Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 10
oaana spune:
Buna ziua.
Incerc sa scriu si eu cate ceva,desi nu prea am ce...performantele copiilor vostri ma dau pe spate.Iosua e un copil normal...dar tinde spre muzica,asa ca vom merge sa vedem ce talent si ce sanse are...A avut serbarea-a fost bujorul roz-de data acesta si-a spus bine rolurile.La noi,cel mic ne uimeste un pic,numara pana la 10 in rom si engl,stie diferite cantelcele,vorbeste bine de la un an si 10 luni,nu mai are scutec de ceva timp...dar cred ca-l copie mult pe Iosua,desi el nu stia sa numere in engl
In rest,suparata,amandoi trebuie operati de polipi,si Aaron are puroi dupa timpane,am fost la Iasi la control,nu stiu cum de s-a ajuns aici.Sunt necajita si nu prea vreau sa constientizez ceva acum...
Miflore,cum merge varuitul?
dana_lucia spune:
Buna ziua piticodrom!
Ioana, multumim si concediu placut. Noi plecam pe 27 luna asta in Algarve pentru 3 saptamini, abia astept!
Oana, sanatate multa copiilor tai, cred ca iti e greu daca ambii copii trebuie operati dar treceti voi cu bine si peste asta, va tinem pumnii si va dorim multa sanatate! Cit despre performantele copiilor, fiecare cu ritmul lui as zice eu, comparatii eu nu fac niciodata caci pur si simplu nu consider reprezentative astfel de comparatii.
Duminica placuta si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragelor,
Ne-am intors si noi fix acum o sapt, dar din pacate Sonia s-a imbolnavit exact in ziua plecari si 4 zile ne-am chinuit cu o febra urata si mare. Acum e mai bine, sper s-o tina asa.
Floricico, bafta la zugraveli, sa iasa cum vrei tu si sa fie mesterii seriosi si buni. Mii de scuze ca nu te-am mai sunat, dar am avut un program aiuristic, pitici cam maraiti, etc. Ramane pe data viitoare, parol, .
Ioana, vacanta placuta, vreme frumosa si drum bun. Sa ne scrii cum a fost.
Noi plecam in august si speram ca anul acesta va fi mai bine ca anul trecut.
Medica, sa stapaniti cu placere noua casa. Am amintiri frumoase legate de Balotesti, un unchi de al meu avea o casa acolo si mergeam des in copilarie, la cules visine mai ales.
Mary, succes la re-mutare.
Pup fetele, o zi buna,
Poze 2009
Poze 2008
oaana spune:
Dana.Sunt curioasa ce gene mosteneste Alberto?Eu cred ca e foarte important sa existe mai multe "cluburi"unde copilul isi poate dezvolta aptitudinile.Pe cand la noi in oras(care e foarte mic)nu prea ai de ales.De ex imi doresc enorm ca,copiii mei sa invete sa innoate(eu nu stiu si mor de frica in apa)dar unde sa-i duc?
Si am uitat sa-ti urez concediu placut si la fel si lui Anto.
dana_lucia spune:
Oana, sa stii ca si noi suntem citeodata destul de uimiti de Alberto, la inot cred ca seamana lui taica-miu caruia i-a placut mult inotul dar n-a avut unde sa practice organizat ca atit eu cit si sotul am invatat sa inotam mari fiind. La fel si cu limbile straine, nici eu nici sotul la virsta de 3 ani si 10 luni nu jonglam asa cum o face el cu 4 limbi dar noile generatii ne depasesc asta e clar.... Multa sanatate copillor Oana si sa treca repede si cu bine toate problemele.
Antoanela, sanatate multa Soniei!
codruta_grg spune:
Hellou!!
Am zis sa scriu inainte sa ne mutam de la scutece ....sa nu uitati de noi
Am terminat si noi gradinita, cu serbare si cu promisiuni ca nu vom trece in alta grupa .
In vacanta cred ca vom fi destul de mult pe acasa, din pacate pentru Petra. Vom merge mai mult la cabanuta noatra situata la 20 km de Cluj, unde are de toate (castel, piscina, etc).
