Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

La cine ramasese butoiu' acela? Daca nu mai aveti nevoie de el, rostogoliti-l, va rog, pana la mine. Oooooffffff, am fost la cimitir la bunica. Am smuls buruienile, am facut un pic de curatenie si am tras o portie de . Stiti de ce? La primul FIV, am pus micuta sarcina eliminata intr-o cutiuta, am pastrat-o la frigider pana am venit in TR si am ingropat-o langa bunica. Ca atunci cand bebelutii mei ajung la DD sa aiba bunica grija de ei, asa ca in familie, sa nu fie singuri...

Ei, nico, fir-ar el sa fie de butoi ca trece pe la toate, hai nu te mai necaji, macar tu stii ca sunt cu bunica, al meu...
eu am golit butoiul dar nu vreau sa-l mai dau nimanui. uite in loc de butoi un si multe

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

am venit,
nico, e dificil cand nu locuiesti cu el , ca in doua trei ore sa creezi atmosfera si sa treci la treaba, si sa si iasa ok, si cand il vad ca e obosit de abia sta la tv, ma enerveaza, imi piere si mie cheful...
si stii nici nu pot spune ca este momentul potrivit ca sigur se sperie iar... offf, si mai este si foarte preocupat de nunta baiatului, mai frate, parca el organizeaza toata nunta... deci toate discutiile, inevitabil duc la nunta din 6 iun... eu inteleg, dar EU acum ovulez, nu dupa nunta... iar lui nu-i pot spune ca eu iar sunt cu bunghiul pe facut copii ca risc sa ma trezesc ca se blocheaza si ... chiar ca pot sta linistita ... doamnne sa treaca inca 2 saptamani, sa vad ce mai organizeaza dupa...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mona, ce-s aia colorabi?

Micomic, tine-te departe de ispita ! Mai bine iti cureti un morcovel, seamana cu tigara si e mai sanatos.

Sori, s-o pupi pe Galli si din partea noastra, cand ajungi la SM. Sa stii ca vin la tine la serviciu, cand ajung in Buc. Poate nimeresc vreo serbare...

Mayan, scolarita noastra, esti la dieta? Bol de cereala, pepene ....Da, da, sa scrii cum ai luat BU. I-ai dat si lui M? I-am povestit si sotului meu despre "rezultatele miraculoase" si ar vrea sa incerce. Nu il oblig, sa nu intelegeti gresit. Doar l-am "ajutat" sa aleaga acest tratament.

Ellanik, cu compot de caise uscate ai incercat? Nu stiu cum se numeste in RO dar dupa ET mi-a spus dr. ca, daca ma constip, sa iau un sirop- DUPHASTON. Posibil sa fie un sirop mai usurel. Si mai e o crema pe aici, cica fff eficienta. Aplici putin si in 10 minute cauti toaleta. E sub forma unui tubulet mic si verde. Ma interesez cum se numeste.

Mergi la inceput

ellanik,
eu iti recomand cu caldura ceaiul verde chinezesc, se gaseste la farmacie si la billa in raftul cu ceaiuri si indulcitori dietetici, cutia este verde, mare si de fapt scrie ceai antiadipos...
eu beau seara cate o cana iar dimineata sunt sigur rezolvata, eu ma constip cand plec in deplasari, dar folosesc si cand ma simt cam incarcata , dar ai grija in sarcina nu este indicat...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

gulie,nico!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, lasati butoaiele in pace....
Treceti pe Jacuzi si pe piscine....va vreau fete serioase....
Ellie constipatia e cucoana mare pe aici pe la noi....
Eu tocmai ma trates cu ceai diuretic....sa vedem pe cate carari ajung acasa.
Mayan, la mine nu a fost cu intarziere, dar cred ca poate da unele modificari aceasta BU.
Sper sa te lamureasca fetele...
Sau poate................
Si daca da, sper sa nu iasa direct in costum te tango
Soricica, ti-ai pus tzoala festiva pentru marea intalnire?
Lyly-pe unde mai umbli?
Galli, cu tine si cu Guze, atat de bune platitoare la impozite , o sa iasa Romania din criza inca in aceasta vara....Da' cu presiunea la apa cum stai?
Uratica, frumusica, pe unde esti....
Gali, i-a fa tu o analiza pe o lista, ce care si cum suntem...
Adica eu Mona, frumoasa si desteapta, cu mici"fisuri" pe ici pe colo, in asteptare di IUI4....."nervanta asteptare"
Tu Galli, Masterat in Bors si sarmale si calculatoare , cu procupari indecente precum...transhumanta oilor in satul romanesc...
Mayan, printesa torturilor si zana .....postei
Guze, enciclopedia din Orient,experta in cum sa ...ne inia o pauzam sotul cand e pe nevroze.....
Si tot asa....
Pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Pai cum sa iau? Era tinctura si am luat doar o saptamana si mi se pare ca nici aia toata.
Tin minte ca vre-o 3 zile am luat de 3 ori pe zi cate 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa , asta inainte de masa.In restul zilelor ( 3 !!) am luat doar 1 data pe zi da acelasi gramaj.
M , n-a luat ..a zis ca el nu ia " porcarii " asa pe nevazute.
Omul e chimist , deci cred ca ma intelegeti dece e asa reticent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

guze, te astept cu drag , cum sa nu .

ellanik, cum zice menics, da-i cu ceai verde chinezesc, e bun si ...chiar iese.eu am mai dat jos si din burtica cu el.
la mine a fost in primle 2-3 zile ca ma pocnise o ....la birou de simteam ca numai ajung acasa.dar apoi s-a reglat si dimineata sunt regina pe tronul de acasa .

si al meu sot ia BU, dar pastile ca ii plac mai mult si mai ia si seleniu si zinc.sa vedem ce-o sa iasa.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Guze,
Pentru ispitirea d-voastra
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=colorabi&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mona, ti-ai revenit!
Sotul tau ce reactii a avut la BU? Parca si el a luat/ i-ai dat tu , nu mai retin, sorry.

Mergi la inceput