sigur ma va ajuta..dar cel putin acum sunt un pic ingrijorata 25+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Raspundem
1.biberoane Avent
2.tot
3.suzeta nu am avut si nu stiu ce sa iti spun
4.dupa primele zile te prinzi de ce plange si ce vrea
5.daca alaptezi ii dai de cate ori vrea ,daca dai formula il vezi cand nu se potoleste din plans dupa ce a mancat inseamna ca mai vrea
Te-ai mai linistit?Intrebari?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
unombun spune:
monica,acum am citit raspunsul tau despre uricol,pentru care iti multumesc.Intrebarea ar mai fi:cam cind ai luat,la inceputul sarcinii,sau mai acum,cind e burtica maricica?
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui elenuta23 elenuta si raluk multumesc mult pt urarile de La multi ani!!!!! nu am mai intrat demult deoarece am avut multe probleme, marti bunica mea si-a rupt piciorul , apoi miercuri am fost la ecograf unde mi-a spus ca am prea putin lichid pt varsta bubulinei , joi m-am reprogramat la eco la dr cu care l-am nascut pe Drgaos, ea lucreaza la clinica pariculara iar la stat nu sista la nasteri si am fost nevoiti sa renuntam la dansa joi am fost si mi-a spus ca e ok insa sunt la limita inferioara a normalului cu lichidul, sa nu imi fac griji ca se reface , asa a fost o veste buna , insa bebele sta transversal si iti da impresia ca are lichid putin, dar nu a vazut ff bine inimioara , plamani si stomacelul din cauza pozitiei , am stat o ora jumate la eco, a intrat in suspiciuni si m-a trimis la un alt dr ginecolog conferentiar sa isi dea si dansul cu parerea e bien sau nu, asa ca maienla 2 am programare si sper sa fie totul ok, DD sa fie bine va pupik si va doresc multa multa sanatate voua si mai ales bebeilor vostri Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+ |
Elenuta, iti tin pumnii pe maine!!!Doamne ajuta sa fie totul bine! La ce doctor mergi acum?
KIKI 21+ si
biaz29 spune:
citat din mesajul lui ramsan Buna ziua si LA MULTI ANI ramonagabri ! Este normal sa se intareasca burtica la mangaiere, asa cum se intareste si cand iti masezi/atingi/storci sanii sau cand faci dragoste (bine... eu nu mai stiu cum e ca avem interdictie, dar iti spun si eu din amintintirile mele din urma cu 2 ani juma'). Este de preferat sa ai cat mai putine contractari ale uterului pentru ca bebe nu primeste destul oxigen in acele momente. Ramona Tudor Gruia 21+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Multumesc de gandurile bune.
In ceea ce priveste burtica, mie mi se pare ca tocmai se relaxeaza cand o mangai. Mi se pare ciudat sa incerc sa-mi tin mainile departe de ea.
In ceea ce priveste mainile altora... asta e alta poveste. Ma dispera femeila care cum te vad se reped cu mana pe burta ta. Pur si simplu atunci simt ca mi se contracta fiindca ma incordez eu toata. Nici la sarcina trecuta si nici la asta nu am scapat de asemenea cunostinte si imi vine sa imi agat un semn cu "Nu atingeti" direct pe burtica.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui katteryna Lutoniana multumesc mult!Dar weekendul asta ma maritSi promit sa pun si poze! 25+ cu floricica RAISA MARIA |
Kateryna, Casa de piatra pe sambata!!!!Si eu am nunta in 6 iunie!!!Sa pui si tu poze , si eu voi pune
KIKI 21+ si
MariaG spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Am presupus ca ieri n-au intrat fetele care trebuie, dar intre timp s-a schimbat capitolul si am zis sa nu trec neobservata
Ma uitasem ieri pe site la Medlife, dar n-am inteles nimic asa ca m-am oprit. (sunt in pauza de neuroni, am facut atatea prostii la munca luna asta cat n-am facut intr-un an de cand sunt aici, deja mi-e frica sa mai punmana sa fac ceva ca sigur se strica altceva)
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
biaz29 spune:
Ellenuta, poate ca am ratat eu mesajul in care povesteai de ce esti in depresie, dar orice ar fi, unul dintre remediile cele mai bune e sa bazai pe aici. Nici o plimbare nu ar fi rea. Pana una alta, uite o si un si de la noi.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui crissbebe Buna dimineata fetelor si de la mine azi a fost cam greu cu trezirea...nici acum nu mi-am revenit...insa m-au apucat niste emotii...maine am eco morfo si abia astept sa-mi vad puiul...poate de data ne lasa sa vedem clar ce are intre picioruse Katteryna casa de piatra si multa fericire si sanatate sa-ti dea D-zeu... Ellenuta? Azi nu ai facut prezenta... 22 + cu"probabil masculin " |
Bafta pe maine!!!Tu pana cand mai mergi la serviciu?Parca ziceai si tu ca vrei sa iti iei medical...sau ma insel..
KIKI 21+ si
unombun spune:
iuuu,scria cineva de miinile altora pe burtica proprie.fereasca Dumnezeu de asa ceva,sa-si tina miinile acasa.Ma refer la straini,nu la rude.