Vrem sa mergem la mare si la munte, dar vor fi perioade mai scurte decat in restul anilor. Daca stiti ceva pensiuni rezonabile la pret, poate imi dati ceva informatii, desi sotul meu nici nu vrea sa auda de litoralul romanesc, dar pt Petra, vreau neaparat 5 zile sa mergem.
Va pupacesc
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
oaana spune:
Codruta cunosc pe cineva din Constanta care isi inchiriaza apartamentul.E la 3 minute de mare,e nou renovat,aer conditionat,etc...daca te intereseaza da-mi un PM.
dana_lucia spune:
Buna seara! Gata, gata sa va gasesc pe pagina 3!
Sunteti cu totii in vacante deja? Noroc ca noi plecam in 27 si mai bag cite un ochi sa nu ajugem chiar pe pagina 3-4 totusi!
Noapte buna!
Dana Lucia si Alberto
marinela79 spune:
Salutare,
era cat pe ce sa nu va gasesc, leneviti pe undeva pe la soare mamici, copii,pe unde umblati.
eu nu am mai intrat ca nu am chef de nimic.IAris al meu s-a captusit nu cu una ci cu doua fisuri anale, dureroase si sangerande.Noi suntem disperati, el stresat si chinuit, nu va spun ce e la noi.Nu mai avem rabdare, el nu accepta sa ia ceea ce ii dam, tati e bolnav si el, cu febra foarte mare, ca la noi la nimeni.
Dragele mele, spuneti-mi cum sa il conving pe puiul meu sa accepte alimente pe care nu vrea in ruptul capului sa le accepte.trebuie sa bea suc de prune, nectar, cereale cu tarate, apa multa, supe de anumite legume.Nimic nu vrea, nimic din ceea ce ii ofer eu.E un chin viata noastra impreuna acum, cred ca ma uraste copilul asta, dar nu mai pot sa il vad cum plangge la fiecare mers la toaleta, ca sa nu mai spun cat de tare ma sperie fiecare picatura de sange pe servetel, la final. Singurul lucru bun care imi mai ridica moralul este o doctorita extraordinara pe care baietii mei au vazut-o azi si care ne-a sunat in seara asta sa vada cum se simt si cu care am vorbit o ora.Un om extraordinar cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, nu m-am gandit in viata mea ca mi se va intampla mie.
AM SIMTIT-O PE FEMEIA ASTA PE CARE NICI MACAR NU O CUNOSC CA PE CEA MAI BUNA PRIETENA, M-A LINISTIT SI M-A ASIGURAT CA iaRIS E OK SI CA DEPINDE DOAR DE EL SI DE COOPERAREA NOASTRA CA EL SA ISI REVINA REPEDE.Am vrut doar sa va impartasesc experienta mea fantastica cu un medic in adevaratul sens al cuvantului, un medic care e om inainte de toate si care s-a pus in locul meu, avand la randul ei o fetita.
va pup dragelor, ma duc s ascot copilul din vana ca nu mai iese.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
diana_n spune:
Marinela, imi pare tare rau sa aud ca suferiti cu totii.
Ce am invatat in ultimii 3 ani cand Peter nu vroia sa vorbeasca e ca totul sa fie o alegere.
In cazul lui Iaris:
Vrei in parc? bine, trebuie sa bei apa sau suc, alege.
Vrei sa iesi cu tata la mall? bine, mananci o portocala sau un castronel de lapte cu cereale.
TOTUL trebuie sa fie o alegere intre 2 alimente. E greu la inceput, va rezista cat va putea, dar tot va vrea in parc, tot va dori sa se intalneasca cu un anumit prieten si va ceda.
Tonul trebuie sa fie calm, sa nu simta ca e fortat cu ceva. Nu vrea sa aleaga? no problem, stam acasa si facem alta activitate placuta. Dupa 30 min. iar cere in parc, atunci il pui sa aleaga intre o pruna si o para. Nu vrea? continuam joaca. Dupa alte 15 min. vrea in parc, il pui sa aleaga intre supa si suc de prune. In cele din urma va ceda.
Iar sotul trebuie invatat sa procedeze la fel.
Sanatate multa !
Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)