Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
satulica spune:
buna dimineata tuturor! 
bun venit noilor burtici! sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc si eu! 
happymum, nu te intrista inca... si eu am avut dureri ca cele premenstruale si eram sigura ca vine CM; imi luasem deja gandul de la bebe - surpriza a fost deci foarte mare cand am vazut ca mai trec 2 zile si nimic... si n-am mai rabdat si am luat testul (trecusem o zi peste data la care asteptam CM)... imi doresc ca si la tine sa fie la fel! inca putin si sa ne anunti ca au aparut II[/red] ![]()
simonette, felicitari pentru bebe! am vazut si eu pozica... sa ne vedem cu bine pana la sfarsit!
ma mai doare si pe mine burtica din cand in cand si ma duce repede gandul la sarcina pierduta anul trecut, dar ma straduiesc sa nu mai las ganduri negative care imi fac rau si mie si lui bebe - sa dea doamne doamne sa fie totul bine pana la final pentru fiecare burtica!
bubu_bu, ce ma bucur ca s-au rezolvat problemele; iti face foarte bine sa fii linistita, sustinuta, iubita... si lui bebe la fel; numai bine! 
[red]softurela, m-a intristat pierderea ta... stiu ca e greu si nu stiu ce as putea sa-ti spun... fii puternica pentru fetita ta si fii pregatita pentru un bebe sanatos si dulce care va veni cu siguranta... 
scuze daca am scris mai mult...
ma duc la treaba si va mai citesc din cand in cand sa aflu noutatile; sa dea Doamne Doamne sa fie numai vesti bune! 

mami de Marcu (04.02.2006)
si
5+
mariucasara spune:
Simonette ti-am vazut inotatoarea.
Happymum ramai optimista. Pot fi dureri de implantare
Micki_mica sarcina usoara si bebe sanatos.
Burtici ati inceput analizele prenatale deja (CMV, toxo, lysteria)?
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
4+
roco1617 spune:
Simonette sati traiasca si sa creasca mare ..... super pozica felicitari .
Bubu bine ca ti-ai rezolvat situatia .Acum nu ai de ce sa te mai stresezi .Bine ca e totul bine .
Softuela imi pare foarte rau pt pierderea ta stiu prin ceea ce treci
dar iti doresc putere sa treci peste moment.
Chiar fetelor nu stiu ce se intimpla cu mine dar am inceput sa fiu cam imprastiata asa ma emotionez din orice si chiar am inceput sa uit .
Cu greturile vad ca stau mai bine nu prea mai am asa ca inainte ( nu stiu daca e un lucru rau sau bun ) .
In schimb oboseala parca e din ce in ce mai mare .
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare va doresc 
.
Va pup 

oana80 spune:
Softurela, sa te intareasca Dumnezeu si sa ai credinta ca totul va fi bine!
Simonette, ce frumos e samburelu
sa se faca mare si frumos!
Bubu_bu ma bucur ca te-ai linistit si acum il asteptati toti fericiti pe bebe!
Happymum, pana nu vine CM, nu te mai gandi la el, ignora-l. pana atunci esti 
inca nu am facut nicio analiza, azi ma duc la dr sa-mi vad comoara pt prima data, am asa niste emotii, sa va rugati pentru noi!
6+
Oana
Andre_lina spune:
Dupa incercarea fara succes de ieri, sa vad pisicuta lui simonette, azi am reusit!
Sa iti traiasca minunea, si eu cred ca e fetita, pt ca are bataile inimii mai mari de 140...asa am citit si auzit!
Felicitari!
Bun venit noilor burtici!
Sa aveti grija de voi!
Eu ma simt f bine in continuare.
LA VOI SE VEDE BURTICA?
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Ioanact spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
Bun venit noilor burticute, sarcini usoare, fara greturi si la termen..
Am reusit sa citesc tot ce ati scris, dar m greu cu scrisul..cu Ioana e m greu..doar cand doarme pot deschid calc..stiti, v-am m povestit..
Azi am fost la biserica, am impartasit-o, iar dupa ce se va trezi vom merge la hram, ne-a invitat un Pr (prieten), si vom merge.
I-am facut cateva poze Ioanei, dar cred vom m face si la hram..le voi uploada pe astea si daca m facem m adaug, aici sunt pozele.![]()
V-am
si sa aveti o zi placuta, cu veselie si vesti bune!
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danyelana spune:
Buna dimineata,
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si beei la termen.
Eu am o stare tare naspa azi. Dupa ce m-am trezit si mi-a adus sotul cafeluta la pat (asa face de mult timp nu doar acum de cand sunt gravi) m-au apucat niste greturi... Nu am vomitat doar imi vine sa icnesc si sa sughit....
Cu greu m-am extras din pat si am coborat in salon pe canapea dar nici aici nu e mai roz. Am incercat sa mananc o felie de cramique (un fel de cozonac ca veam pofta) dar nici nu am terminat-o. Apoi am manacat niste castraveciori la otet ca aveam impresia ca astia imi vor atenua greata...
Ma simt naspa,fara putere, sper sa nu ma tina asa pana la patru luni.
Pupici
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
happymum spune:
astazi ar fi exact 4 saptamani de la UM... am facut dim test cu prima urina, si a iesit negativ.
va dati seama cat sunt de catranita...

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ale1212xa spune:
buna fetele,
as vrea sa ma alatur si eu odiseei voastre dar inca nu sunt ferm convinsa ca sunt insarcinata. Ultimul ciclu l-am avut pe 19 aprilie, dupa intarziere de vreo 3 zile am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. M-am dus la ginecolog la o saptamana de intarziere si dupa o ecografie intravaginala mi-a spus ca nu se vede nimic, ca ori e prea mica, ori e extrauterina ori nu e deloc. M-am speriat foarte mult, toata noaptea nu am dormit de ganduri iar a doua zi, dimineaza am avut o mica scurgere maronie. Asta a fost ieri. Sunt destul de descurajata nici nu stiu ce sa mai cred, sper doar ca nu mi-am facut sperante degeaba. Cam cand credeti ca as putea totusi sa vad ceva la un ecograf, pentru linistea mea?
oana80 spune:
Ioanact, m-ai dat gata cu pozele fetitei tale! iti vine s-o papi toata. apoi m-am uitat pe pozele voastre de la nunta si am inteles cum de este un copilas atat de frumos!
Sa va traiasca si sa va bucurati unul de celalalt 1000 de ani!
6+
Oana