Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Elleeeeeeeeeeeeeee?????????? de ce nu vb cu noi? 22 + cu"probabil masculin " |
sunt in depresie totala .... d'aia!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MariaG spune:
raluk16 : eu iau duo pentru ca la Alex n-am folosit nici macar odata landou si el s-a simtit foarte bine in scoica. Deci daca in masina il asez in scoica in asez si afara tot in scoica si gata.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
monikus spune:
citat din mesajul lui crissbebe Buna dimineata fetelor si de la mine azi a fost cam greu cu trezirea...nici acum nu mi-am revenit...insa m-au apucat niste emotii...maine am eco morfo si abia astept sa-mi vad puiul...poate de data ne lasa sa vedem clar ce are intre picioruse 22 + cu"probabil masculin " |
Crissbebe, mi-a placut dintotdeauna semnatura ta cu "probabil masculin". Totusi, tinem pumnii sa iti arate bebe putza ca sa fie "sigur masculin".
Monica 18+ cu
monikus spune:
crissbebe, am cum am vazut ce ai mai scris. Daca iti doresti fetita, fie ca noua semnatura sa fie "sigur feminin".
Monica 18+ cu
MariaG spune:
Katterynavoi la ce spital v-ati gandit sa nasteti? Nici eu, nici sotul nu suntem apti la a da spaga. Eu mai am momente cand dau pentru ca sunt prea disperata, dar stiu din experienta ca dupa nastere sigur n-o sa ma duca mintea sa dau... Acuma, s-a oferit o prietena sa umble prin spital atunci, dar eu cand l-am nascut pe Alex n-a avut nici cine sa imi aduca de mancare ca nuera nimeni in Bucuresti si pe sotul meu nu l-a dus capul sa cumpere niste supa de la un restaurant, mi-a adus baked rolls si cornuri cu ciocolata . Deci nu m-as baza pe ce fac altii, ca in afara de mine nu mai e nimeni obligat sa fie de fata la momentul nasterii
Zilele astea sunt paranoica asa ca ...
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
santorini spune:
' Neata!
Elenuta multa sanatate pentru tine si bebe! Nu mai fi suparata o sa vezi ca totul o sa se rezolve cu bine
Loremunteanu felicitari pentru baietel!
Crisbebebafta maine la eco!
Ramonagabri
Fetelor am si eu o intrebare. Voi v-ati luat chilotei din aia de gravi care sustin burtica? Ca mie mi se pare ca a luat-o in jos burtica si ma gandesc ca are nevoie de sustinere!
24+ cu
nazdravanul meu
monikus spune:
citat din mesajul lui santorini Fetelor am si eu o intrebare. Voi v-ati luat chilotei din aia de gravi care sustin burtica? Ca mie mi se pare ca a luat-o in jos burtica si ma gandesc ca are nevoie de sustinere! 24+ cu |
Eu una nu mi-am luat. De fapt, nici nu m-am interesat de ei. La mine eu nu i-as purta nici pe astia normali ca oricum ma deranjeaza la burta. Nu mai suport nimic pe burta. Cu atat mai putin ceva care m-ar si srange banuiesc.
Monica 18+ cu
liliac1 spune:
Va pup, fetele mele dragi!. Am lipsit cateva zile din sfera calculatoarelor...simteam nevoia de odihna totala. Numai ca nu prea m-am bucurat in totalitate de ea.
In primul rand va multumesc ca mi-ati trimis gandurtile voastre bune si multe urari de ziua mea. Eu sunt restanta cu un "La Multi Ani" din suflet pentru Busici. Biaz, sa-ti traiasca flacaul si sa devina ceea ce vrea el
Apoi, Kiki,Mangagirl,Adimercedes felicitari pentru [baiat]. Sa fie sanatosi!!!
anadomnica Nici nu-mi inchipuiam ca tu poti sa fii mamica de baiat (dupa poza!) asa ca...felicitari pentru printesa!!!
Vad ca erau discutii destul de aprinse despre ceea ce trebuie/nu trebuie achizitionat.
Eu va povestesc experienta mea cu prima bebelina, nascuta la sf lunii septembrie:
- biberon in prima etapa n-a fost nevoie iar mai tarziu am luat tetina de la chico cu 5 gaurici care imita sanul anatomic. Au fost f bune in sensul ca nu tasnea mult dintr-o singura gaura, jetul era imprastiat si bebe avea acelasi confort ca la san.
- sterilizator la vremea respectiva nu prea stiam multe la capitolul asta, dar atat cat ne-am luptat cu biberoanele le-am pus la fiert. Acum ma rog sa am lapte suficient si sa nu fie nevoie de el. Daca va fi sa plec undeva...si sa fiu nevoita sa-i las lui bebe ceva intr-un biberon...cred ca sterilizarea prin fierbere este arhisuficienta.
- carucior: In prima instanta ieseam cu bebe in wrap...mai ales ca era rece afara si eu aveam senzatia ca mai bine se incalzeste de la bratele mele... Aveam carucior cu landou, cu briz-briz-uri, posetute si altecelea...pe care nu le-am folosit NICIODATA!! Stam la etajul 5, bloc cu lift si nu ma incumetam sa car caruciorul cu mine, asa ca in spate aveam un rucsacel cu cele trebuincioase, in fata aveam bebe. Fiind mica, o caram destul de usor. O plimbam atat cat suportam eu gerul.
Cand am iesit in primavara n-a vrut deloc sa stea in londou..asa ca l-am dat nou-nout, si ne-am cumparat un carucior sport, care era f usor de transportat. Cu caruciorul asta am facut toate verile pana cand n-a mai fost nevoie de el.
Eu nu vreau sa va dau sfaturi, dar incercati in primul rand sa vedeti care sunt necesitatile copilului si apoi sa purcedeti la cumparaturi.
Liliana, Andra-Maria & 17+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Editai ca scrisesem o tampenie....
crissbebe spune:
fetelor subiectul asta cu spitalele ma distreaza teribil la inceput cand am adus in discutie spitalele private erati aproape toate "impotriva" lor din cauza preturilor,dar acum vad ca tot mai multe va indreptati atentia catre un spital privat...ptr fetele care vor acest lucru la ce spital v-ati gandit?
Eu una am vizitat spitalul si sunt super multumita de el... (la euroclinic ma refer)
22 + cu"probabil masculin "