Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)
Raspunsuri - Pagina 14
guzelnico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Galli, imi plac si mie mult si guliile, si ridichiile, si cotoarele ... de la varza, dar imi rascolesc ulcerasul. Si apoi gulia e rotunda, nu seamana nici macar cu un trabuc. |
Aaaa, acum abia am inteles, dupa ce am vazut si pozele de la Mona. Tu, de fapt, imi traduceai ce inseamna "colorabi". Si eu credeam ca sa-i recomand lui Micomic gulie, in loc de morcov.
Ok, butoiul am inteles ca nu mai e, da' o pluta pot sa folosesc? Sa ma duc pe ea?Hai c-am prins si valu'... pana-n Baia Mare ajung sau macar intr-un jacuzzi ....
Mona40 spune:
Guze, Al meu a luat BU vreo 2 luni 1 data pe zi , o lingura, dimineata diluata intr-un pahar cu apa....si dupa ce a vazut ca s-a dublar cantitatea si s-a imbunatatit concentratia.....nu mai putem sa-l opresc...
Acum i-am zis sa ia o pauza....
L-am trecut doar pe Vit e si multivit cu se si zn si B-uri...
Oricum Mayan, daca dai un search pe DC ai sa gasesti subiectul discutat si rasdiscutat....
Despre"respectiva"....fa-te frumoasa zambitoare si deosebit de vesela si amabila....asta enerveaza cel mai tare...cred.
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
soricico, sa stiu, ai program de vizitare, liber, sau doar prin raza....sau ai dori sa vezi ceva??sau?? eu, din pacate, am masini, dar nu .......carnet....
mayan, BU ai luat din 1 mai, pana cand?? in ce data??
pluta nu avem, nico!!!!ia-ti gandul!!!
am mai scapat ceva???
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Mayan, Branca Ursului Denumire latina - Heracleum Sphondylium Engleza - Hogweed Franceza - Berce commune, Berce branc-ursine, Patte d'ours Germana - Bärenklau, WiesenKlau Da si tu un searche pe google in englezeasca si vezi ce si cum si invita-l pe Dl sa ceteasca.... Poate mai pinde curaj Mona :) 3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4 Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9% |
Merci, Mona, esti draguta si plina de idei! Dar .... mai bine cetesc eu si ii fac 'mnealui un rezumat numai cu ce trebuie sa stie...
De curaj nu duce lipsa (e mare amator de adrenalina- zboara cu parapanta/ paramotorul). Si el isi doreste la fel de mult macar un bb. S-a supus unei operatii de varicocel, a luat si oua de prepelita ... crude, pe stomacul gol. Nu zice NU la nimic ce ar putea contribui la implinirea visului nostru.
menics spune:
galli, np, daca vroiam sa tin secret nu pomeneam nimic, dar parca intrece masura, si odata imi sare mustarul , daram zis s afiu fata finuta si sa nu le stric apele acum inainte de nunta, dar dupa facem noi putina ordine ca vad ca dnul ori si-a uitat ori si-a schimbat prioritatile...
azi am sala , si sincer nu am nici un chef, dar ma voi mobiliza ca saptamana trecuta am tras chiulul, si bag seama ca azi nu mi se arata nimic mai interesant, poate maine...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
citat din mesajul lui menics galli, np, daca vroiam sa tin secret nu pomeneam nimic, dar parca intrece masura, si odata imi sare mustarul , daram zis s afiu fata finuta si sa nu le stric apele acum inainte de nunta, dar dupa facem noi putina ordine ca vad ca dnul ori si-a uitat ori si-a schimbat prioritatile... azi am sala , si sincer nu am nici un chef, dar ma voi mobiliza ca saptamana trecuta am tras chiulul, si bag seama ca azi nu mi se arata nimic mai interesant, poate maine... http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Du-te la sala! Miscarea iti va da un tonus bun, te incarci cu energie!
menics spune:
va , imi pare rau ca nu pot participa la discutia despre BU , al meu a zis ca el nu mai vrea tratament dupa ce am pierdut sarcina, asa ca daca da d-zeu sa fie unu fortos fara ajutor, ok, altfel, pe el nu-l mai prind la medici si tratamente de asta incerc sa nu-l stresez, ca poate da randament, of,of, daca nu tineam la el atat se ducea de-a dura pana acum de nu se vedea...
mda, deci plec la sala poate gasesc vre-un Tinel musculos hihi...am plecat, o seara buna va doresc!
fiti atente ca am luat si butoiul sic, doar pentru mine, ca parca vezi ca iar dormm in el cu gandul la ovulatia mea si la Dan care maine pleaca la buc sa fie uns director... doamne nu se mai termina odata?
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
soricica spune:
galli,cred ca am la dispozitie doar 3-4 ore cat tine prezentare ca apoi plecam mai departe.preferabil in zona, la taclale .
pupici
galliciana spune:
manix, fii tare!!!!!!!!!! lasa supararea deoparte!!!!!!!
intre timp, am avut curentul oprit, -de ce numai apa??,nu?????- si am spart vreo 10 oua, ffffffffffffffffffff misto............. bestial chiar, partea la curatat de dupa!!!!....
am facut aluatul.....curat pe jos, spal, etc....
soricico, am inteles!! nu prea stiu ce sa gasesc mai de atractie pt tine, desi, poate ne-ar fi de ajuns numai noua cele cateva ore....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui soricica galli,cred ca am la dispozitie doar 3-4 ore cat tine prezentare ca apoi plecam mai departe.preferabil in zona, la taclale . pupici uka |
"Mai departe" inseamna ca ajungeti si in Istanbul?