Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ce e softurela?????? imi pare ffffff rau, daca e prea tarziu............... ![]() Poze Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!![]() |
Nu mai are importanta. Vestile proaste nu va fac bine. Daca ni se intampla unora dintre noi nu inseamna ca vi se poate intampla si voua.
Eu am niste probleme hematologice pentru care trebuie sa fac investigatii.
Aseara m-am suparat din cauza unor probleme de sanatate ale fetitei mele si imediat m-a luat durerea de cap si s-a declansat sangerarea.
Acum jumatate de ora cred ca l-am eliminat, era prea mare ca sa fi fost altceva. Vom vedeam, mergem la doctor.
Sanatate si ganditi pozitiv!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
happymum spune:
softurela
nu stiu ce sa iti zic. imi pare rau. suntem alaturi de tine.
sa iti rezolvi toate problemele repede... of...... Doamne...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
simonette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Cred ca deja e prea tarziu. Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Ce rei sa zici?
Eu zic sa mergi totusi la medic!!!!
Si ai grija de tine!mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Buna fetele!!! Va doresc o zi buna!
Sa-mi tineti pumnii ca azi merg la dr! O sa cunosc Dr. care imi va urmari sarcina si cu care voi naste cu Ajutorul lui D-zeu!!!
Va 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
10+
happymum spune:
andrelina, e viata ta si doar tu poti hotara cum o traiesti.
sunt de acord cu decenuela... si a mai zis cineva la fel.
ma bucur mult ca te simti puternica.
daca el, va alege sa se distanteze de voi... e problema lui... sunt sigura ca peste mai mult sau mai putin timp o sa ii para rau...
am o vorba... intr-o prietenie pot aparea rupturi... dar o poti "inoda" si continua prietenia... dar nodul ramane!
la fel cred ca e si in dragoste.
daca e sa fie om, pai este indiferent de ce ii e dat sa traiasca... nu doar selectiv... numai cand ii convine.
stiu ca e una sa dai sfaturi fara sa traiesti efectiv situatia ta... si alta e sa o simti pe propria piele...
sa nu uiti insa, ca tu esti stapana pe propria ta viata... chiar daca ai fi casatorita (ca de, asa zice gura lumii ca e bine
)...
sa nu lasi niciodata pe nimeni sa iti fure acest lucru. oricat de mult te-ar "vraji".
as vrea sa iti pot spune ca o sa ii treaca si se va intoarce la voi... dar nu imi iese din cap gandul: cat timp va sta?
si gata, ca am zis poate prostii...
te pup si nu te pierde cu firea.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Beatrice1982 spune:
ooffffff doamne............
softurela....totusi mergi la dr.
sanatate fetiteib tale si tie...........daca doresti sa vina un alt bebe...............
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
simonette spune:
Offf, Softurela !!! Imi pare sincer tare rau! Sa fii tare ptr puiuta ta si Doamne Ajuta!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
10+
mariucasara spune:
softurela mergi totusi cat mai repede la doctor. Imi pare asa de rau
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
4+
amir10 spune:
Softurela, ne pare rau de bebe. Las ca vine altul.
Rebiana, ti-ai revenit repede. Ce bine ca ai un baietel dragut, sa-ti traiasca. Si cand o sa vina bebe doi, sa vezi tu..., iti doresc asta cat mai repede.
Andre_lina, barbatii sunt niste tolomaci. Lasa-i timp sa se obisnuiasca cu ideea. E ca in filmul cu Hugh Grant si Juliane Moore. Nu-l baga un timp in seama si nici macar nu-i raspunde la telefon vreo saptamana. Ai sa vezi cum vine in 4 labute...Tine-te tare pe felie, nu ceda la prima incercare.
Noi suntem binisor, azi ma cam doare spatele si burtica, am luat deja un no-spa. S-ar putea sa fie si de la aerul conditionat din birou. Gretrile trec daca mananc. Ieri am fost si la dr. mea de familie, mi-a dat sa iau ferrofolgama, ca se gratuit, are fier, acid folic si vitamina B12. In schimb, utrogestan nu se mai da gratuit, se plateste cam 6 lei la fiecare cutie. Asta de la 1 aprilie...Ce sa mai spui, scoti bani si platesti. Noroc ca iau doar 2 pe zi.
Analize mi-a dat sa fac doar hiv si anticorpi, ca in rest le facusem in martie cele uzuale de sange si urina. Au iesit toate bune, doar un pic de anemie si de asta iau fier. La eco mergem duminica sa vedem inimioara, cum v-am spus, am mari emotii.
Happymum, stiu ca scrii si la cap. moldovence aspirante si optimiste, multumim ca ne-ai aranjat prima pagina. sa stii ca mai sunt mult locuri libere la odiseea noastra.
7
amir10 spune:
Am uitat sa va intreb. Pe voi nu va doare burtica jos? Pe mine ma cam doare, sunt niste crampe similare cu cele premenstruale. Sunt cam ingrijorata, sper sa fie bine. Sangerari nu am deloc, iau si 2 utrogestan pe zi, no-spa la nevoie.
Simonette, bafta la medic.
7