Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Dana, poti sa zici ce vrei dar e o super realizare! De cate ori pe saptamana face inot? Ar fi bun de performanta dar presupun ca e prea devreme. Sunt curioasa ce o sa aleaga peste niste ani, cred ca ar putea face orice la superlativ.
Noi miercuri plecam, am decis sa fie maine ziua de bagaje, nu ma pot mobiliza, n-am chef. Cred ca ma pleosteste vremea.
L-am inscris si noi pe Dinu la tenis, acum 1 luna si 1/2. A trecut la o grupa de "mai buni". Ii place mult de tot, se misca bine. Sper sa-i placa in continuare. La varsta asta, acum le place si maine cine stie ce pata li se pune...
marinela79 spune:
Salutare, salutare
Mai fetelor ce vrobiti voi aici de copii care iau locul 1 la activitati sportive....fac sporturi la greu...Waw.....
Dana cred ca Alberto este grozav. Eu ma minunez tot timpul de ceea ce face, si mai laes ca face din placere.
Nanadana, cunosc tare bine sentimentul ala de topire totala cand copilul face ceva pentru mine. Eu nu ma mai satur de el, cand suntem singuri suntem toata ziua imbratisati, si ne jucam, si cantam, si dansam ca nebunii.Am avut sambata o jumate de zi impreuna, tare bine a fost.
Cristina, felicitari Ancutei pentru curajul de a sta singurica in apa. Iaris adora apa, dar nu se pune inca problema sa faca inot, din cauza urechiuselor. Mihai il mai duce la piscina, i-am luat dopulete dar nu le suporta in ureche. Asta e are timp sa invete si sa inoate, dar tare ma bucur cand aud de copii curajosi.
Miflore, spor la treaba, mare nebunie trebuie sa fie acolo la tine. Noi deocamdata nu facem nimic aici stand in chirie, dar tocmai ce vorbeam cu fina mea din Romania care sta in apartamentul nostru de acolo si imi spunea ca se apuca de zugravit apartamentul, si de facut modificari pe acolo. Ei au mana libera de la noi, abia astept sa vad poze cu ce vor face.
vacanta placuta la toata lumea, noi mai avem un pic, si ne detasam o saptamana de tot si toate.
eu sunt acasa cu o infectie urata in gat, cu febra 39,5, antibiotic si tot tacamul.Sper ca maine sa fiu mai bine ca astia la birou sunt disperati. Am intrat intr-un proiect de imbunatatire a conditiilor de munca, de micsorare a perioadei de tratare a unui dosar, iar din octombrie vom lucra doar in sistem, nu vom mai avea deloc hartie ceea ce nu poate decat sa ma bucure ca imi trec prin mana foarte multe dosare care au mai trecut si prin alte maini, motiv pentru care ma si aflu azi acasa.
va pup fetelor, ma duc sa imi beau ceiutul cu lamaie si s ama odihnesc pana la 4 ce imi iau pustiul.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
marinela79 spune:
Aa, inca ceva Tonia, poti sa imi dai mai multe detalii despre tenis, ce fac, ce rachete au, ca aici nu ii ia la tenis decat de la 4 sau 6 ani,iar IAris adora sportul asta, si as vrea sa iesim noi cu el pe teren, dar sincer, toate rachetele mi se pareau grele.I-am luat de badminton, dar nu e acelasi lucru. Mercic
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
dana_lucia spune:
Va multumim mult pentru aprecieri!
Cristina (cge) pai e super Ancuta daca sta singura in apa deja. Ce adincime are bazinul, e de copii sau mai mare? Alberto e in grupa care face lectii la bazinul de 1.5 m, bazinul mic aici are 90 cm dar Alberto a trecut de acest bazin deja!
Uaauu Tonnia, tenis pentru Dinu, bravo si mult succes in continuare. Alberto face inot lectie o data pe saptamina si inot de relaxare tot o data pe saptamina (deci merge de doua ori saptaminal la bazin).
Marinela ai mare dreptate, noi il lasam pe Alberto 100% sa faca ce ii place. Ca sporturi mai merge pe linga inot si la gimnastica pentru copii o data pe saptamina, asta iarna a invatat destul de bine sa patineze (a mai mers si la un patinoar artificial sa exerseze) si evident joaca cu mare placere fotbal de cite ori are ocazia, ii place sa faca dribling cu taica-su
Dar pe linga sport Alberto e fascinat si de litere, cifre (stie sa adune si sa scada cu cifrele pina la zece), figuri geometrice, ma uimeste cit a progresat de unul singur mai mult ca noi chiar nu vrem sa il mai invatam mai nimic ca si asa stie prea multe pentru virsta lui.
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto
medica spune:
Va salut din toata inima, dragele mele !!!!
Am incercat sa fiu cat de cat la curent cu toate evenimentele din piticodrom, dar.......am ramas in urma.
Noi suntem bine, proaspeti locuitori ai comunei Balotesti, unde locuim in prezent.
Deja ne-am obisnuit, cu drumul, cu casa, cu toate schimbarile. Ultima data cand am intrat pe forum, va povestem ca m-am apucat de zugravit la apartament, dar iata ca apartamentul a devenit intre timp o casa.
