Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)
Raspunsuri - Pagina 11
Mona40 spune:
Guze,
Fete, ma bagati in toate boalele.....eu mananc colorabi si voi vorbiti de placinte....
Eu nu ma mai joc cu voi....se cheama santaj culinar......
Las ca ma intorc eu de la gratarele...cu multe fleicutze.....chiar daca doar de vita....
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
nicooooooooooooooooooooo, nu mai avem butoi!!!!!!!!!gata!!!!!
lasa, fii bucuroasa, draga mea, buni-omama, va avea grija de micut,
iar micutul tau iti va trimite altul, sau altii sa aiba ei grija de tine!!! te rog, nu fii suparata!!! noi suntem cu tine!
si pt tine, nico!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
menics, manix, manu, gata, la max 14,45, am plecat la framantat!!! tot ce imi pica in mana!!! ok?
pupici la gagici!!!
soricica spune:
nico, n-ai aflat????
butoiul s-a spart, nu mai este.
buni si micutul au grija de tine si sa vezi ce surpriza o sa iti faca cat de curand.
fruntea sus , si mie buni a mea( nici ea numai este) mi-a zis ca daca e sa am o fetita sa ii pun numele de stefania sau lavinia ca tare mult ii plac.
te pup dulce si iti trimit un buchet de flori ca sa iti inveseleasca ziua
ellanik spune:
Multumesc pt sfaturi.Trebuie sa recunosc faptul ca m-a luat ameteala ....ati scris nu v-ati incurcat...cat despre of-ul meu dorsal, problema e veche si totodata noua.Cum ma emotionez , cum ma constip...si cum ma emotionez destul de rapid (mai ales cand vad atatea fete dragute si saritoare) imaginati-va ce "tare" sunt.Deci....din punctul meu de vedere pot spune ca " ma intariti", nu? Va tzuc si mai terminati cu atata mancare ca innebunesc.Nu mai poate omu sa slabeasca cu voi!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
galliciana spune:
fata ella, nu ai voie sa slabesti, tre sa ai peste 50 kg, chiar daca cu 0,00001!!!
apropo, ce-i mai important de framantat, pica abia.....deseara, daca mai e in stare de ceva, saracul, la cat munceste....
mayanule, treci la raport, te vazui prin alte parti!!!
pupici la gagici!!!
MayanMistica spune:
Pup fetele , am venit si io de la scoli nu foarte inalte ( locatia n-are mai mult de 5-10 m inaltime ) , am bagat asa la repezeala un bol de cereale si ma duc sa-mi tai o felie de harbuz.
Asta ca am avut drum pe la shopingareala si cand am vazut pepene verde la numai 3 euro am zis ca e pomana curata.
Aici e destul de scump pepenele , nu conteaza culoarea ..tot scump e.
Ca si ciresele , caisele ...
De fapt ce naiba e ieftin in Olanda?
Mancare am facut de ieri ..un fel de miel( bucatele ) la cuptor cu diverse legume.Cartofi am luat azi asa ca doar ii fierb si pun alaturi.Ii fac si salata la om ...si gata ca ii ajunge si se invata cu narav.
Dulce , am vazut o tarta cu nuci intr-o revista olandeza..acu sa videm cat pricep io din reteta.
Daca imi iese si nu ajung cu ea la gunoi , va scriu reteta ...daca nu , astept sa-mi vina omul acasa si sa ma scoata el din ceata.
Asa ...acu va intreb pe cele care ati luat BU..eu am luat cam o saptamana ..ba o data pe zi , ba de 3 ori ..cum s-a nimerit.
Credeti ca imi poate afecta mult CM? adica in loc de 30 zile clare ( la fiecare 1 de luna ) poate sa se fi schimbat cu numai o saptamana de BU?
pe toata linia
ellanik spune:
Fata, Galli, eu mi-am "tras" vreo 4 kile de cand cu fiv-ul asa ca ..e de unde...adica am 57 acum insa mai vreau sa dau macar 2 kg jos ca sa am unde pune.Si cum constipatia duce la ingrasare , vai de capu' (si nu numai) meu.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
guzelnico spune:
Multumesc, fete dragi!
Gata, odata ma scutur si trec la atac. Deocamdata imi pregatesc armele.
Unde e Menics? Ce ziceai, ca Dany nu vrea fufu? Da' e bun si pt sanatatea lui , explica-i. Ia-l cu binisoru', ca trebuie sa presteze. Si nu fii intoarsa cu dosu-n sus, ca iese baietel iar tu vrei titita. Acum e momentu'! Mai cu seama ca ovarul bun lucreaza. Nu te lasa, so pe el!
Abia astept sa-mi vina sotu' acasa, il devorez, nu vrea de bunavoie, il leg de pat si ma fatai goluta prin fata lui.