Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
Antoanela, ce perioada grea ai! Ti-ar fi trebuit un ajutor.
Ieri a fost petrecere la gradinita, foarte reusita, s-au distrat bine.
Miflore, bine ca ai descoperit tu un loc bun, o sa retin Bioderma.
Ce vreme oribila, nu-mi vine sa cred ca se apropie vacantele cand vad vremea asta, parca nu sunt pregatita sa fac plaja, mi-e friiiig!
Ioana, ce minunatie de fetita e Sma, cat de cuminte e! Nu a plans deloc, asa ceva mai rar!
dana_lucia spune:
Hello, hello!
Tonnia, iti trimitem noi niste soare ca aici vremea a fost si este superba, simbata si duminica am fost la , ne pregatim deja pentru prima tura de vacanta pe care o avem din 27 iunie pina in 20 iulie si pe care o vom petrece la tarm portughez!
Ieri am fost la Madurodam in Haga iar Alberto s-a distrat teribil cu personajele din Sesamstraat....a petrecut bine de ziua copilului iar cadou i-am luat, ca tot ne cerea cu atita infocare, un Nintendo DS cu vreo 4 jocuri cu tot si e in culmea fericirii...
O seara buna tuturor si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
marinela79 spune:
Buna seara fete dragi,
La multi ani Piticodrom pentru ieri. Am fost asa de ametita ca am si uitat sa intru sa va urez. Noi suntem in general bine, IAris al meu se confrunta de o saptamana cu o constipatie nasoala care i-a produs si o fisura anala.Ne-am speriat pentru ca desi e constipat mai tot timpul nu a avut probleme mari pana acum. Suntem la regim destul de strict ca sa amelioram problemele.Speram sa fie bine. Asa l-am mai facut sa manance fructe ca abia se atingea de ele, dar nu pot spune ca sunt multumita de resultate. Si mi-e mila de el de nu mai pot cand imi spune ca il doare. Problema e ca nici nu vrea nimic din ce ii dau, la el toate sunt "cah", nimic nu ii place. Laptele este acum de soia si nu e bun, ciocolata si biscuiti nu mai exista, paine alba nici atat, i-am luat tot ce iubea el mai mult. Tot ce vreau e sa ii fie bine, dar nu va spun ce ma doare sufletul cand imi spune ca vrea ceva interzis si eu nu pot sa ii dau.
Ioana, felicitari Smarandei.eu zic ca o bona se descurca cu doi copii, unu incarut si celalat pelanga sau chiar si ambii de manauta.Aici vad multe bone pe la gradinita cu doi copii si se descurca, dar depinde de incredrea pe careo poti avea in ea.
Diana sa va fie d ebine sejurul romano-francez.
Dana, cred ca a fost foarte fericit Alberto cand a vazut jocul.Sa ne spui ce grozavii face cu el.
Miflore, ma bucur ca te-ai mai linistit cu alunitele.
Anto, imi pare rau pt concediul vostru, dar cre dca veti fi fericiti cand veti vedea totul gata. Si fii mai ingaduitoare si nu te mai stresa cu ei.Mai lasa-i sa isi rezolve sisinguri problemele, nu trebuie sa intervii mereu intre ei. Eu vorbesc, e usor doar sa dai sfaturi.
Vera v-am vazut pozele, suntasa frumosi copilasii tai, iar ca nasi ati fost tare frumosi.sa aveti parte de fini buni, mie tare mi-e dor de ai mei care trebuiau sa fie aici, daca nu interveneau probleme de sanatate care le-au stricat planurile.
Cristina, cred ca v-ati topit de dragul Ancutei la spectcolul lor.LA noi a fost o mica serbare dedicata celor care anul asta merg la scoala.Au fost imbracati in robe albe si au avut palarii din acelea ca absolventii de facultate tot albe.A fost frumos.Cei mai mici le-au cantat si ei cate ceva.IAris a fost Noe, si au avut un cantecel cu "Arca lui Noe".Eu nu am fost prezenta, dar m-am distrat de Mihai care filma si copilul nu era nicaieri.Si facea semne disperate sa nu inceapa fara el, la care intra in scena si IAris cu o oaie in spate, de plus, bineinteles, si isi face rolul.Nu am stiut absolut nimic, in ziua cand a avut serbarea i-a spus tati ca are serbare si el a zis ca nu e adevarat. Pe timpul verii merg la gradi ca de obicei dar nu mai au asa multe activitati scolare, ci se plimba mai mult, ies afara, bricoleaza.Noi o sa avem concediu in iulie si atunci va sta o saptamana cu noi, in rest va fi la gradi toata vara.
