Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

SImonette felicitari pentru bubulina!! E superba!!!! Sa-ti creasca mare si sanatoasa! In legatura cu spitalele de acolo...te cred ca e super. Si pe mine ma batea gandul sa merg sa nasc in Olanda (sotul e olandez) si stiu ca diferenta e ca de la cer la pamant - conditiile si caldura cu care esti primit sunt incomparabile. Nu contest spitalele private de aici, ca nu am fost pe nicunde, dar cele de stat !!
bubu ma bucur mult pentrru tine! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima! Acum puteti fi 100% fericiti si linistiti pt bb care vine!
Somn usor

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bubu ma bucur ca totul s aranjeaza pt tine

Noapte buna la burtici.

[url=http://tickers.doctissimo.fr/][/url]

5+

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

hello!
sunt o burtica cu DN 09.12.1976 UM 10.04.2009 DPN 07.01.2009 si doresc ma alatur voua. suntem mici dar venim si noi din urma.

pupici si sarcini usoare!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eu incep a ma intrista... in seara asta m-a durut burtica... asa, ca inainte de cm...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MULTUMESC

Bubu bv, ma bucur ca esti linistitain suflet!!!

Danielana nici nu stii cand trece timpul si te trezesti cu bb in brate

Fete.......... su NB!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Imi bag si eu nasucul pe aici, va mai citesc de nostalgie...

Happymum, lasa ingrijorarile deoparte, durerile alea vagi, ca inainte de CM sunt normale la inceput de sarcina, e vorba de intinderea ligamentelor uterului (stii ca uterul e format din muschi... si are si el ligamente...). In fine, io zic ca e de bine!

Stiu ca e normal sa va faceti griji, da'.. mai stiu, si stiti si voi, ca nu e bine sa stati cu gandul in 10000 de directii. Asa ca adunati-va, faceti-va un suc natural de portocale, asezati-va comod intr-un fotoliu, cu picioarele pe ceva mai inalt si cititi ceva sau visati cu ochii deschisi!

Acu' ca a fost vorba de ingrijorare, ce mai stiti de softurela?!

Va pup, v-am lasat, sa dea DD sa creasca frumos si sa se nasca cat mai multi pufuleti!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

Oana - de unde stii ca e baiat?? sau asa speri :D - sunt liste pe net cu sugestii de nume
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

[/quote]

Nu stiu ca e baiat .... dar nume de baiat nu am .... daca o sa fie tot fetita o va chema Mara si ( Cristina sau Ioana) dar de baiat... n-am . M-am uitat pe toate site-urile posibile in cautare de nume dar nu-mi pica nici unul cu tronc. Mai stau linistita pana aflu ce-i.... si pe urma vom vedea...

OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 7+
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Inima Copiilor va invita la joaca de ziua copilului!

Noi, si prietenii nostri de la City Mall va invitam sambata sa sarbatorim impreuna ziua copilului.
De la 10 dimineata pana seara la 6, noi si Liana Stanciu va asteptam pe toti la joaca!

“E bine sa fii copil!” va fi un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari. De buna dispozitie se va ocupa trupa Petrecerea din Cutie: zanele vor picta obrajii celor mici, mascotele vor modela baloane in forme nastrusnice si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, va fi responsabil cu distractia. Vom desena, colora si modela inimioare si nu numai.

Si vom incerca sa strangem banii necesari pentru pentru ca, la anul, mai multi copii sanatosi sa vina la joaca alaturi de noi.

Mai multe detalii www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1079" target="_blank">aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

'Neatza!

simonette Suuuper vestile! Si poza...ai o minune mica in burtica! Sanatate multa!

mariucasara Bine ca e bine. Sa dea DD sa fie asa pana la capat!

andreea.2009, micki_mica Bine ati venit! Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

danyelena Cu solarul las-o mai moale, dar la plaja cred ca poti sa te duci, dar sa eviti orele de varf cu soare arzator. Eu o sa merg dimineata pana la 10 si seara dupa 17.

bubu_bu Ma bucur ca s-a rezolvat si cu familia.

happymum Off...poate totusi sunt dureri de implantare. Si pe mine m-a durut cam cand ar fi trebuit sa-mi vina.

9+

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

buna dimineata si bun venit noilor mamicute .Bebei sanatosi si nastere la termen!
Eu iarasi mi-am inceput dimineata cu o stare nasoala de greata.... ce nasol . Sper sa fie mai bine peste o luna , doua!
Va pupic pe toate si ma intorc la treaba, ca am mult de lucru

OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 7+
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009

Mergi la inceput