Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:
multa sanatate elenuta , si stai linistita k bebicul tau e bine acolo la "caldurica"d la mine sa te binedispui
Emy10 spune:
Monikus felicitari pt primele miscari simtite!
Am vazut ca vorbeati despre carucioare. Eu nu sunt deloc hotarata insa inclin pentru caruciorul 3 in 1 Pegperego, dar nu v-am auzit pe niciuna vorbind despre aceasta firma. Stiti ceva despre ea???
23+ cu
Iepurica
katteryna spune:
Lutoniana multumesc mult!Dar weekendul asta ma maritSi promit sa pun si poze!
25+ cu floricica RAISA MARIA
Emy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Lutoniana multumesc mult!Dar weekendul asta ma maritSi promit sa pun si poze! 25+ cu floricica RAISA MARIA |
CASA DE PIATRA! Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Asteptam poze! Petrecere frumoasa!
23+ cu
Iepurica
monica_dicut spune:
Peg Perego e cam scumput cred ca d'asta nu vorbim despre el. Eu am ales Chicco tocmai pentru raportul calitate pret. NU e nici exagerat de scump dar nici ieftin. Adica eu am ales un carucior usor de carat si transportat pe care sa mi-l permit.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anamaria1979 spune:
Elenuta multa sanatate stai linistita ca nu are sens sa intri in panica. Sunt sigura ca bebe sta bine in burtica.
Monikus felicitari pentru miscari. Sa o tii tot asa.
Am vazut ceva scris de mangaierile burtici. Sunt k mai ales la inceput ca se stabileste o legatura. Asa mi s-a spus si mie, dar este adevarat ca in ultima perioada de sarcina (luna VIII) trebuiesc evitate ca pot declansa contractiile nasterii (chestia asta trebuie verificata la un medic ca mie mi se pare putin probabil, da ma rog sunt mai nestiutoare).
kemsy spune:
Buna dimineataaa..la mine
Monikus: e bebe ala cu bulele de aer
Emy: Peg Perego este una din cele mai apreciate firme de catre mame aici, in Italia, sunt practice si usoare (8,5 kg parca). Si eu ma gandesc tot la firma asta, insa caut un model cu manerul rotund...si parca am vazut ca e scumpisor. Oricum, au preturi maricele, zic eu!
Si acum fetelor, pentru ca nici o zi sa nu aiba piticul ei , ia spuneti voi cam cat de sus ar trebui sa fie burta acum? Ca azi dimineata s-a instalat piticul ca ar fi cam joasa .
Mda...eu pana pe 31 iulie lucrez..si deja mi-e greu de la caldura...nu stiu cum am sa ma descurc .
O zi buna!!
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Monikus felicitari pentru miscari. Sa o tii tot asa. Am vazut ceva scris de mangaierile burtici. Sunt k mai ales la inceput ca se stabileste o legatura. Asa mi s-a spus si mie, dar este adevarat ca in ultima perioada de sarcina (luna VIII) trebuiesc evitate ca pot declansa contractiile nasterii (chestia asta trebuie verificata la un medic ca mie mi se pare putin probabil, da ma rog sunt mai nestiutoare). |
Ce bine ai spus, mi-ai luat vorbele din mana ca mie imi era lene sa scriu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Emy10 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Peg Perego e cam scumput cred ca d'asta nu vorbim despre el. Eu am ales Chicco tocmai pentru raportul calitate pret. NU e nici exagerat de scump dar nici ieftin. Adica eu am ales un carucior usor de carat si transportat pe care sa mi-l permit. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 23+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Da, e cam scumpulet, dar din ce am vazut toate astea 3 in 1 sunt cam scumpulete!
Eu imi zic ca daca as cumpara separat 'piesele', tot pe acolo as ajunge!
23+ cu
Iepurica