Va pup.Ne-am adunat toti si profitam de cele cateva ore cate le mai avem pana la somn, sa ne jucam.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Ioana75 spune:
Salutare!
Ramona, deci amanati pe mai tarziu inotul - sa ne tii la curent.
Mihaela, ma bucur ca te-ai linistit cu controalele. Daca aranjezi ceva cu Anto, da si la noi un telefon.
Antonia, da, a fost foarte bine cu Sma la gradi - pana azi, cand am gresit si am intrat in gradi desi erau mai multi parinti si copii care plangeau, si nu s-a mai simtit atat de confortabil, asa ca a plans dupa mine pentru prima oara. Ii place de Sa, i-a zis numele de o suta de ori luni.
Anto, succes, sa terminati renovatul rapid.
Marinela, Cristina, ce frumos ca au facut scenete la gradi.
V-am spus ca i-am luat Mirunei sandale nr 29 si pantofi nr 30? Imi poarta sosetele de mult,
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Fetelor, m-apuc de zugraveala cu tot tacamul. In 2 zile trebuie sa strang toata casa eu fiind la servici.
Urati-mi bafta!!!
Tonnia spune:
Wow, 29 la picior? Adevarul e ca e foarte inalta Miruna. Si Sma mi se pare inalta.
Dinu e pici, bine macar ca a ajuns la 100 de cm. La picior nici nu mai spun cat poarta. Sper sa creasca si el mai mult la un moment dat!
Miflore, bafta! Mi-e mila de tine sincer! Cand aud de zugravit mi se face rau!
La gradinita e bine, Sa nu mai plange dimineata, ii e mult mai bine de cand au venit si ceilalti copii, educatoarea il lauda ca e ascultator. Acasa e mare terorist asa ca raman tablou cand il lauda.
dana_lucia spune:
Buna ziua piticodrom!
Si Alberto are de ceva timp numarul 30 la picior, lui marimea 29 nu ii mai vine deloc si am la incaltaminte 29, asta e.....
Azi al meu nazdravan a fost la scoala pt. acomodare 2 ore ca de inceput efectiv incepe din 17 august. A fost foarte incintat si l-am luat cu greu de acolo! Invatatoarea mi l-a laudat f.mult dar ma opresc aici cu laudele......
Miflore, Antoanela bafta cu renovarile/zugravitul, va tin pumnii sa iasa cum va doriti!
O zi buna in continuare si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
godzila spune:
Tonnia felicitari pt adaptarea lui Sa.
Mary, merci mult. Fina este cea mai buna prietena a mea de pe vremea facultatii. Sunt tare mandra ca m-a ales nasa. Ce surpriza cu serbarea ti-a facut Iaris Si noi am trecut de prima serbare. Mi-a placut mult si o sa pun cateva poze pe care le-am facut aici.
Miha, bafta iti urez la zugravit
Cand citesc ce mari sunt copiii vostrii nu-mi vine sa cred. Iulia e pitica rau, are marimea 24 la picior, 15 kg si in jur de 1 m. Trag sperante ca Vlad sa fie mai solid.
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_lucia Si Alberto are de ceva timp numarul 30 la picior, lui marimea 29 nu ii mai vine deloc si am la incaltaminte 29, asta e..... Azi al meu nazdravan a fost la scoala pt. acomodare 2 ore ca de inceput efectiv incepe din 17 august. A fost foarte incintat si l-am luat cu greu de acolo! Invatatoarea mi l-a laudat f.mult dar ma opresc aici cu laudele...... Dana Lucia si Alberto |
Citesc oare bine, scoala? Cum asa?
dana_lucia spune:
Da Godzila citesti bine, scoala. Am mai scris deja de citeva ori ca aici copiii merg la 4 ani la scoala si am scris si despre tot procesul alegerii scolii si testele pentru o scoala cu copii peste nivel mediu ca sa zic asa mai putin laudativ pe care Alberto le-a trecut cu f.bine.
Masurile lui Alberto le-am scris si eu cu ceva vreme in urma (1.16-1.17 si 23 kg).
A, si sa nu uit, Alberto a admirat-o mult pe Iulia in poze, ii place tare de ea!
Dana Lucia si Alberto