Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)
Raspunsuri - Pagina 13
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana gulie,nico!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Galli, imi plac si mie mult si guliile, si ridichiile, si cotoarele ... de la varza, dar imi rascolesc ulcerasul.
Si apoi gulia e rotunda, nu seamana nici macar cu un trabuc.
galliciana spune:
mda, s-o luam metodic!!! in timp ce prajesc carnaciorii pe scobitoare!!! a,a,a, a,am dat foc mic, nu sariti!!!
1.mi-am amintit: soricico, daca ma eeeeeeeeeeeeenervez, iti aduc la intalnire fasole batuta cu carnati si castraveti murati!!! bine zic, nu????
2. soricico, ai masina la dispozitie, sau nu??
3.manixule, din toata povestea ta, si.......... din experienta mea, .................., inteleg ca e mai in varsta ca tine, deci, pe undeva, e de inteles, .......... la urma urmei, stiti voi, specia noastra NU intelege specia lor!!! no offense, pls!!!
4.fata,nico, credeam ca te-am scuturat eu....
5. ella, fata buna, ceaiul verde si negru nu sunt indicate in sarcina, precum ti s-a spus....fata, eu nu as da nici 2 kg de la mine, Doamneeeeeeeee feri!!!! sunt ale mele, si daca ati stii voi cat am muncit la eleeeeeeeeee...........cred ca la un anumit moment, am avut vreo aprox 40 kg noroc cu geanta de pe umar!!! avea inca vreo 5 kg!
6.mona, , azi esti cea mai cuminte!!!
7.mayan,pepene??? hai, mai, las-o, sa vezi ce scumpe erau in Franta...........
8 micule, unde te-ai ascuns??
9 nico, draga mea, stau in Baia mare, nu in sm, unde sunt cu fumuri in cap, nici nu stii tu, da.....ce de fumuri au....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica guze, te astept cu drag , cum sa nu . si al meu sot ia BU, dar pastile ca ii plac mai mult si mai ia si seleniu si zinc.sa vedem ce-o sa iasa. va pup uka |
Am inteles ca tinctura ar avea rezultate mai rapide.Dar daca zici ca are gust si miros nasol, cred ca si sotul meu ar prefera pastile. Sau pot sa-i spun ca se gaseste doar sub forma de tinctura . Nu sunt zgripturoaica, imi iubesc sotul ffffff mult dar imi doresc atat de tare un bb ... incat sunt in stare de orice.
soricica spune:
mona, inca nu m-am decis...
dar suna bine ideea ta cu piscina, poate in costum de baie ?
nici n-am apucat sa desfac bine bagajele ca acum ma apuc sa le fac la loc, dar asta diseara cand o sa ajung acasa.
azi am program de calcat,o nebunie , cred ca e singurul lucru pe care il detest, as face orice altceva, dar....
mayan, poze de la dans ???
va pup
galliciana spune:
mayan, cu ce zi ai inceput??? pana in ce zi a CM? serios!
MayanMistica spune:
Ma duc sa ma intind o juma de ora ca pic de somn.O fi de la vreme , ca ploua la noi .Si apoi deseara plec la club unde am sa o vad pe mandra , of si numa chef de ea n-am
galliciana spune:
Ignora total persoana, mayan, cu zambetul pe buze!!!!!!!!!!
pupici la gagici!!!
Mona40 spune:
Mayan,
Branca Ursului
Denumire latina - Heracleum Sphondylium
Engleza - Hogweed
Franceza - Berce commune, Berce branc-ursine, Patte d'ours
Germana - Bärenklau, WiesenKlau
Da si tu un searche pe google in englezeasca si vezi ce si cum si
invita-l pe Dl sa ceteasca....
Poate mai pinde curaj
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
soricica spune:
guze, nu a fost vb de gust la el, cica e mai practic cu pastile, numai sta sa numere picaturile.
galli,1. masina am, acum sa vedem daca prezentarile se tin la hotelul unde stam sau in alta parte si imi ia masina, 2. nu refuz nimic .
va pup
MayanMistica spune:
pai mie mi-a venit ultimul CM pe 1 mai ...cred ca la 4 zile dupa CM ...adica 4 ale lunii...pana pe 10 ..