Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
roco1617 spune:
Decenuela ,
Nu te intrista fii pozitiva totul va fi bine .Daca nu ai avut nici o singerare nu ai dece sa te ingrijorezi .
Incearca sa nu te stresezi vei afecta simburelul .

O seara placuta la toata lumea .
Abia astept sa ajung acasa sa vada si sotul pozica .Am avut astazi o zi plina de emotii .
Va pupik
roco1617 spune:
Decenuela ,
Nu te intrista fii pozitiva totul va fi bine .Daca nu ai avut nici o singerare nu ai dece sa te ingrijorezi .
Incearca sa nu te stresezi vei afecta simburelul .

O seara placuta la toata lumea .
Abia astept sa ajung acasa sa vada si sotul pozica .Am avut astazi o zi plina de emotii .
Va pupik
Nik0le spune:
danyelana, andreea.2009 bine ati venit!
Sarcini usoare si
sanatosi!
satulica, multumesc mult! 
oana2007, roco felicitari pentru inimioare!
roco, super poza! 
mariucasara, pentru greturi incearca sa rontai dimineata niste covrigei sau biscuiti sarati. Stiu ca si ghimbirul face bine, din cel crud se poate face un ceai cu lamaie si miere.
happymum, esti super! Prima pagina arata foarte bine, multumim mult! 
Bea, nu stiu ce sa zic, poate n-ar strica sa dai un telefon doctorului tau, doar pentru linistea ta. Personal nu cred ca e ceva serios. Ti-a iesit infectie urinara la analize? S-ar putea ca disconfortul de care zici sa fie legat de asta. Sanatate multa iti doresc!
Rebiana, ma bucur mult ca te simti mai bine, tine-o tot asa! Sa stii ca mi-a fost dor de tine!
Multumesc frumos pentru gandul bun, astept vestea celor II si de la tine cat de curand!
Hei, o sa fii pe aici zilnic...? Ce bineee!
Pup mamica optimista!
decenuela, imi pare rau de hematomul ala, dar cu tratament n-o sa-l afecteze pe bebe. Sanatate multa va doresc amandorura! Tin pumnii sa bata tare inimioara peste 10 zile!
Eu ma simt cam ametita, daca ma ridic brusc de pe scaun mi se intuneca peisajul, cred ca am tensiunea mica. Plus ca am impresia ca fac pipi cam des, ce face autosugestia... 
Ticker
happymum spune:
roco nu se vede pozica..... 

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum roco nu se vede pozica..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Asa e, nici eu nu o vad.
ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Beatrice1982 spune:
s-ar putea sa fie si de la infectie urinara................
sa vedem ce o fi maine poimaine................
decenuela..................lasa ca trece hematomul ala............
sa speram ca se resoarbe.sau iese...................
am avut si eu o prietena dar bebe e bine e mare............
sanatate!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 s-ar putea sa fie si de la infectie urinara................ sa vedem ce o fi maine poimaine................ Poze Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!![]() |
Si eu am avut infectie urinara in timpul sarcinii..nu am simtit ca m-ar jena .. nu stiu ce sa iti zic.
Te ustura cand urinezi?
Cand vei merge la Dr iti va prescrie sa iei ceva pt infectie, bineinteles ce poti lua in timpul sarcinii!
Iti doresc sa fie bine, si sa nu iti m iasa infectia la analiza!

ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Nik0le spune:
Fetelor, poza lui roco se vede daca extrageti linkul bun, ea a incercat doar sa-l editeze. Uitati aici!
Ticker
mariucasara spune:
Buna seara! Decenuela hematomul nu e periculos daca nu e pe placenta sau pe langa ea. Eu zic ca o sa fie bine. Si eu am avut un hematom la prima sarcina dar abia la 8 luni l-au descoperit si a fost totul ok.
Am fost si eu la doctor si mi-am vazut samburelul. De fapt sacul ovular si un chist de corp galben. Deocamdata e totul in regula.
Sanatate la mamici si burtici.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
4+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, poza lui roco se vede daca extrageti linkul bun, ea a incercat doar sa-l editeze. Uitati aici! Ticker |
Ahaa..m-am prins, am mai pus un link, aici.
ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)