Aici este Ok, foarte multa liniste, nu se compara cu agitatia din Bucuresti. Baiatii mei sunt super incantati, mai ales acum, ca au fiecare camera separata. Curtea este destul de spatioasa si plina de verdeata. Asteptam si noi vacanta sa plecam la mare. Alex o sa plece in cantonament la Costinesti si intr-o tabara la Durau, iar mezinul va pleca la mare impreuna cu mama mea.Noi, plecam in Brazilia pe 7 iulie, are sotul un turneu de polo. Imi este un pic teama, mai ales acum dupa incidentul aviatic.
In rest, urez tuturor vacante pline de soare si amintiri de neuitat
Felicitari pentru toate performantele copiilor, toti sunt niste scumpi. Si David va merge la inot peste putin timp. Din toamna trecuta l-am dat la gradi si este foarte Ok. Asteptam serbarea.
Apropos, ma gandeam ca implinesc copilasii 4 anisori si nu va mai gasesc pe aici
Tonnia spune:
marinela, rachetele sunt de tenis dar mici, pt copii. Si mingile sunt la inceput deosebite, sunt mai usoare ca sa nu se forteze articulatiile, se incepe cu unele din burete si se continua cu unele de tenis dar care au doua culori, au viteza mai mica.
Ora d etenis e sia ea structurata in 2 parti, fac un fel de pregatire fizica mai intai sau tot felul de miscari care ajuta tenisul, de ex pt rever au jucat inainte un fel de hochei si dadaeau apoi un rever perfect, natural. E important antrenorul, sa stie ce trebuie sa faca ca sa nu forteze la varsta asta pt ca au aticulatii sensibile. Trebuie sa lucreze mult si pt picioare, ca sa aiba jocul specific de picioare.
mary ilie spune:
Sunt inca consternata de rezultatele alegerilor pentru PE in RO - pare o gluma
Si daca Europa avea deja o parere proasta despre RO acum le trimitem si dovada - mi-o si inchipui pe domnisoara EBA rasfoind ultimele reviste de moda stand comod in fotoliul ei de europarlamentar, oare cum se va intelege Becali cu colegii de alte nationalitati, ca banuiesc ca nu vorbeste nici o limba de circulatie internationala. Si, acum o sa vada si Europa ce-i ala circ, ca soseste si Vadim....
Scuzati ca sunt offtopic, insa nu m-am putut abtine
mary ilie spune:
TONNIA vacanta placuta si vreme buna!Stii ca habar n-aveam de insula asta greceasca, dar se pare ca-i chiar frumos pe acolo.Te astept sa ne povestesti mai multe.
Si succes lui Dinu la tenis!
MEDICA drum bun si tie, cred ca o sa fie super in Brazilia
DANA LUCIA felicitari lui Alberto, zau ca e grozav baietelul asta, nu stiam ca merge la innot de la varsta asa de mica, dar uite ce rezultate are acum!Bravo, bravo Alberto!
Zana Zanelor mult succes cu zugraveala!Sper sa se termine cat mai repedeNu te obosi prea tare
Eu m-am decis la BabySpa pentru innotul lui Andrei, e aproape de casa, cam scump, sper macar sa fie ok.Stie cineva mai mult detalii despre ei?
Noi revenim in iulie in Bucuresti asa ca sunt ingropata in bagajeee....cum prind un pic de timp fugim la mare,in weekend am fost la Tivoli, weekendul urmator mergem la Capri abia astept sa vedem Grota albastra, sper sa fie ok cu Andrei la transferul din barca in barcuta....
In rest, toate bune.
diana_n spune:
Medy felicitari pentru casa !!
Nu-ti fie frica de zbor, de fapt e chiar o perioada buna, dupa un accident toata lumea e mult mai atenta.
Noi am zburat Newark-Paris, Paris-Buc, Buc-Paris, Paris-NY, cu copil si fara. N-am vazut pe nimeni purtand masca anti-gripa, cum erau putine turbulente ne puneau sa ne legam centura, mi s-a parut ca am primit mai multa atentie decat de obicei.
Am ajuns acasa aseara, ne-am culcat dar ne-am trezit repede ca eram pe ora Parisului
Aaa, de aceea l-am vazut pe Vadim la stiri in avion ?! Nu aveam castile ca sa aud ce zice, dar am vazut ca subiectul era rezultatul alegerilor.
Diana 26 saptamani si Peter (3 oct 2005)
godzila spune:
Mary off, si eu sunt tare suparata...desi nu am nici un drept pt ca nu am fost la vot .
Dana, m-ai lasat masca cu performantele lui A. Eu am o frica teribila de apa, nu intru decat cu inotatoare, altfel ma panic (slava D-lui ca s-au inventat). Iulia sta si ea singura in apa, ii place la nebunie...insa cu colac, o deranjeaza daca intra cu capul in apa, cred ca ii e frica. Cat despre litere si Iulia e fscinata, stie sa desparta in litere un cuvat...mi se pare (bineinteles cuvinte usoare) cu matematica mai greu...dar sincer nu prea am stimulat-o in sensul asta.
Diana distractie placuta in continuare. O aniversare super!
Medica felicitari pt casuta!
Vad ca lumea se pregateste de vacanta.