Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
danyelana spune:
Decenuela imi pare rau ca ti-au gasit hematomul ala rau dar cu siguranta va fi bine si bebe nu va avea probleme.
Roco nu am putut vedea pozica cu samburelul.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Si eu am avut infectie urinara in timpul sarcinii..nu am simtit ca m-ar jena .. nu stiu ce sa iti zic. Te ustura cand urinezi? Cand vei merge la Dr iti va prescrie sa iei ceva pt infectie, bineinteles ce poti lua in timpul sarcinii! Iti doresc sa fie bine, si sa nu iti m iasa infectia la analiza! ![]() ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
mersi ionaanaaaaaa.................

Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
danyelana spune:
Roco, pupici am reusit sa vad bebelinul.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
roco frumoooooosssssssssssss bebelinul/.................
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
roco
frumos!!! Sa aiba parte de sanatate multa si tu asemenea!
decenuela incearca sa nu te stresezi, chiar face rau la bebe.. eu sunt Stan Patitu' si n-as mai lasa nimic sa ma afecteze!! Cu siguranta hematomul va ceda la tratament! Ai incredere in Dumnezeu! 
Nicko si mie mi-e dor de voi 
, iata si motivul pentru care vin sa va citesc zilnic si mai scriu cate ceva! Imi doresc enorm acele doua liniute dar nu stiu cand voi decide sa fie din nou momentul.. intai merg la dr sa vad ce si cum cu problema asta a mea.. si ma bucur de Luca (el stie, scumpul, ca mami are nevoie de toata dragostea si gingasia lui
)
Bea
mai cunosc fete care au avut infectie urinara in timpul sarcinii.. mergi la dr, el va stii sa-ti recomande ce e mai bine sa folosesti in conditiile date!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Andre_lina spune:
Fetelor, va anunt solemn ca noi nu mai avem tatic... a dat bir cu fugitii. E de negasit. Plang ca fraiera de 2 ore...asteptand sa vina iar el se intalneste cu manechine sa le pozeze in pielea goala.
Frumos, nu?
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Fetelor, va anunt solemn ca noi nu mai avem tatic... a dat bir cu fugitii. E de negasit. Plang ca fraiera de 2 ore...asteptand sa vina iar el se intalneste cu manechine sa le pozeze in pielea goala. Frumos, nu? 9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922 |
Off puiu' dulce!!! Sa fii tu sanatoasa si bebe la fel!! Va reveni cand va creste burtica si va constientiza ca acolo creste o fiinta! Sper din suflet sa se maturizeze!

I can't fake with dignity so i'll not try!!
happymum spune:
vai andre... imi pare rau... e un nemernic... ah ce merita oparit...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
roco sarcina usoara.

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

si 5 maselute
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)