Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si eu am cununia civila pe 7 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fetelor subiectul asta cu spitalele ma distreaza teribil la inceput cand am adus in discutie spitalele private erati aproape toate "impotriva" lor din cauza preturilor,dar acum vad ca tot mai multe va indreptati atentia catre un spital privat...ptr fetele care vor acest lucru la ce spital v-ati gandit?
Eu una am vizitat spitalul si sunt super multumita de el... (la euroclinic ma refer)

22 + cu"probabil masculin "

Cred ca fetele care si-au manifestat indoielile sau frustrarile legate de nasterea la privat nu si-au schimbat opinia doar ca, vorba Monicai, sunt ocupate cu discutiile despre spagi. Si eu ma numar printre ele.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ca tot veni vorba de mainile altora pe burtica mea.... eu una cedez cu greu si la rugamintile sotului meu de a-l lasa sa mangaie pe bebe. De cand am aflat de bebe, nu mai las pe nimeni in afara de mine evident sa puna mana pe burtica. Am devenit foarte egoista stiu.

Casa de piatra de pe acum le zic celor care in curand "se leaga de maini si de picioare oficial". Trebuie sa recunosc ca nu e chiar atat de rau.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetele! va scriu repede ca plec la un curs. eu mi-am luat carucior de la pegperegro pt ca altul de gemeni care sa ma satisfaca nu am gasit. tot de la ei mi-am luat si scoici. si eu voi naste la euroclinic, sper, daca voi reusi sa duc sarcina macar pana la 36 saptamani. daca voi naste prematur, doctorita mea de la euroclinic care imi urmareste sarcina ma va trimite la polizu. nasterea de gemeni prin ceza costa 100 de mili, nasterea prin ceza pt un bebeloi costa 90 de maili. intra pe site ca sa vezi programul complet de nastere. pupici tre sa plec pa

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (24+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Fetelor,legat de concediul medical...
Am reusit!!
Am primit de la ginecolog adeverinta medicala si pe baza ei medicul de familie a acceptat sa imi dea concediul pe luna iunie, cu cod 01 75% ceea ce e perfect...Imi daduse pe luna mai 14 zile si zicea ca doar atat poate...asadar pana la nastere...

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Felicitari pt Concediu!!!!!!!!Eram sigura ca se va rezolva!!!SI eu din 4 mai sunt tot in medical

KIKI 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

raluk16 - la Sovata e super: apa e cea mai sarata din toata europa de est. Daca esti mai plinuta te tine la suprafata si nu poti sa te scufunzi mai jos de umeri nici sa vrei. Rece nu este, e chiar calduta fiind asa de sarata. Chiar daca e la munte, eu mai rece am gasit apa de la mare decat pe cea de la Sovata. Dupa o partida de balacit in Lacul Ursu (asa se numeste) iesi din apa alba de la sare, stiu ca e foarte sanatos... insa nu stiu in sarcina daca e la fel de bine. Tare mi-ar placea sa primesc liber la balaceala
Fetelor, nu mai stiu care a postat mai demult link catre o centura de siguranta pt. gravidutele soferite: tin sa multumesc respectivei, mi-am comandat pe net centura, a fost scumpisoara, dar cum eu port fusta mai des, mai ales vara, am ales varianta asta in detrimentul celei gasite pe site-ul romanesc (care se leaga intre picioare,deci musai sa ai pantaloni). Acum am sa va spun cum ma simt cu ea cand o primesc (dureaza cam 2 saptamani, am inteles).
De asemenea am vazut ca vb mult despre carucioare si scoici: eu stau la casa si nu prea cred ca voi folosi des carut, insa scoica e musai ca sunt de felul meu o mare plimbareata. In rest mi-au placut mult slingurile ... am vizualizat si modul de folosire - cred ca am sa optez pt. ele, mai ales ca eu ma plimb mult prin magazine... si nu stiu daca ma primesc astia cu carutul dupa mine.
liliac - multumesc mult draguta!! Ce interesant ai spus ca nu ma vezi mamica de baietel, desi eu de o buna bucata de vreme doar ca mamica de baietel ma imaginam. Acum... e o afinitate a mea speciala pt. baietei, dar ma bucur mult si de o fetita (mai ales ca va fi aliata si rasfatata mea). Sper totusi sa fac si un baietel la viata mea ... asta ca sa compensez balanta in familie.
Va pup pe toate

