Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Chiloteii aceia de gravi sunt super ok...sincer eu am doar o pereche...in care ma simt foarte bine...nu mi-am luat mai multi ptr ca inca port pantalonii ce ii purtam inainte sa raman insarcinata si sunt cu talie joasa..asa ca acei chilotei s-ar vedea foarte urat...

22 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

liliac, foarte bune sfaturile. Pe mine deja m-ai convins sa nu dau bani pe ditamai caruciorul mai ales ca la mine bebele se va naste in octombrie. Eu nu am nici lift asa ca... sigur nu se pune problema sa imi iau un carucior foarte voluminos.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lutoniana sa speram

elenuta23 imi pare rau ca ai avut niste zile asa stresante. Tinem pumnii pentru maine sa fie totul bine. Sa nu uiti sa bei cat mai multe lichide.

katteryna sa ai un weekend de vis! Casa de piatra!

Emy da-ne un link catre peg perego al tau preferat.

Eu deocamdata sunt indragostita de Chicco si Duo si Trio. Si tot cercetez carucioarele Graco si nu mi se par mai bune decat Chicco, si nu inteleg de ce lumea le lauda mai mult. Am impresia ca este ceva mai in adancuri si n-am sapat destul

anadomnica sunt curioasa ce-ti spune de Sovata, ca e mai sarat ca la mare... eu n-am intrebat, dar uite, ar fi mai aproape de mers pentru mine. N-am fost niciodata, nu e rece, fiind in munti?

La multi ani, ramonagabri !

Maria multumesc de raspuns. (M-ai distrat cu nasterea, intr-adevar, in afara de noi, nu mai e nimeni obligat sa participe )

santorini stiu ca voi sunteti mai inaintate, dar eu nu mi-am luat chilotei cu burtiera, ca singurii pe care i-am vazut mi s-au parut extrem de scumpi, si erau de pe net.

Elle

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca imi permiteti un sfat legat de carucioare,eu am avut unul f greu la Maria si da-i si lupta cu el chiar si la o simpla bordura care trebuia urcata sau coborata...acum eu la bb 2 mai mult ca sigur ca nu o sa fol carutul si o sa merg pe wrap

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Anca, multumim. Nu ne dai si un exemplu? E acela ca un sal, ca sa-l tii langa tine? Nu va fi cam greu pentru spate la plimbare? Ideea cred ca e super pentru a inlocui tinutul in brate.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Roxxy am vazut ca tu ai preferat schema cu plata a vaccinarilor si ai facut si unele optionale. Ma intereseaza sa stiu daca in urma vaccinarilor cu Rotarix ai mai avut vreo problema cu Matei in ce priveste gastroenteritele. Noi cu Rares am avut cel putin 2 episoade de enterita pe vara care ne dadeau nervii si rabdarea peste cap (pentru ca nu am stiut ca exista vaccinul asta).
Lui Tudor as vrea sa ii fac acest vaccin ca sa nu mai avem problemele avute cu Rares.
Gegea stii ce doream sa te intreb de ieri: la ce varsta ai dus-o pe Daria la teatrul de papusi? A avut rabdare, a fost interesata despre ce se vedea pe scena? As dori sa il duc si eu pe Rares la teatrul de papusi si nu imi dau seama daca e ok acum, sau sa o las pe mai tarziu...
Alex25 am vazut ca fetele ti-au raspuns deja: concediul medical pt boala obisnuita este 75% din salariul net (eu am avut toata luna aprilie CM si am luat valoarea asta).
Monikus felicitari pentru "balet". Cam prin luna a 7, a 8-a capeti experienta si iti vei da seama unde e capul si unde da cu picioarele, sau cand sughite
Bia mi-au dat lacrimile la citirea mesajului tau despre viata frumoasa pe care o traim fiecare, esti cu adevarat un talent in ale scrisului
Aleesicoo doar dr. stie care este situatia exacta si poate evalua corect daca intervine acum sau o mentine internata in spital. Ea poate avea colul deschis dar daca nu are membrane rupte/fisurate poate duce sarcina pana aproape de termen cu repaus total la pat si cu antispastice (scobutil, no spa etc.)
Ellenuta uite o floricica de la mine ca sa iti fie ziua mai frumoasa

Ieri am papat capsuni din propria gradina... yummy ce bune au fost, dar cam putine Stau la panda si pe cirese ca sunt deja rozalii, si cand s-au copt nu ma mai opreste nimeni de la infulecat.

Ramona

Tudor Gruia 21+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Anca, multumim. Nu ne dai si un exemplu? E acela ca un sal, ca sa-l tii langa tine? Nu va fi cam greu pentru spate la plimbare? Ideea cred ca e super pentru a inlocui tinutul in brate.

19+

Eu am incercat unul cu Maria cand ea avea deja un an jumate si 12 kg si pot spune ca este fff comod pentru spate ,iar un bebelus sta f binein el,adica il poti culca si alapta f bine.Uite aici ceva de genul asta http://nandu.ro/utiledesign.html

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle multi si de la mine s atreaca orice ai avea. Sper sa fie bine si sa ne ncanti din nou cu prezenta

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Ellenuta, uita gandurile negre!
Santorini, eu nu mi-am cumparat chiloti cu burta caci cred ca inca nu avem burtica asa de mare incat sa trebuiasca sa fie sustinuta!
Raluka sunt 2 modele de carucioare 3 in 1 Pegperego: w w w.voinicel.ro/magazin/carucior-modular-sistem-track-pegperego-p-1243.html?osCsid=5793f53f4da67577d9d6e16bafada591 si w w w.voinicel.ro/magazin/carucior-modular-sistem-p-977.html
Anca vreau si eu wrap!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

19+

Raluk cred ca pot sa te ajut cu info despre sling (sau wrap) sau pe http://www .sling. ro/ sau http://www. poarta-ma .blogspot.com/

Scoate tu te rog spatiile ca sa vezi exact despre ce e vorba

Si eu am de gand sa folosesc aceasta metoda de purtare a copilului in urma careia, culmea, nu te doare spatele

Ramona

Tudor Gruia 21+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput