Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Diana, drum bun la Paris! Imi pare rau ca nu pot veni in parc diseara (am sedinte pana tarziu la serviciu).
Ramona, sa ne povestesti despre ora de inot.
Antonia, ma bazez pe Sa ca iti povesteste cum a fost cu Sma la gradi.
Si la noi au copiii serbare azi, dar nu stiu daca vor ajunge - tot bona si soacra trebuie sa ii duca, dupa ce i-au luat de la grad acum la 12.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
La multi ani, copii!!!!
Ioana, Sma a fost tare cumintica, nu a plans. A mai venit un baietel in grupa mica, a fost OK si el. L-am intrebat pe Sa de cine i-a placut mai mult dintre copiii de la grupa mica si mi-a spus: de Miruna! haha! De fapt, mereu spune ceva despre Miruna, cand o sa inteleg ce zice iti comunic, haha!
Noi incercam sa ajungem la petrecere ca vrea Dinu tare.
Diana, distractie placuta in Paris! Imi place de Peter ca va lasa sa va distrati!
Ioana75 spune:
Antonia, multumeste-i lui Sa pentru raport. Mi-a zis si soacra ca se juca foarte frumos in curte cand a ajuns ea. Acum doarme franta (a si venit cu 2 autobuze acasa). Te rog fa-le si copiilor mei o poza la serbare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, ti-am trimis e-mail.
Incerc sa fac poze dar aparatul meu face figuri si uneori nu se aprinde.
tangerine spune:
salutare
la cererea publicului, o sa povestesc despre ora de inot: povestea e foarte scurta: nu a existat:) nu am reusit sa o conving pe maria in acea sambata dimineata macar sa mergem pana acolo orice am facut; asa ca de data asta am facut eu o criza de nervi:) acum mi-a trecut
insa am fost weekendul acesta in turneu la brasov: la finii nostri, la petrecere de pitici, apoi in vizita la alti prieteni unde am stat peste noapte; iar a doua zi am dus-o pe maria la Rasnov sa calareasca (a mai calarit -ponei, evident- vara trecuta la Danes si i-a placut foarte mult); nu pot sa va descriu incantarea de pe fata ei; a avut o poneie alba numita romantic Ploaie cu care s-a inteles de minune; de un an imi explica cum o sa-i cumpar un ponei roz si o sa-i facem grajd la noi in curte:) asa ca am s-o mai duc la calarit la Mogosoaia sau Corbeanca unde am vazut ca exista centre de echitatie; deh, domnisoara are gusturi nobile; in urma aventurii, Monsenieur Stefan s-a ales cu un virus rebel incasat de la duzinile de oameni mici si mari cu care a intrat in contact direct, soldat cu o noapte de febra moderata; si in plus cu groaza acomodarii la 5 locuri diferite; avand in vedere ca ii ia in medie 2 ore sa se obisnuiasca cu un spatiu reiese ca in medie odata ce s-a obisnuit cu spatiul respectiv, ne-am si carat de-acolo; insa i-a placut foarte mult la petrecerea de pitici: a stat cu ochii mari si a refuzat orice incercare de alimentati/somn ; s-a jucat un pic cu bile si s-a dat pe topogan- chestii de-astea bebelusesti
in alta ordine de idei, vad ca suntem cotropiti in Bucuresti, da nu reusim sa ne intalnim de nicio culoare
miflore, iti tin pumnii pentru interventie! sunt convinsa ca va fi bine; si eu sunt posesoarea unei impresionante colectii de alunite; sincer, nu vad cum cineva ar reusi sa se uite la fiecare in parte, daramite sa le si monitorizeze; eu aveam o teorie ca ar fi de la expunerea intensa la soare din copilarie, insa acum vad ca si maria si stefan au inceput deja sa aiba si cel putin stefan nu a fost expus niciodata, iar maria in majoritatea coplesitoare a cazurilor a avut crema protectoare
felicitari si incurajari domnisoarei Sma la primul contact cu gradinita! Vad ca Sasha are deja state vechi si isi ia in serios rolul de povestas.
si acum ma retrag la lucru ca sunt pana in gat
Ramona, mama Mariei si a lui Stefan
cge spune:
La Multi Ani !! de 1 iunie la tot Piticodromul.
Ramona, v-am admirat pozele de pe contul comun.
Ce flacau mare si frumos s-a facut Stefan.
Sanatate multa !!
Bafta la serbari !!
Si Anca a avut primul ei 'pestacle' cu vreo 3 sapt in urma, au fost tare haiosi, ca au interpretat o bucatica dintr-o piesa de teatru.
La inot merg amandoi duminica dimineata.Le place, cred ca le luam si peste vara.
Dar pe cal nu cred ca s-ar urca nici Victor nici Anca, asa ca deh, nu le pot face pe toate.
Acomodare usoara la gradi !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Diana, distractie placuta la Paris !!
E bine sa mai respirati un pic inainte de bebe .
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
miflore spune:
Ca sa nu va las in suspans, am fost azi la Nedelcu si la Bioderma (cu care colaboreaza el) si deocamdata nu e cazul de excizie. Mi-au facut "harta corpului" si am cateva alunite de urmarit. Trebuie sa revin peste 3 luni, in toamna, la control. La bioderma au aparatura ca lumea, nu se compara cu lupa frumuselului din Polisano. Asa ca momentan m-am linistit cu controalele.
N-am citit tot, o sa recuperez, dar mi-au cazut ochii pe mesajul tau, Ioana. Imi pare fff. rau de Alexandru, cred ca parintii sunt distrusi.
Noapte buna zanelor!!!
Antoanela23 spune:
Buna seara,
La Multi Ani tuturor copiilor din Piticodrom.
Sa fiti sanatosi si iubiti.
Ati petrecut bine?
Noi azi am stat pe langa casa, dar am fost ieri in Cismigiu, a fost ff frumos.
Ioana, inca suntem in Buc, pana duminica. Si eu zic ca bona ar putea lua ambii copii de la gradinita, intrebarea e daca vrea sa si stea singura cu fetele pana veniti voi.
Diana , ce plimbareti sunteti, distractie placuta la Paris.
Mifloricico, bine ca ti-ai luat de grija cu alunitele, e f bine ca te-ai dus. Ne auzim la telefon .
Noi avem un program cam naspa in concediul acesta, adica sotul pleaca pe la 11 la apt unde avem renovarea si vine pe la 11 noaptea inapoi acasa, cu exceptia zilelor cand mai facem cumparaturi pt apt. Asa ca eu stau toata ziua cu piticii acasa, mi-e teama sa ies cu amandoi in parc ca sunt strazi de traversat si ai mei au obiceiul sa fuga in directii diferite. Daca iau un carucior se cearta pe el, iar doua carucioare nu pot impinge. Asa ca ies cu ei pe rand, cand doarme unul din ei, sau cu amandoi cand poate sora-mea sa vina cu mine. Cu somnul sunt prastie si cu nervii aproape la fel.
Joia trecuta am mers cu piticii la strand si a fost f bine, mai putin faptul ca l-a intepat o albina pe Victor. Cu ocazia asta am aflat ca nu e alergic, of ce a mai plans si spunea "nu trece, nu o sa treaca niciodata".
Va pup pe toate, somn usor,
Poze 2009
Poze 2008