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Acum sa va salut si eu cum se cuvine, desi am mai scris deja cateva mesaje.
Astazi am fost la Institutul de Hematologie si am donat sange pentru analiza de incompatibilitate de grupa. Multumesc mult pentru info, Alex!
In excursia asta cu microbuzul si apoi cu doua metrouri am descoperit ca nu ma mai pot baza pe mine sa ies singura in oras. Era sa lesin de mai multe ori. Cand am ajuns acasa intai am inceput sa tusesc ingrozitor, dupa aia am vomat si apoi m-am tarat la bucatarie sa fac mancare ca imi veneau flamanzii. Asa ca abia acum am reusit sa ma asez sa vad ce mai faceti.
O alta descoperire in excursia asta a fost ca nici un barbat nu s-a sinchisit sa imi ofere locul, desi picam din picioare. Atunci cand s-a indurat cineva, a fost vorba de o femeie, care parea sa aiba copii si probabil stia saraca ce inseamna... Fara alte comentarii...

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

si eu am cununia civila pe 7 iunie

Felicitari si Casa de piatra!!!Si eu am avut-o anul trecut tot pe 7 iunie

KIKI 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ms kiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Am scris de dimineata un mesaj in care va spuneam si eu ce am avut luat la primul bebe adica anul trecut si avantaje si dezavantaje... O sa incerc sa il reiau ca l-am pierdut ...

Deci:

Biberoane am avut cu succes de la Nuk si eu cu tetina ortodontica de 125 ml la inceput si acum de 250 ml.
Suzeta am primit si noi la Baby expo de la Nuk dar bebe nu a vrut ...
Si tot aici ... am fiert si eu biberoane dar la un moment dat nu mai mergea... si atunci am trecut la steamer de 4 biberoane electric acest model

Dar atentie ... ca nu toate tipurile de biberoane incap in el.. la fel ca si patuturile de la Ikea cu saltelutele...

Patut am luat de lemn cu 3 nivele www.babycomfort.ro/produse/237-paturi-copii/252-paturi-copii-tucor-baby-120-cm/1054-pat-lemn-pentru-copii-felix-h-natur---lacuit.html" target="_blank">Patut Patrick si salteluta de iarba de mare, dar am luat si din cel pliant pentru plecari dar nu mi-a placut pentru ca bebe se obisnuise in cel de lemn fix (in cel pliant se misca etajul la miscari) plus ca patutul pliant are asa zisa salteluta dintr-un fel de placaj cu un strat subtire de burete pe care il completam pe unde mergem cu paturi... fara paturi ar fi cam dura suprafata. De ce nu am ales de la Ikea ... era mai mic ... eu am luat 140/70 dimensiune la patut si plus ca cel de la Ikea era mai scund... nici eu nefiind foarte inalta...1.60 dar e greu sa te apleci la bebe de foarte multe ori pe zi...

Carucior ... eh aici ai fost cam nici nu stiu cum sa zic...un moft... am vrut landou si mi-a placut mult cel de la Inglesina 3 in 1 www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=14" target="_blank">Inglesina al lui Patrick... pentru ca eu visam cind eram fetita sa imi plimb copilul in carut landou... si ca atare l-am luat...DAR ... bebe nu prea vroia in el... si il plimbam in brate si impingeam si la carut ... la coborit in lift pliam scheletul si landoul il puneam pe jos si le atasam cind ieseam din lift... NU LUATI CARUT GREU (asa cum au spus si alte fete) ...si masurati liftul sa incapa il el... Acum luat alt carut sport si e super usor si sper sa pot sa o plimb pe bebelina in landou

Steamer, sterilizator, incalzitor de mincare si biberon si blender am achizitionat asa ceva si este super util in calatorii Steamer calatorii

Cu ce m-am pacalit sa spun asa...pentru ca e scump si nu este util cel putin eu nu m-am descurcat cu el a fost aspirator nazal electric...

DAR FOARTE UTILA este www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului foarte ciudat...de atasat la aspirator dar... extrem de eficace. Sotul initial nu a vrut sa auda de asa ceva dar cind bebe a fost si el O SINGURA DATA racit si nu putea respira am achizitionat-o si a fost ideala.

Hainute am primit si noi de la un prieten de-al sotului care are un baietel cu jumatate de an mai mare ca Patrick si MULTUMESC SI EU baietelului ... cind bebe e mic nu murdareste multe haine... il schimbi ca nu il poti lasa o luna cu un body (am dat un exemplu aiurit) dar nu se murdaresc hainutele... dar cind bebe incepe sa manince si mai ales cind incepe sa manince singur ... sau cind merge in 4 labute pe aleile din parc... TREBUIESC hainute la schimbat...

Deci cam astea sunt cele de la noi...
Bebei sanatosi si mari si mici, concedii placute si vreme frumoasa...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput