Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Simo pup eu fata ta inotatoare!
Pune repede pozici!! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
simonette spune:
Fetelee, eu nu am scanerasa ca am facut poze la poze si le-am atasat la semnatura!
Vroiam sa va mai spun ca sunt f incantata de dr! V-am zis...de la receptionere si pana la dri m-au tratat super! Dr e dragutz si zambeste tot timpul, glumeste si e atent
Tot respectul! Am fost invitata sa vizitez maternitatea cand voi avea eu placerea si abia astept! A...si am primit deja cadou un bibe si o suzi pt bebe!
Inimioara bate cu 165/minut...
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Beatrice1982 spune:
frumos foc bebelinul...doamne da-i sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu ma duc sa dorm ca nu mai pot.........mi se rupe gura de la atata cascat...............
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
Simooooo.... e fata!! Am citit recent un studiu conform caruia inimioara fetelor bate mai rapid... peste 140 de batai pe minut... asadar faza cu incuscreala e pe bune!! ![]()

simonette spune:
Rebiana s-a facut!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu_bu spune:

maanc-o bubu pe ea(el) de mititica din burtica...simonette sa fie sanatoasa si ea(el) si tu...abia astept si eu

doamne fetelor in sfarsit i-am zis la tata singura fara sa fi ajuns mama la el...atat am plans si eu si el...si atat de mult s-a bucurat.....mi-a zis tot ceea ce era mai frumos pe lume....si mama s-a calmat acuma....in sfarsit ma bucur din toata inima si eu si mircea...si el era putin necajit din cauza asta...doamne ajuta..uff
la toate fetele si burticile!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Nu pot sa merg nici la mare? Pai pe 11 iulie avem nunta si am planuit sa mergem o saptamana la mare inainte de a ne intoarce in Belgia? Ce sa facem? Pup fetele si burticile ![]() 5+"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
poti sa mergi la mare dar sa eviti expunerea la soare in orele periculoase si e bine ca burtica sa fie acoperita,un costum de baie cu totul este perfect

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Rebiana27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu![]() ![]() ![]() ![]() maanc-o bubu pe ea(el) de mititica din burtica...simonette sa fie sanatoasa si ea(el) si tu...abia astept si eu![]() ![]() ![]() ![]() doamne fetelor in sfarsit i-am zis la tata singura fara sa fi ajuns mama la el...atat am plans si eu si el...si atat de mult s-a bucurat.....mi-a zis tot ceea ce era mai frumos pe lume....si mama s-a calmat acuma....in sfarsit ma bucur din toata inima si eu si mircea...si el era putin necajit din cauza asta...doamne ajuta..uff la toate fetele si burticile! |
Bravo!!! Ma bucur ca D-zeu a aranjat totul astfel incat sa nu mai ai motive de stres!

danyelana spune:
Merci mult Anca.

Simo, ti-am vazut printesa, e asa emotionant, abia atept sa o vad si eu.
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire