Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelana spune:
Fetelor am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Stiti cumva daca pot merge la solar acum sau este contraindicat pt bebe? Si pot sa-mi vopsesc parul?
Eu ma cam sperii din orice si nu as vrea sa-i fac rau lui bebe asa ca prefer sa intreb.
Merci mult si pupici
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
Beatrice1982, danyelana, Rebiana27,
multumim!
danyelana eu stiu ca nu e recomandat solarul deloc in timpul sarcinii. De vopsit poti sa te vopsesti incepand cu trimestrul al II-lea cu vopsea fara amoniac. Asa mi s-a spus la prima sarcina dar recunosc ca m-am vopsit la 12 saptamani cu vopsea permanenta.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
4+
roco1617 spune:
Danyelana ,
Nu cred ca este indicat sa mergi la solar sau plaja in perioada aceasta mai ales in primele 3 luni .Mie aici la Londra chiar mi-a recomandat doctorul sa nu fac plaja .
Despre chestia cu vopsitul chiar ma interesa si pe mine sa stiu .Ca si eu as dori sa ma vopsesc ( sau cam inmultit firele albe ) .
Bun venit noilor gravidute - va doresc sarcini usoare si bebelini sanatosi .

Va pup
Roco 1617
+ 7
danyelana spune:
Nu pot sa stau la plaja? Atunci e naspa
Sambta si duminica am stat toata ziua in gradina pe tranzat sa rofit de soare ca aici nu prea iese des. Ce ma fac?
Credeti ca i-am facut rau lui bebe?
5+
Charles Baudelaire
bubu_bu spune:
la toata lumea!nu am mai scris dar...v-am citit pe ascuns la lucru ....am avut muuuulta treaba.
la fetele necajite....doamne doamne face sa treaca
la fetele fericite
la bebiti si burticuti
noi nu stiu cum stam....la noi la resita nu este absolut nici un medic bun....dar nici unul....cred ca voom fii nevoiti sa merem la timisoara ca acolo sunt totusi alte conditii si esti tratat ca indivit...nu ca turma cum esti tratat la resita...ca un nimic...
va doresc sanatate putere si liniste
Beatrice1982 spune:
ADIO SOARE ADIO MARE danyela...............
asta e.......
ai grija ca soarele arde si are raze nu stiu de care si nu e bine...
solarul..........interzis cu desavarsire!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
danyelana spune:
Nu pot sa merg nici la mare? Pai pe 11 iulie avem nunta si am planuit sa mergem o saptamana la mare inainte de a ne intoarce in Belgia?
Ce sa facem?
Pup fetele si burticile
5+
Charles Baudelaire
simonette spune:
Iata-ma-s!!!!!!
M-am intors si sunt f impresionata, in primul rand de cum am fost tratata si in al 2-lea de spital
Bineinteles ca impresia cea mai puternica mi-a facut-o bebelina
care a crescut f frumos (4,03 cm) si care drmea de rupea pam. Dar...ecografistul mi-a impuns abdomenul de cateva ori si a trezit-o si sa fi vazut ce mai inota
!!!
Nu am carucior va dati seama ca la 10s si 5 zile nu poate fi vb de asa ceva dar am prog peste 2 sapt la morfo!!! Merg sa pap ceva si ma intorc sa citesc din urma!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Acum incerc cu pozele
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
danyelana spune:
Ce frumos ca ai vazut-o Simo si ca este bine si creste. Si eu abia astept intalnirea cu ginecologul dar este abia pe 8 iunie.
Astept pozele.
Pupici.
5+
Charles Baudelaire