Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
mariucasara spune:
Il pot pastra pe bebe!!! Se pare ca e mai mica sarcina decat calculasem eu si nu a fost afectat de tratament. Vom face o eco amanuntita la 11 saptamani, dublu test si o amnio daca e cazul. Saptamana viitoare o sa merg si la un alt medic pentru siguranta.
panterableu9 sarcina usoara si bebe sanatos
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
4+
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Il pot pastra pe bebe!!! Se pare ca e mai mica sarcina decat calculasem eu si nu a fost afectat de tratament. Vom face o eco amanuntita la 11 saptamani, dublu test si o amnio daca e cazul. Saptamana viitoare o sa merg si la un alt medic pentru siguranta. panterableu9 sarcina usoara si bebe sanatos ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 4+ |
Dumnezeu lasa ca totul sa fie bine!I can't fake with dignity so i'll not try!!
Andre_lina spune:
Decenuela, happymum, simonette, larisel, amir, bea, oana, donna, roco, andreea, satulica si fetelor care mi-au transmis putere, va multumesc...sunteti formidabile!
Softurela, suntem alaturi de tine, fii puternica!
Amir10 - am avut 2 zile crampe nasoale...am luat no-spa, dr mi-a zis ca pot lua pana la 6/zi din cele de 40 mg.
Oana - de unde stii ca e baiat?? sau asa speri :D - sunt liste pe net cu sugestii de nume
Donna, multa sanatate 
andreea2009 - impresionanta povestea ta, dar cu happy end! sper sa am acelasi noroc si eu!
Daca am uitat pe cineva, revin!
pup!
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
softurela spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 softurela ![]() ![]() , desi am trecut acum cateva zile prin asta nu-mi gasesc cuvinte potrivite ca sa ajunga la inima ta si sa imbratiseze durerea ta! Fii puternica, priveste-ti fetita si umple-ti inima cu speranta in Dumnezeu! Aveti grija de voi si de sufletelele voastre! ![]() ![]() |
Multumesc pentru sprijin la toate fetele.
Nu imi iau ramas bun, pentru ca sigur ne mai intalnim.
Sanatate si sa auzim vesti bune !
Rebiana poate ne intalnim la urmatoarea odisee
.Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
larisel spune:
Fetelor, daca doriti si aveti posibilitatea sa ajutati un baietzel bolnavior, am pus un link cu detalii la semnatura. Nr de telefon sunt valabile doar in reteaua Romtelecom.
9
asa incepe odiseea mea
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
danyelana spune:
Panterableu bine ai venit in randul gravidutelor si sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mariucasara ma bucur mult pt tine.
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
panterableu bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!
andreea2009 nu te teme ca nu numai tu ai combinatii de n luate cate k in ceea ce priveste sarcina................
doamne ajuta sa treaca dupa ce m isca bebe.....,macar atunci.......
sper si eu...................
mariucasara ma bucur nespus de mult pt voi.ai grija de pufuletzul din burtica ta..............
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!
fetele noi..va trec pe lista fetele noastre mai pricepute..............de ex happymum...........sau ioanact.sau nu stiu cine se mai pricepe.ca io nu..![]()
treceti-va numai datele si gata..................
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui softurela Rebiana poate ne intalnim la urmatoarea odisee .Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Sa dea Dumnezeu sa fie asa!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!
danyelana spune:
Simo cum a fost la doctor,urentul a trecut bine, se merita sa ramai la el? Pupici
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
andrelina............de aia suntem sa ne ajutam.................
nu ne multumi....................

Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!