Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
andrelina.................se pare ca lucrurile nu iti sunt asa de roz.................
cred ca daca vine ceva nu vine singura........asa e......
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!
nu stiu ce sa zic..............
asta tu stii ce simti in sufletul tau si ce ar trebui sau ce nu ar trebui sa faci.................
multa bafta!!!!!!!!!!
ai grija insa de bebic............
soturela...............du-te la medic..............
neaparat................
sanatate!!!!!!!!!!
de la mine buna ziua si o zi buna in continuare!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
oana2007 spune:
`neata fetele! am intrat sa citesc ultimele noutati...
Rebiana , ma bucura optimismul tau....
Andre-lina.... imi pare rau , dar te rog din suflet sa nu accepti prea multe compromisuri. Poate ca e doar socul aflarii vestii despre sarcina , si atunci o sa se trezeasca si o sa te caute.... sau e un porc si atunci nu merita nici o atentia din partea ta... Scuze , poate am fost cam dura...
softurela mergi urgent la doctor , nu-i de gluma!
Roco- frumos samburel ai tu acolo....
Eu am niste greturi de-mi vine sa ma urc pe pereti , plus ca mi-e un somn de numa, numa ..... Si pentru ca nu am nimic mai bun de facut imi storc creierii pentru un nume de baiat.... si parca nici unul nu-mi pica cu tronc.
OANA cu
ANA-MARIA 20.04.07 si
7+
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009
Donna_n spune:
wow fetele!!Da harnice sunteti!! Eu am ramas in urma undeva la pagina 16 din cap trecut
Am reusit sa citesc pana la urma tot si am atatea sa va zic dar din pacate o s-o cam iau la general ca nu mai tin minte tot.. In primul rand felicitari tutror mamicilor care v-ati vazut samburelu! Pozele sunt super, sa va traiasca si sa creasca mari mari!!
Felicitari si noilor gravidutze de pufuleti! Deja sunteti 23 ?!?! Wow!! Super! sanatate la toate si sarcini usoare!
Andre imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla!
Rebiana multumesc de incurajare! Ma simt mult mai bine si gandul imi sta la un nou bebe! Abia astept!!
Larisel in legatura cu analizele, vineri merg si fac toxo si citomegalovirus. Mai departe vedem. Stiu ca teoretic ar fi mai mult de o gramada dar o luam incetul cu incetul. Medicul mi-a fost alaturi tot timpul si s-a dovedit a fi foarte interesat, deci merg mult si pe sfatul lui. A zis ca facem tot posibilul sa pot face bebe cat mai repede.
Din pacate m-am ales cu o inflamatie pe uter si pe tot ovarul drept in urma chiuretajului
si asteptam sa treaca asta si sa nu-mi afecteze trompa si ovarul. Merg pe antibiotice de simt ca innebunesc (greturi si dureri de stomac) si supozitoare 

Asta e... Vineri merg la un alt eco sa vedem daca s-a mai retras.
Mi dor de voi toate! Si ma bucur sa vad ca sunteti bine! Speram sa nu mai auzim vesti proaste in capitolul asta si...orice ar fi eu tot in odiseea pufuletilor ma simt !! ![]()
![]()
Sper ca nu am uitat sa mai zic ceva la cineva..Daca da, revin! De fapt oricum revin ![]()
Am vazut si pozele Ioanei, si ale lui Simonette (din nou
) , ale oanei..si cred ca atat. Oricum aveti niste ingerasi de copilasi!! Sa va traiasca!
pt burticile speriate si ingrijorate..va doresc ca la urmatorul eco sa vedeti ca toate probleme au trecut si ca bebe creste bine si frumos!
Am scris mult de tot..dar am scuza ca n-am mai scris de mult ![]()
Va 

pe toate!!
"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 soturela...............du-te la medic.............. neaparat................ sanatate!!!!!!!!!! |
Cred ca deja e prea tarziu.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
roco1617 spune:
Buna Fetelor ,
Ma scuzati dar sa stiti ca nu prea ma pricep la chestiile tehnice dar am vazut ca pina la urma a-ti vazut bebelinul .
Andrelina imi pare foarte pt siuatia ta dar asa cum am vazut ca au spus si celelalte fete tu esti cea care trebuie sa te decizi si chiar sa nu faci nici un compromis .
Tu stii cel mai bine ce e in sufletul tau insa un sfat sa nu te lasi mani****ta de situatie .Cred ca esti o femeie puternica si te rog sa ai grija de bebelin .Orice reactie negativa sau stress se rasfringe asupra bebelinului .
Chiar ieri cind am fost la doctor ma avertizat sa fiu foarte atenta cu starile mele sa evit stresul si plinsul .
Deci cherrr up 
!!!!!!!!
Fetelor sa aveti o zi superba eu sunt la birou si va citesc cu mare atentie .

satulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Cred ca deja e prea tarziu. Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
softurela, ce s-a intamplat?! .... de ce e prea tarziu?
mami de Marcu (04.02.2006)
si
5+
Beatrice1982 spune:
ce e softurela??????
imi pare ffffff rau, daca e prea tarziu...............
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
andreea.2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Cred ca deja e prea tarziu. Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Off imi pare sincer rau, pentru ca si eu am trecut prin asa ceva de doua ori chiar, te inteleg perfect...fii tare
andreea.2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Fetelor, va anunt solemn ca noi nu mai avem tatic... a dat bir cu fugitii. E de negasit. Plang ca fraiera de 2 ore...asteptand sa vina iar el se intalneste cu manechine sa le pozeze in pielea goala. Frumos, nu? 9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922 |
al meu sot m-a parasit cand a aflat ca eram insarcinata cu izabela, ca el nu e pregatit, eram terminata, nu dormeam nu mancam
, nu realizam ca de fapt ii fac rau bebelinei, a catadicsit si s-a intors cand aveam 6 luni de sarcina, si i-a venit mintea la cap...Acum, cand a auzit ca vom avea al doilea bebe, dupa doua sarcini pierdute e in culmea bucuriei... CONCLUZIA? barbatii sunt niste copii, nici ei nu stiu ce vor, fii tu tare si ai grija de bebele tau, pentru ca pana la urma va veni el inapoi..si daca chiar nu o face...inseamna ca nu va merita.