Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

DIANA, felicitari pt casa, cred ca acum va simtiti cu adevarat impliniti si linistiti. E mare lucru sa gasesti o casa aproape de o scoala buna si sa fie si la pret bun
CRISTINA, IAris bietu' vroia sa vada balenele ca ii promisesem si MArineland, dar din cauza ploii pe care am prins-o in ziua aia, a oboselii lui, nu am mai mers, deci el se uita la cascada si zicea"Si cand sare balena", iar dupa ce a papat a adormit bustean de nici in masina nu l-am mai putut trezi. A dormit 5 ore la pranz, s-a trezit si a mancat si a adormit iarasi pana am ajuns acasa.
E o figura Ancuta. Victor e un cavaler, un finut, spuneti voi, sa nu riposteze deloc.
Sejur placut parintilor, inteleg ca sunt in vizita. Cred ca sunt in al noualea cer cand isi vad nepoteii.
TONIA, plaja asta are 11 km, deci am avut de unde alege.Era aglomerata acolo unde erau magazine, mergeau tinerii dupa bere, suc, noi am preferat o bucatica mai goala sa ii dam libertate lui IAris, sa alerge cat vrea, sa plece de langa noi si sa il putem urmari cu privirea. Apa era foarte mica si el oricum nu a intrat deloc decat s-a balacit la mal. Pentru familii e locul ideal. O sa mai mergem, poate chiar in august daca ne facem rost de niste zile libere
Ca tot vorbeati de concediu, Dana, waw, super vacanta ai tu acolo, 6 saptamani. Super. Eu am 4 saptamani vacanta, am 6 zile pentru responsablitati familiale,o zi pentru mutat( care este alta decat 1 iulie, cand se muta 90% dintre quebecois), plus 12 zile de medical pe an. Aici concediul medical nu se da ca in Romania, e putin diferit. Pe langa astea pot sa imi reduc pauza de pranz la 45 de minute si imi acumulez cate 15 minute zilnic.Cand am 7 ore imi iau o zi libera platita. Pe langa astea toate avem si 13 zile libere pe an, date de lege, gen sarbatori . Nu ma plang, e si de munca cateodata, dar sunt si unele avantaje care merita sacrificiul de a face altceva decat ceea ce ai visat de mic, sau ce ti-ai dorit, in cazul meu sa fiu profesoara.
Ma duc si eu sa ma intind langa IAris sa ne uitam la ceva relaxant, ca si eu, ca si Dana,sunt dupa o zi de munca, prima dupa vacanta.
Pe curand.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

ce vant de vacanta bate pe-aici
am intrat sa va spun ca stefan merge incepand de ieri; e foarte dulce, merge cu mainile sus de parca se preda:) inca nu are complet reflexul de a merge in picioare versus mers de-a busilea, da e foarte incantat de izbanda lui; si noi la fel:)

Maria e bine; se vede ca a crescut; timpul in care doarme la gradinita ii permite o recuperare aproape completa, asa ca seara nu mai e deloc obosita, ci plina de energie; e in continuare pasionata de pictura; mai nou picteaza pe niste cearceafuri foarte mari de hartie intr-o singura culoare (nu stiu daca au ceva tema sau e alegerea ei) niste chestii care arata ca o pictograma; mie mi-a zis ca e curcubeul fermecat:) vreau sa cumpar niste carton sa le lipesc si sa fac poze; mergem la piscina si ii place sa se balaceasca; incet incet se convinge si de a accepta ideea de mers la inot; mergem prin parc cu bicicleta si cam astea sunt principalele activitati

ei se inteleg in continuare foarte bine, ba chiar se joaca impreuna in weekend cate jumatate de ora; de obicei joaca consta in golirea sertarelor din bucatarie; din fericire se limiteaza la sertarul cu cutii de plastic si alte chestii incasabile; sunt mai mult decat multumita de colaborarea lor:)

in august vor merge amandoi la bunici la miercurea ciuc

partea dureroasa e la culcare cand amandoi vor sa se culce cu mine; in general maria asteapta sa-l culc pe stefan dar cand nu cedeaza, circul e maxim

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diana, bravo! ma bucur mult ca ati gasit casa in zona buna.

Ramona, felicitari lui Stefan. Ce repede a mers! Stiu cum e, si a mea merge cu mainile in sus cand se grabeste . Ea merge de o luna si acum vrea deja sa o ia la fuga. Din pacate stiu cum e si cu dorintele amandurora de a adormi cu tine , exact asa e si la noi. Sa ma vad in w/e cand voi fi singura si 3 nopti cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata Piticodrom,

Va invit la o cafeluta, asa , ca pe vremuri .

Mey, noi nu putem sa nu intervenim cand se cearta piticii nostri pt ca ei plang si eventual Sonia il capseaza pe Victor, se cearta pe aceeasi jucarie pana se lasa cu victime. Incercam sa-i invatam niste reguli de genul, nu conteaza a cui e jucaria, daca e in mana lui/ei, nu o iei.

Ramona, Ruxandra, merg deja piticii vostrii, uau, ce repede trece timpul, felicitari.

Diana, felicitari pt casa, ma bucur ca ati gasit ceva care va place. Si zii asa, esti vecina cu Dr House, .

Revin, pupici,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, La Multi Ani pentru Smaranda! Felicitari, multa sanatate si numai bucurii.

Weekend placut si somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani, Smaranda !!!

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Smaranda!!!!Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani, Smaranda !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zanelor!
LA MULTI ANI SMA!
Sa fii sanatoasa, desteapta si cuminte! Ioana, sa-ti traiasca mandrele!
Eu n-am terminat inca treaba si sunt obositaaaaaa. Nu mai e mult, sper sa rezolv tot in vreo saptamana - 10 zile, mai am cateva chestii de cumparat, de montat, de facut curat.
Am fost la mare la bulgari intre timp, am lasat casa vraiste si-am plecat, a fost foarte bine, conditii f. bune. Ne-au luat-o si astia inainte cu o mie de ani....
Am de citit capitolul asta sa vad ce noutati mai sunt!
Va pup pe toate la rand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc frumos pentru urari.

Mihaela, oau, succes cu apartamentul. O saptamana trece repede.
Diana, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi! Foarte draguti agentii vostri ca si-au redus comisioanele.
Marinela. Nu mai poti sa tii cateva ore pe saptamana, sa nu pierzi legatura cu predatul?

Noi ne plimbam aproape in fiecare weekend, acum ne-am intors din Fagaras, iar vineri as vrea sa merg la mare. In rest, munca, munca si iar munca, parca m-as fi mutat la job-ul Zanei.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput