Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ramsan mersi pentru explicatiile despre burtica. Acum normal ar fi sa nu exageram nici cu mangaierile burticii, nu?
Elle uite si de la mine un buchetel de flori
Fetelor multumiri la toate ca ne impartasiti din experienta voastra, eu una devorez raspunsurile si explicatiile voastre si incerc sa inmagazinez cat mai multe de teama ca nu ma voi descurca in situatii noi.

25+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gasiti pe net f multe despre wrap ,mod de legare site-uri de unde puteti comanda

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Despre spital, desi e cel mai scump, eu am hotarat sa nasc la euroclinic, unde am asigurare de mai bine de 3 ani si unde am acum toate consultatiile si analizele gratuite.Pt nastere imi fac cica o reducere de 15%.Nu e colosala reducerea dar... Crissbebe tu te duci si la consultatii acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

sa ma repet, ca poate am trecut ieri neobservata:
Pentru fetele care inclina sa nasca la particular
- cat costa?
- la ce spital?
- cum se procedeaza?

Daca nu vreti sa spuneti pe forum, daaati-mi va rog un PM, pliiiiizzzzz

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Raluk multumesc!
Ramsan si eu am papat capsuni productie proprie, dar la mine sunt atat de multe.....ca din 5 kg fac si dulceata la care fieb de catva timp pe caldura asta Asa ca fetele care mai doreste care mai pofteste, va invit sa ma scapati de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Fetelor,legat de concediul medical...
Am reusit!!
Am primit de la ginecolog adeverinta medicala si pe baza ei medicul de familie a acceptat sa imi dea concediul pe luna iunie, cu cod 01 75% ceea ce e perfect...Imi daduse pe luna mai 14 zile si zicea ca doar atat poate...asadar pana la nastere...

Cineva a intrebat mai devreme care este baza de calcul pt cei 75%. Eu inteleg din lege ca se calculeaza din brut, apoi se impoziteaza. Mie azi la salarii mi-a facut un calcul iar rezultatul e din brut.
Bine mi-a zis suma neta, apx. acelasi lucru 75% din media veniturilor nete pe ultimele 6 luni...se face cumva cu nr de zile..

Daca s-ar calcula din net, ce ar face, ar mai impozita inca o data?

Pe biroul_de_consiliere_dot_ro am gasit raspunsul la intrebare si legea
"Care este cuantumul indemnizatiei aferente concediului medical?

Cuantumul brut lunar al indemnizatiei se determina prin aplicarea procentului de 75% asupra bazei de calcul. Baza de calcul a indemnizatiilor se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar, pe baza carora se calculeaza contributia pentru concedii si indemnizatii."

Legat de carucioare si toate cele necesare...cand vad listele si discutiile ma apuca asa o panica...mi-e teama ca nu ma voi descurca...de unde stiu eu care biberoane sunt mai bune (am dedus sticla de la voi)....care tetine..care suzete.....de ce va plange..ce sa ii fac...de unde stiu daca mai vrea sau nu supliment..
experienta voastra sigur ma va ajuta..dar cel putin acum sunt un pic ingrijorata

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Maria la mine stiu ca e 6000 lei nasterea naturala si 9000 lei cezariana. Poti face o comparatie sumara de preturi si conditii de pe site-urile spitalelor daca vrei sa te hotarasti la unul anume.Apoi cred ca ar trebui sa-l "vizitezi" si sa vezi ce medici lucreaza acolo si eventual sa te hotarasti cu care vrei sa nasti daca medicul care-ti urmareste sarcina nu lucreaza acolo.
Eu una ma duc si dupa medic pt ca mi-ar fi nu stiu cum sa ma duc la cineva pe care nu-l cunosc si cu care n-am avut de-a face.Eu fiind si din provincie... Cam astea-s parerile mele, poate iti spun fetele mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Maria,

legat de spitalul particular..eu as vrea la Maternitatea Regina Maria..
am abonamentul la CMU, o reducere de 10% si daca pana atunci o sa reusesc sa am toti banii...acolo o sa fie...daca nu la Giulesti..
preturile lor sunt pe site-ul maternitatii..1880 euro nastere normala si 2280 parca cezariana...dar poate sa fie mai mult in functie de gradul didactic al medicului...
pe situul lor exista poze si informatii iar la Nasterea unei stele, aici pe forum, e un subiect dedicat...sunt cateva mamici tare multumite...

de asemenea, am vazut multe fete incantate de Euroclinic, la Medlife intelg ca e cel mai ieftin, insa alte amanunte nu cunosc..

despre procedura...banuiesc ca poti sa nasti acolo numai cu medicii cu care au ei contract...

cam atat...

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

sa ma repet, ca poate am trecut ieri neobservata:
Pentru fetele care inclina sa nasca la particular
- cat costa?
- la ce spital?
- cum se procedeaza?

Daca nu vreti sa spuneti pe forum, daaati-mi va rog un PM, pliiiiizzzzz

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Eu nu nasc la Euroclinic insa poti sa te lamuresti de pe site-ul lor: http://www.spitaluleuroclinic.ro/

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Maria, nu ti s-a raspuns pentru ca probabil ieri nu au fost pe forum fetele care nasc la particular. Din cate stiu eu doar crisbebe, katteryna si cristina_ana o vor face...
Noi restul nastem la stat asa ca vorbim mai mult de spagi

Daca vrei la privat trebuie sa-ti alegi unde. Poti intra pe site-urile lor pentru preturi si informatii pentru ca aproape toti le au afisate.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput