Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_lucia spune:
Hello, hello piticodrom!
Mary, multumim de aprecieri si bafta multa cu intoarcerea in tara!
Godzila, mersi pt. cuvintele la adresa lui Alberto. Sa stii ca si eu am invatat sa inot tot mare fiind si la inceput imi era frica nu gluma de bagat capul in apa!
Medica felicitari pentru noua casa, ce bine ca se pot juca copiii la curte. Si nazdravanul meu e foarte incintat sa se joace in curte! Brazilia e si destinatia mea de vacanta favorita, poate peste 1-2 ani o sa ajungem si noi intr-o vacanta de o luna acolo.
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto
kristinutza spune:
n-am mai citit din urma de ceva timp :( . dar sper sa recuperez.
deocamdata plec in concediu, cu sot si cupil. maine dimineata la prima ora - imbarcarea!!! nu pot sa cred, adio serviciu si alte kalimere :).
voi reveni muult mai relaxata (sper) si cu poze (sper).
paaaa!
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
miflore spune:
Buna zanelor!
Intrebare rapida care stiti: una dintre combinatiile de la aerosoli, stiu ca erau 3 medicamente, ser fiziologic, flixotide si inca ceva. Ce? Poate stie cineva, Ana mea tuseste la greu, e interesant, la noi acasa zugraveala, peste vreo 2 ore plec la Targoviste s-o duc la un medic acolo.
Pa!
dana_lucia spune:
Buna dimineata! Ce liniste pe aici, haideti la o .
Miflore, multa bafta cu Ana la doctor, sa treaca repede tusea!
O zi buna tuturor si vacanta placuta celor care sunt in vacanta!
Salutari,
Dana Lucia si Alberto
miflore spune:
Vacanta?
Oooo, ce cuvant dulce...eu sunt cu picioarele in moloz... Vorba vine ca sunt la servici iar problemele legate de zugraveala le rezolv noaptea.
Asta e prima saptamana si sunt rupta de oboseala, presupun ca mai am 3 saptamani de distractie maxima.
Vreau si eu in vacanta!
Am fost aseara la Vulcana, am luat-o pe Ana si-am dus-o la Targoviste la doctor. Nu se aude nimic la plamani, pana la urma e vorba de o tuse expectoranta care probabil ca mai tine ca orice tuse. M-am linistit.
Dana_Lucia, !
Pa!
diana_n spune:
De 2 zile n-a scris nimeni, hmmm....
Atunci dau eu raportul . Plecam in week-end la un cuplu de prieteni in Washington D.C., Peter e bine merci la Bacau, facem zilnic chat cu video si ne vede, il vedem foarte bine. Povesteste tot, sunt la curent cu ce face catelul mamei si ce pisici au trecut prin fata blocului
Va pup
Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)
alinam spune:
da, vacanta!
Diana cat il lasati pe Petrut la bunici?
Miflore lasa ca trece molozul si o sa iti fie mai mare dragul sa vii acasa.
Noi nu avem nimik de raportat, tot cu pampers, chiar asa mai e vreun pitic cu pampers???? in rest Vlad mofturos cum stiti, bocesteeeeeee la comnda ca o bocitoare platita, orice nu ii convine boceste, tipa , il intreb: de ce plangi? si imi raspunde : vreau sa plagi!, ii zic bine, atunci plangi!
Vlad e exagerat de alintat, deja depaseste orice limita, daca merg undeva cu el si nu ii place dupa 3 minute tipa si ma face de basme sa plecam, sper anul asta la mare sa nu ne faca ca anul trecut ca ne-am blestemet zilele si ne-am intrebat de ce oare am plecat de acasa.
dana_lucia spune:
Buna seara piticodrom! Chiar, ce liniste pe aici!
Noi mai avem inca doua saptamini pina la vacanta dar in weekend nu scapam nici un prilej de a merge la mai ales ca si azi a fost o vreme super!
In rest totul foarte OK cu noi, Alberto saluta cu drag toti colegii de piticodrom.
Weekend placut in continuare va dorim.
Dana Lucia si Alberto
Ioana75 spune:
Salutare! Multumesc pentru urari, am stat 4 zile la Voineasa, a fost extraordinar de frumos, o cabana ca din revista, cu o curte uriasa cu iarba. Miruna a plans cand am plecat, si as fi putut sa plang si eu. Concediu placut tuturor!
Antonia, Smaranda e suparata ca Sa nu e la gradi, imi zice in fiecare zi ca "Shasha nu e". L-ai inscris si pe Sa la Mindlab?
Ruxandra, distractie placuta si voua la mare! Sa-mi spui cum a fost, poate imi dai curaj. Secretul pentru jucat carti e ca am fost cu fratele meu si sotia lui (recunosc, am trisat avand ajutoare). Raportul de 2 adulti la un copil mi se pare ideal, noi ne descurcam de minune daca suntem 4 adulti cu copiii.
Dana lui Antoine, ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Dana Lucia, felicitari lui Alberto pentru concurs.
Mihaela, mult succes cu mesterii, sa iasa totul cum vrei tu. Ma bucur ca te-ai linistit cu tusea Anei.
Marinela, multa sanatate.
Medeea, felicitari pentru schimbarea rezidentei, sa fiti fericiti si sanatosi in casa spatioasa. Iar tu sa ne scrii mai des.
Mary, daca mergi la BabySpa si e OK, poate vin si eu cu fetele. Succes cu mutatul! Au fost dezastru alegerile astea, eu nu m-am dus pentru ca eram la munte. Citeam intr-un ziar ca toti cei din inchisori au votat.
Diana, ce frumos va distrati fara copil (desi teoretic aveti unul cu voi).
Alina, va doresc sa va distrati anul asta la mare. Imi amintesc cum ai povestit anul trecut (pentru ca m-am identificat foarte bine cu tine).
Noi plecam vineri in Croatia, cu Maria. Chiar daca copiii vor rezista drumului cu masina, 2 zile dus, 2 intors, eu nu cred ca rezist - daca pana pe 1 iulie nu dau nici un semn de viata pe forum, inseamna ca am cedat si m-am internat la sanatoriu sa-mi revin dupa concediu.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei