Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daca le-ai lua separat ar fi mult mai scumput. De ex caruciorul meu, doar caruciorul de la Chicco era 700 de ron la targ. Pai daca mai pun si landoul si scoica... iar el, 3 in 1 in cora e 1150. Ma indoiesc amarnic ca as gasi scoica si landoul la 3 milioane amandoua... Acum am mai spus, nu imi permiteam sa dau 15-20 de milioane pentru un carucior, mi se pare enorm de mult. 10 milioane mi s-a parut rezonabil. Si oricum pana intr-un an tre sa ii iau alt scaun de masina ca scoica nu va mai fi buna.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Elenuta23, multa sanatate tie si bebe sanatos. Si mie mi-a zis dr sa beau mai mult lichid pt ca pare cam putin lichidul amiotic. Eu zic sa bei multa apica si o sa vezi ca isi revine.

Katerina, casa de piatra si fericire cat cuprinde.

Kemsy, Emy, Anamaria multumesc frumos pentru felicitari. Astept acum sa inceapa "baletul" in burtica. E o senzatie extraordinara, cu atat mai mult cu cat o asteptam de ceva vreme.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor si de la mine azi a fost cam greu cu trezirea...nici acum nu mi-am revenit...insa m-au apucat niste emotii...maine am eco morfo si abia astept sa-mi vad puiul...poate de data ne lasa sa vedem clar ce are intre picioruse
Katteryna casa de piatra si multa fericire si sanatate sa-ti dea D-zeu...
Ellenuta? Azi nu ai facut prezenta...

22 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urari!
Crissbebe tinem pumnii pt maine sa arate bebe putzulica in toata splendoarea!
Elenuta multa sanatate sunt sigura ca bebe e bine!

25+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Crissbebe bafta multa maine! Sa aduci vesti bune si o culoare pe care o doresti la carucior!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

raluk16 - multumesc pt. detaliile cu privire la bazine de inot. Eu unde vreau sa ma duc nu m-au primit fara o fisa de la dermatolog cum ca mi s-a facut consult si sunt ok; plus ca apa e incalzita si se fac exercitii cu instructor. Am inteles ca mai sunt si acolo gravidute. Inca nu am primit raspuns de la dr. mea, insa... mi-am amintit citind raspunsul tau ca vreau sa plec pe 6 iunie si la Sovata si acolo e lac sarat, si sa intreb si de asta. Pupici si multumesc.

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Monikus ma bucur ca simti minunatia din burticaSi ai sa vezi cat e de minunat sa te trezesti noaptea din somn pt ca domnisoara este la ora de balet si iti da niste busituri...Eu cel putin asa patesc si nu mai pot adormi nicicum, dar nici nu pun mana pe burtica de teama sa nu o deranjez si sa se opreasca.
Apropo de asta, sa va intreb ceva.O prietena graviduta si ea imi povesteste ca dr ei gine i-a interzis sa mangaie burtica pe motiv ca se contracta uterul la atingere si bebe ar fi afectat de aceste contractii urmarea fiind ca ii incetineste dezvoltarea. Voi ati mai auzit asa ceva???

25+ cu floricica RAISA MARIA

Buna ziua si LA MULTI ANI ramonagabri !

Este normal sa se intareasca burtica la mangaiere, asa cum se intareste si cand iti masezi/atingi/storci sanii sau cand faci dragoste (bine... eu nu mai stiu cum e ca avem interdictie, dar iti spun si eu din amintintirile mele din urma cu 2 ani juma'). Este de preferat sa ai cat mai putine contractari ale uterului pentru ca bebe nu primeste destul oxigen in acele momente.

Ramona

Tudor Gruia 21+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

fetelor multumesc pentru urari...eu sincer sper sa se schimbe culoarea la caruciorul actual si sa imi zica d-na dr ca voi avea o fetita...mi-as dori tare mult o fetita cu parul cret ca al meu si cu ochii albastri ca ai lui tati dar acum sa vedem daca Doamne Doamne imi asculta ruga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

salutari si de la noi sa aveti o zi racoroasa

Ioana 23+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Elleeeeeeeeeeeeeee?????????? de ce nu vb cu noi?

Mergi la inceput