Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mda, ca bine zici, eu am ajuns la concluzia ca muncesc prea mult pentru prea putin. Greu, dar am ajuns si la aceasta concluzie.
Ce mai fac fetele mele dragi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA multi ani Smaranda, chiar daca cu intarziere!!!!
Ioana, niste poze ne mai arati cu printesele tale?Mi-e dor sa revad copilasii,de fapt nu stiu daca am mai vazut poze in ultimul timp cu piticodromul.
Cat despre al doilea copilas al unor mamicutze de pe aici, ma terminati...pai numai acum ne anuntati ca vine bebe si acum vorbiti de mers in picioare, Doamne cand au crescut copiii vostri? Ca trece timpul asta parca e nebun!!!! Locca, Tangerine, Vera, Meme, Ioana, Gabi,Anto, Oana, Jadi, Gabiarama, Simona de Suceava ,Andreea, Ege,si cine mai era cu doi sau mai multi copilasi....felicitari mamici frumoase pentru ca aveti copilasi mari
Miflore, spor la treaba....cat despre job....nu e bine, cand ajungi singur la concluzia asta inseamna ca e adevarat. Usurel, ca nu arde...ti-o spun asa ardeleneste. Asta o stiu de la bunica mea"Mno numa' incet ca nu arde"
Despre noi numai de bine, sa fie tot asa ca nu ne suparam. Iaris s-a obraznicit un pic de cand a schimbat grupa, dar o pun pe seama stresului resimtit, a noilor colegi putin mai mari ca el. In 5 august avem intalnire la pediatru sa vedem cum mai stam cu kilele ca era sub greutatea data trecuta, dar nu cre dca si-a revenit, ca doar il vad, e tare micut si amart fata de alti copii d evarsta lui, dar tot ce vreau e sa fie sanatos.
Va pup, si faceti bine reveniti din vacante ca nu va mai gasesc pe forum, tot pe la pagina 2-3 va gasesc.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

buna piticodrom! Ne mai tineti minte? e un "secol" de cand nu am mai scris si acus acus ne vom muta de la scutece...
Imi cer scuze ca nu v-am mai scris,nu am starea necesara...viata noastra a intrat pe o panta descendenta de multisor ajungand acum cu mult sub "nivelul zero".
Mayanna are un fratior din 18 aprilie...Eu va citesc, acum e chiar usor sa recuperez, sunteti oaza mea de normalitate...si f rar mai scriu si la scutece de albinute de mai-iunie....Pe Aaron l-a primit f bine,a fost si pregatita ca a avut vreme, noi vorbind cu ea imediat ce am aflat ca sunt insarcinata.
Acum 2 zile a venit de la bunici unde a stat 4 sapt in vacanta...suntem mandri de ea,a rezistat eroic...e prima data fara noi, mai mult eu ma simt vinovata ca a trebuit sa ma despart de ea, mai ales ca urmeaza inca multe schimbari pt care nici macar eu nu sunt pregatita.
Ultimele ei perle:"mama noi suntem saraci acum?Ca am vb eu cu un om sarac, da el chiar era sarac, saracul...nu avea nici macar copii!"
"Tata, tu de ce ai par pe picioare?(urmeaza explicatiile...si concluzia "Da si eu cand o sa fiu mare o sa fiu exact asa ca mama...nervoasa!"
nu mai pot scrie nimic acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sarmisa, mai scrie-ne, sa stii ca doar sanatatea este importanta, restul se rezolva.
Va tin pumnii sa fiti sanatosi toti 4.

Povesteste-ne despre Aaron si Mayanna.
Ce haioasa a fost ca omul e adevarat sarac fara copii.

Si Anca e din ce in ce mai haioasa, sunt topiti bunicii dupa ea, mai ales ca a inceput sa o rupa si pe romaneste.
Si ne spune ca si bunicii sunt prietenii ei, dar ca eu sunt prietena ei preferata.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello piticodrom!

Din pacate nu prea am timpul liber pe care l-as dori astfel ca nu prea am mai scris pe aici dar nu m-am putut abtine sa nu felicit si eu toate mamicile de 2 (sau mai multi) copilasi, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii. La acest capitol noi raminem doar la cifra 1, dupa problemele care le-am avut in timpul sarcinii cu nasterea prematura cum stiti de altfel avind in vedere si virsta, am decis ca, desi nu e ideal, totusi Alberto sa fie singurul nostru copilas, ce-i drept ca face cit mai multi la un loc mai ales la capitolul nazdravanii!
Alberto si-a invitat deja amicii la ziua lui, aici implinirea a 4 ani e o virsta f.importanta, de la 4 ani copiii incep scoala. Cred ca ii vom organiza in gradina noastra (unde are o multime de jucarii pentru afara) o petrecere pentru copii, ce trece timpul, fac piticotii 4 ani!!!

Salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

De luna viitoare incepem sa sarbatorim piticotii, pregatiti-va de bal!
Eu tot in urma cu treburile....azi plec la Vulcana la Ana.
Am atasat toboganul la piscina si sa vedeti ce nebunieeeee si noroiala, ture peste ture, antrenament ca pentru campionatul mondial. E mare distractie mai ales ca Ana mai e cu o prietena si se intrec amandoua la sarituri.
Week-end placut zanelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

zanelor, ma pregatisem sa citesac 3 capitole, dar n-ati fost f active :(.
felicit si eu fetele cu mai multi copilasi! si ca sa incep iarasi nebunia, am inceput iar sa ma interesez de diversi doctori, poate-poate imi da vreunul curaj. dar merg incetisor.

mifloricik, ai scarbic greu, ai casa de renovat, dar vad ca te si plimbi, ceea ce cred ca te mai deconecteaza. noi nu mai ajungem la vulcana, prietena respectiva s-a casatorit si s-a mutat depaaarte.

sarmisa, povesteste tot, fara teama! te ajuta, o sa vezi! in plus, nu vreau sa-mi imaginez cele mai ingrozitoare drame posibile... situatii grele apar cateodata, dar toate au o rezolvare, iar un umar de sprijin, chiar daca virtual, e folositor.

si noi mai dam cate o fuga pe la munte prin weekenduri, in cautare de racoare si aer curat. weekendul trecut am fost la Cisnadioara, locul nostru de suflet, si am gasit o pensiune moderna si rustica in acelasi timp, care avea si o piscina incalzita fff draguta. in plus, cand la Bucuresti era canicula mare, am stat seara cu sotul la o bere pe o terasa a pensiunii, imbracati cu blugi si pulovare. nu cred ca am mai dardait asa de tare si cu atata bucurie vreodata .

in plus, am reusit sa rezolvam problema cu dintisorii lui Radu: am facut 2 sesiuni de periaj profesionist si acum are dintisorii aaalbi si frumosi. suntem f incantati. daca aveti nevoie de un stomatolog fff dragut pt copilasi, va pot recomanda drita la care a fost Radu.

in rest... munca, munca si iar munca. noroc ca inca imi place enorm de mult .

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sarmisa bine ai revenit, ce frumusel e Aaron, sa va traiasca! Mi se pare sau "papa" bluza nashei la botez?
Treceti voi peste toate, sunteti puternici pentru ca aveti 2 copii.
Cristina Anca o rupe pe romaneste? hi, hi,hi, ce-am ajuns te inteleg, Pietricica mea vorbeste tot mai bine romaneste (ba chiar moldoveneste, zice "oleaca" ), in engleza vorbeste doar cand e singur.
Mifloricica tot te mai lupti cu renovarea? bafta ! si noi asteptam sa primim cheile, dar nu ne mutam imediat, trebuie raschetat parchetul, schimbat o usa, etc.
Kristinutza de cand n-ai mai scris... te invidiez pentru seara la munte, aici e cald ca in tara. Stau in casa cu aer conditionat, eu transpir iar sotul mai pune o bluza pe el. Sa dea Domnul sa iei hotararea cea mai buna pentru voi toti

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Oficial azi intra in clubul copiilor mari primul piticodromist. La multi ani pt Maria Alexandra!!!!
Sarmisa, felicitari pt bebe frumos!!! Mai spune-ne despre voi. Mayanna e o dulce.
Cristina, si Iaris ne considera pe noi cei mai buni prieteni, cat despre Anca, ce sa spun, felicitari pentru romana, noi tare ne chinuim. Am observat insa ca el are vocabularul, dar il scoate numai cand nu "vrem " sa il intelegem. In Romania isi vor da drumul mai bine, cand se vor jcua cu copilasii acolo, eu tot asa sper.
Kristinutza, Doamne ajuta sa fie cum vreti voi. Mai spune-ne de Radu.
Miflore, pai jos palaria pentru voi daca reusiti sa faceti atat de multe. Super.
Despre noi, nimic nou. Iaris ca de obicei, ne urca si ne coboara tensiunea cum vrea el. Ieri a mancat 7 gogosi de frica ca adoua zi vor fi intarite.
va pup, ma intorc la treaba.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

"La multi ani!" Maria Alexandra

Cu drag de la colegul de listuta, Alberto

Mergi la inceput