Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Andrelina, sper ca e o gluma! Se intoarce el......linisteste-te!!!

Roco samburelu frumos foc!!!

Ela stai lini, hematomul se elimina pana la urma...., or fi 2 pui acolo?

Noapte buna tuturor!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele!!!

eu sunt mai matinala....dar ma culc si devreme...pe la 10. multumesc din suflet pt incurajari

cred ca sunt pozitiva...sau de fapt nici nu am timp sa ma gandesc la aiureli...sau poate o data cu varsta m-am mai calit,...sa le iau pe toate asa cum sunt.

andrelina...ce zici tu acolo? era o gluma? daca nu e gluma nu-mi place deloc ce-am citit. ti-as zice eu mai multe. fiecare dintre noi avem dreptul la fericire , la respect si ocrotire. Nu stiu cati ani ai si care e povestea ta dar ai mare grija ce faci cu viata ta. oricum sa faci ceea ce e mai bine pt tine si pt bb si sa nu faci compromisuri sperand la ceva efemer...scuza-ma eu sunt mai revolutionara si consider ca am o sg viata care trebuie traita...

SA AVETI O ZI....SUPERBAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata, fetelor!

Din pacate nu e o gluma. Omul vrea sa fie singur...sa se vindece, Dzeu stie de ce... e doar un teatru banuiesc. Nu are 20 de ani sa se sperie si sa se poarte asa. Aseara a venit acasa in final si mi-a zis ca de ce nu am inteles...ca vrea sa fie singur, si si-a vazut de laptop in timp ce eu eram in dormitor (ora 12 noaptea). Asa ca am plecat si nu m-a oprit, oricum nu as fi ramas. Am mers acasa la mine sa ma odihnesc pentru bebelin.

Asta e... ma astept la orice. E teribil, dar niciodata nu m-am simtit mai puternica.

Indiferent ce va fi... nu eu voi fi cea singura.

Va pup!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Decenuela, gandesc ca si tine, si apreciez cuvintele tale, insa in clipele astea gandirea mi-e incetosata...am nevoie de o palma sa ma trezesc...Dati-mi o palma!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguin_roz spune:

neata fetelor,

Decenuela, sa stii ca si eu am hematom si eu sangerez. Cand am fost la doctor sangeram deja de 4 zile si totusi bebe era ok. Chiar crescuse si ii batea inimioara. Asa ca nu iti face griji, trebuie cat mai putin efort, eu pt ca sangerez de vineri nu ma-m dat jos din pat.
Doctorul mi-a zis ca sunt cazuri frecvente si ca se formeaza aceste hematoame pentru ca bebe se mai deplaseaza (cel putin la mine asa a fost), doctorul a zis ca "a decolat"
Eu sunt optimista desi e foarte greu.
Te pup si fii tare

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Sunt in saptamana 5 si aseara am sangerat cam multisor. Initial am crezut ca mi-a venit ciclu. Pana dimineata, insa, nu au mai curs decat 2 picaturi. S-a mai confruntat cineva cu asemenea problema ?
Acum, mai sangerez usor dar la efort si simt o usoara jena la burtica.
Am refacut testul dimineata si a doua liniuta a aparut, de data asta chiar mai colorata.
Ce se intampla ?!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

softuela parerea mea e sa mergi la doctor sa vada cauza ....e cel mai bine pt ca pt fiecare e altfel...

andre lina...hai sa-ti dau o palma:))/....da-mi o adr de mail...sau cum sa-ti scriu in particular? k poate nu inte pe toata lumea...:)

Mergi la inceput

andre lina....am gasit cum sa scriu pe mail...ti-am scris ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

softuela parerea mea e sa mergi la doctor sa vada cauza ....e cel mai bine pt ca pt fiecare e altfel...

andre lina...hai sa-ti dau o palma:))/....da-mi o adr de mail...sau cum sa-ti scriu in particular? k poate nu inte pe toata lumea...:)

Iti dai seama ca merg si la medic, dar pana atunci as vrea sa ma linistesc un pic. Pe alta parte nu stiu cum o sa dau ochii cu medicul cand el mi-a spus sa nu raman insarcinata pana nu rezolvam cu anexita.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

bine v-am gasit mamici! am intrat sa vad cum va salut si sa aflu noutatile - dupa-amiaza de ieri i-am acordat-o lui Marcu...
roco, am vazut si eu bebelina ta si m-am bucurat!
andrelina, problema de care vorbesti m-a intristat un pic, n-am trecut prin asa ceva, dar ma bucur ca decenuela te poate ajuta...
rebiana, sa dea DD sa mearga totul bine pentru tine si probleme de sanatate sa se rezolve repede si sa vina si bebe dulce si sanatos!
o zi frumoasa va doresc!

mami de Marcu (04.02.2006) si 5+

Mergi la inceput