Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 6
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_lucia Da Godzila citesti bine, scoala. Am mai scris deja de citeva ori ca aici copiii merg la 4 ani la scoala si am scris si despre tot procesul alegerii scolii si testele pentru o scoala cu copii peste nivel mediu ca sa zic asa mai putin laudativ pe care Alberto le-a trecut cu f.bine. Masurile lui Alberto le-am scris si eu cu ceva vreme in urma (1.16-1.17 si 23 kg). A, si sa nu uit, Alberto a admirat-o mult pe Iulia in poze, ii place tare de ea! Dana Lucia si Alberto |
Wow, bravo lui! Destepti olandezii sa se gandeasca la un asa sistem...la noi din pacate multi copii supradotati se pierd undeva in sistem. Multumim Alberto
Ioana75 spune:
Neataa! Azi n-am ajuns odata cu copiii care plang la gradi, asa ca Sma si Miru au plecat voioase tinandu-se de mana catre sala de clasa - nici nu s-au uitat in urma dupa mine.
Mihaela, bafta sa ai parte de muncitori harnici si responsabili, sa termine la timp.
Dana Lucia, succes cu pregatirea pentru scoala.
Plecam la munte weekendul asta, sa respire copiii aer curat iar eu sa joc carti - poate imi iese planul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, distractie si odihna placute la munte!
Noi ne pregatim sa plecam la mare saptamana viitoare. Dinu e suparat ca pierde pregatirea unei piese de teatru de la gradinita. El e caine, haha!
Dana, succes! Nu te mai sfii sa vorbesti depre Alberto, nici nu prea il lauzi, spui doua vorbe si gata!
Marinela, succes cu schimbarea regimului lui Iaris! Ar trebui sa iau si eu masuri, ca aceleasi preferinte culinare au si ai mei. Si eu...Asa ca ce sa ma mai mir...
diana_n spune:
Bonjour !
Suntem la Paris si ne dor picioarele de atata umblat. Azi facem 5 ani de casnicie si in 2 zile e ziua mea, implinesc ceva cu 7, preferabil 17
Peter e bine, i-au facut bunicii un program asa de incarcat de nu prea intreaba de noi.
Aseara am urcat in turnul Eiffel si cand am ajuns la etajul 2 cu liftul, turnul a inceput sa se clatine foarte tare, l-am tinut bine, dar pana n-am coborat jos, 1 ora mai tarziu, n-a stat deloc cuminte. Habar n-am de ce, ca ma urc in Empire State building si ma simt foarte bine. O fi de la sarcina...
Salutari tuturor
Diana 25 saptamani si Peter (3 oct 2005)
dana_lucia spune:
Hello, hello piticodrom!
Ioana, multumim, Alberto abia asteapta sa mearga la scoala! Mult succes si printeselor tale la gradi, sunt fetite mari amindoua acum!
Azi Alberto prezinta colegilor la gradinita o tema despre transport, sunt curioasa sa aud cum s-a descurcat ca noua acasa nu a vrut sa ne spuna ce va povesti, abia astept sa aud de la educatoatre ce si cum.
Weekend placut si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
Tonnia spune:
Diana, La multi ani!!!! Asa sarbatorire mai zic si eu!
Dana, ce frumos ca ii incurajeaza sa vorbeasca in fata celorlalti, adica in public! Sper sa iasa bine!
Ioana75 spune:
Diana, distractie placuta in continuare si la multi ani.
Antonia, distractie placuta si vreme buna la mare. Noi pierdem serbarea de sfarsit de an, vom fi in Croatia.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
dana_lucia spune:
Tonnia pleci deja in vacanta? Distratie placuta si mult soare!
Si noi avem vacanta din 26 iunie, abia astept!
Din cele ce mi-au zis educatoarele Alberto s-a descurcat de minune azi si am inteles ca a facut prezentarea interactiv .....sincer ramin uimita pe zi ce trece de tot ce face si stie......
Ioana, distractie placuta in vacanta din Croatia, am citiva colegi olandezi care au mers anul trecut in vacanta acolo si au fost f.multumiti.
Uaaauuu Diana acum am citit cu atentie, vine ziua ta si aniversezi si casnicia "La multi ani!" si petrecere frumoasa. Mergeti si la Disneyland ca noi ne-am distrat super asta vara acolo, Alberto fiind in al noulea cer de bucurie!
Dana Lucia si Alberto
alexuta2005 spune:
Diana felicitari pt dubla aniversare!
Noi luni aniversam 6 ani de casnicie.
E foarte frumos Parisul,sper sa reusiti sa vizitati toate obiectivele!
Bravo Alberto,mult succes la scoala!
Antonia unde plecati la mare?
Noi plecam pe 22 la bulgari.
Ioana distractie placuta la munte!
Mihaela - spor la treaba!Multa bafta si nervi de otel!
Vera stai linistita ca Iulia nu e pitica deloc.Alexia are 94 cm si 14 kg si poarta nr. 23.
Alexia are pe 20 serbarea.Ea este fetita harnicuta, are un rol si un cantecel pe care il canta singura.Deja stie si celelalte poezi ale colegilor dar nu vrea sa-mi spuna ce mai fac la serbare, ea imi zice"vezi tu la serbare"
Au inceput sa apara progrese, micute ce-i drept,legate de timiditatea ei, acum are curajul sa mai salute dar nu o face mereu.
In schimb a intrat intr-o perioada mai agitata,uneori nici nu o recunosc.E mai razvratita, plange din orice,face tot felul de chestii de-mi pune rabdarea la incercare, am citit ca toate astea dureaza cam pana la 5 ani.Nu stiu cum o sa rezist pana atunci.
locca spune:
Dana, era de inregistrat, mai, prezentarea.
Diana, la multi ani pt. dubla aniversare! Si distractie frumoasa in continuare!
Ioana, cam care e reteta ca sa apuci sa joci si tu carti?
Si noi plecam luni la mare. Sa-mi tineti pumnii sa nu ma lase nervii, e prima data cand merg cu amandoi copiii undeva si e prima data dupa 9 ani cand merg pe litoralul ro. Noi mergem la 2 mai. Sunt curioasa cum mai e pe-acolo, sper sa nu am o (prea mare) dezamagire. In functie de cum va iesi acum mai vedem ce planificam pt. vara asta
Casiana, eu ma cert aproape zilnic cu Matei, e obraznic verbal si nu cedeaza nici picat cu ceara.