Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 21
kristinutza spune:
nu-mi vine sa cred ca am intrat pe forum 2 seri consecutive!
Radu mai nou refuza sa doarma la pranz. desi e obosit-terminat, nu mai doarme!
sincer, omeneste, n-am nimic impotriva, ca eu nu am dormit nici bebelush la pranz; pe de alta parte stiu ca el ar mai avea ceva somn de dormit...
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
oaana spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA!!
Sarmisa,bine ai revenit printre noi...ma bucur mult ca aveti bb2,mai ales ca are numele baietelului meu cel mic....Probleme sa stii ca avem si noi,aproape ca nu mai reusim sa platim leasingul...am avut o depresie urata tare,dar multumesc lui Dumnezeu,acum sunt bine..incerc sa-mi rezolv problemele de sanatate,ca restul se vor rezolva ele cumva.Insa copiii ne umplu sufletele de bucurie,nu-i asa?

Marinele,tare faza cu gogosile.
Cum a putut sa pape atatea?
Dana,si doar cu Alberto ramai?Nu mai vreti o fetita asa desteapta ca el?

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3681155881/ am pus cateva poze,daca aveti timp sa-l mai vedeti pe Iosua si Aaron.
Haideti pe prima pagina.
alexuta2005 spune:
La multi ani Maria Alexandra!
Oauu, au trecut 4 ani? nici nu-mi vine sa cred ca ne mutam de la clubul scutecelor.
Nici la noi situatia financiara nu e prea roz, facem eforturi mari sa reusim sa platim gradinita Alexiei.Pe langa asta socrii mei s-au imbolnavit amandoi si e destul de greu, mai ales pentru Octav.
Alexia e bine, merge la gradi si acum caci nu avem ce face, abia asteapta sa treaca la grupa mijlocie ca a auzit ea ca acolo invata alfabetul si invata sa scrie.Am inteles ca o sa invete sa srie bastonase, liniute.Eu acasa nu am insitat sa invete alfabetul ca sa nu-si piarda interesul la gradinita.Alexia a repetat grupa mica si anul asta s-a cam plictisit.
dana_lucia spune:
Hello, hello piticodrom!
Oana din pacate din motive de sanatate (tensiune marita) nu prea se mai poate un al doilea copil in mod natural caci as risca prea mult si nu doresc acest lucrur insa nu exclud eventuala varianta a adoptiei mai ales ca am un coleg care zilele astea a infiat al doilea copilas si e extraordinar sa vezi cum se lipeste copilasul de mamica lui, mi-au dat lacrimile cind am vazut. Copilasul e unul lasat in spital de cea care l-a nascut si e luat din China, superb nu?
O zi buna tuturor.
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
Va pup si va schimb si capitolul daca tot sunt pe aici
Noi suntem bine, eu am foarte mult de lucru la servici si de aceea scriu mai rar. Dar va citesc de fiecare data cand postati ceva
Acum pauza de lucru!
Deni &
Vlad & Tudor