Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana, felicitari pentru prezentare!

Alexuta, plecam intr-o insula greceasca, Zakynthos, se zice ca e frumos. E prima data cand ies cu ei din tara si m-a izbit o teama, ca sa nu-i zic panica. ma gandesc la gripe porcine si avioane.

Locca, iti tin pumnii sa va descurcati!

Ioana, te-ai inscris la Mindlab? Noi da! Sa te inscrii ca e bun programul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari dragele mele

vad ca toata lumea se pregateste de vacanta,va dorim mult soare si vacante cit mai placute

dianaaud ca esti la paris,sejour placut,nu am stiut ca vi ca o puneam de o intilneala,cit stai? noio sa plecam in weekend,iti doresc la multi ani si multi ani fericiti impreuna

miflore bafta cu spoitul

danafelicitari lui Alberto

dumicica aici se serbeaza "ziua mamei" si a venit antoine azi de la gradinita cu o felicitare si mi_a recita o poezie,de......... ma topit toata

in rest sintem bine,mai o vanataie,mai o cazatura, mai o racela........rutina,la picior are 28,masoara 1.05 si 15.800kg

vine va pupam si va dorim un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom, haideti la o !

Alexuta, Locca, Tonnia, Nanadana multumim de aprecieri!

Locca, Tonnia, concediu placut, sigur o sa fie bine cu piticii si sa va distrati mult!

Noi ne pregatim de plecat la lectia de inot, azi Alberto are o mini-competitie la inot, sunt curioasa ce si cum!

Weekend placut si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom! Va invit la o

Ce liniste pe aici, haideti pe pagina 1!

O saptamina buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!

Dana, ce-a facut Alberto la inot?

nanadana, ce frumos ca ti-a spus o poezie!

Noi suntem in bagaje, ne auzim peste 2 saptamani!
Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Tonnia, daca m-ai intrebat hai sa spun ca nu imi propusesem sa mai scriu atitea laude dar daca ai intrebat sa va povestesc acum: Alberto a luat locul 1 impreuna cu un alt baietel de 5 ani si jumatate, copiii participanti au fost in numar de 15. A fost foarte frumos, au avut de facut asa: sarit in apa, inot pe spate, urcat pe o chestie care plutea pe apa, mers pe acea chestie care plutea in picioare, sarit din nou in apa si inot normal pina la capatul bazinului apoi urcat pe marginea bazinului mers pina la un tobogan inalt, urcat acolo si dat pe tobogan venind inapoi in bazin si totul evident contra timp.
Apoi un alt exercitiu a fost de scufundare. Niste cercuri pe fundul banzinului si trebuiau adunate cit mai multe si trecut apoi prin alte cercuri mari care erau fixate pe fundul bazinului si desigur din nou contra timp.
Alberto a primit cadou o mascota delfin de care e fff mindru, va dati seama!

Tonnia, vacanta placuta, drum bun si sa va distrati bine! Cind o va intoarceti voi ne pragatim noi de plecare!

Mergi la inceput

Wow, Dana, as fi picat testul asta la inot! Mi se pare formidabil! Bravo!

Gata pauza, plec la bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Tonnia, concediu placut, ai terminat bagajele? Nu te uita pe geam ca ploua ca-n Grecia nu ploua! Distractie maxima!
Diana_n, felicitari duble! La multi ani!
Ruxandra, Ioana, concedii placute, sa va distrati!
Dana_Lucia, am ramas muta cu inotul. Mi se pare incredibil de greu. Bravo lui ALberto!
Eu sunt pe fuga, practic nu mi-e clar ce vreau sa fac prin casa, le gandesc si le fac din mers, nebuneala totala.
Am uitat sa scriu, azi sunt la servici...
Pa!

Mergi la inceput

Miflore, Tonnia multumim de aprecieri insa vreau sa reamintesc ca Alberto merge la lectii de inot de la 5-6 luni deci are ceva vechime deja si se bucura enorm ca acum face totul fara noi in apa fiind 100% independent....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, felicitari ptr Alberto. E talentat.

Si Anca face inot aici, e la a doua sesiune, sta fara parinti in apa, se amuza, dar nici vorba de asa perfomanta.
Cred ca nici Victor n-ar fi reusit concursul.

Tonnia, Ruxandra, Ioana, vacanta placuta.

Nanadana, te cred ca te-ai topit.
Eu am un 'panier' cu scoici bricolat de Anca si niste flori de hartie de ziua Mamei. E aici e mai inainte prin mai.
Acum pe 21 iunie a ziua tatalui.
Educatoarea lor e in vacanta, asa ca au pregatit cadourile ptr tati de mult.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput