Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, ce emotionant; cred ca este grea plecarea. Drum bun acasa, succes cu renovatul, si ne vedem mai incolo.
Mihaela, succes cu vidanjorul.
Cristina, multumim! Deja ma gandesc la vacanta din septembrie (din cauza "crizei", trebuie sa imi iau o saptamana de concediu in fiecare trimestru). Voi ce mai faceti?
Dana Lucia, concediu placut!

Gata, maine dimineata plecam, ajungem duminica seara (partea proasta e ca sunt si eu sofer; partea buna e ca sunt autostrazi pana la 100 km de granita).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Hai pe pagina 1!
A ramas valabila intalnirea de maine? Sper ca da, trec si eu la rapid asa prafuita cum sunt.

Mergi la inceput

Neata!

Da Mihaela, a ramas valabila.
Antonia, ati fost vineri la serbare? Cum a fost?
Meme, daca ne mai citesti, vreau sa iti multumesc inca o data pentru CD-ul cu melodii in engleza pe care ni l-ai trimis acum ceva vreme, care a captat atentia copiilor in masina.
Mary, nu mai tin minte daca ai spus la ce gradi vrei sa-l inscrii pe Andrei. Acum in Bucuresti sunt 3 gradi Montessori. Drum bun!

Miruna e in culmea bucuriei, i-am zis ca nu mai merge la gradi si sta acasa cu bunica, in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Ioana,Aaron merge spre bine,acum e pe injectabil,reactioneaza la tratament si nu va mai fi nevoie de paracenteza.
Miflore,succes in continuare cu "varuitul"si vacanta placuta.

Anto,cum se mai simt copiii?
Ruxandra,sanatate multa lui Matei,ce are el la ureche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, bine ai venit!
Serbarea a fost extraordinara, au reusit sa faca piesa. Poate iti da cineva filmuletul, toata lumea a filmat, inclusiv eu dar al meu nu a iesit prea bine, e miscat. Dinu s-a cam rusinat dar a reusit sa spuna rolul lipit de Mariana. Era foarte emotionat, de abia a adormit in noaptea dinaintea serbarii. Dar el a tinut sa participe.
Care e a 3-a gradi M?

Dana, vacanta placuta!

Cge, ma bucur ca ti-au placut pozele.

Mergi la inceput

Oana, ma bucur ca Aaron e mai bine, sper sa ii treaca de tot. Sanatate multa!
Antonia, ce fain ca a participat si Dinu! A 3-a gradi M e cea de pe Dacia pe care n-am localizat-o, de la care a venit Sanziana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deci ne vedem maine. Eu o sa ajung mai devreme, ca sa ratez traficul tampit, mai bantui prin mall. Daca e cineva care ajunge mai repede sa zica

Antonia, ce dragut Dinu, ce emotionat a fost...

Oana, ce bine ca s-a rezolvat! Matei a avut otita seroasa care nu s-a rezolvat de tot, adica are tot timpanele mate cica (expresie de la dr.), adica nu e aer in spatele timpanului si din cauza asta nu aude bine, are senzatia de ureche infundata. Noua ne-a zis sa-l mai lasam peste vara, cand nu mai sunt viroze si se poate rezolva de la sine, plus aerosoli la mare (de-aia am si fost la mare acum). Deci cred ca nu e chiar asa grav. O sa-l mai duc totusi la un control saptamana viitoare. Cert e ca la mare a scos o caruta de muci si sper ca s-a mai rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Ah, ce rau imi pare ca nu pot veni maine la Plaza, dar nu sunt in oras.

Da, o sa postez si poze, zilele astea.

All inclusive nici eu nu cred ca e o afacere. Noi n-am avut. Oricum, plimbandu-ne prin tot arhipelagul, practic mancam cam in fiecare zi in alta parte. De servicii nu numai ca nu ma plang, dar chiar au fost peste asteptari! Probleme am avut cu... romanii, mai precis cu reprezentanta agentiei, insa cu grecii... deloc! Au fost f draguti, nici prea bagaciosi, dar mereu pe faza, saritori si naturali, prietenosi.

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!

Ne-am intors si noi acasa si asa cum zicea Ioana oriunde in Europa e mai bine ca la noi, chiar si in Bulgaria (nu stiti cat m-am enervat ca bulgarii sunt in stare si noi nu, in hotelul nostru era plin de:rusi, nemti, englezi si iranieni, foarte multi, am ramas surprinsa) noi am avut AI, cred ca la bulgari merita, am avut si ceva aventuri, adika pe drum ne-a sunat un nene de la agentia lor din bulgaria sa ne zica: pardon, nu mai au locuri la Albena unde rezervasem noi si ne-au trimis intr-un hotel la nisipuri, nu a fost prea placut, dar una peste alta cred ca hotelul e superior celui la care facusem rezervarile si in ultima zi ne-au zis la receptie ca trebuie sa platim o scrumiera si 2 prosoape care disparusera din camera, eu am vazut intr-o zi ca ne-au pus la baie doar 2 prosoape cand le-au schimbat si in aceeasi zi a disparut si o scrumiera, da nu m-a interesat prea tare problema, plecasem de acasa cu prosoape pentru toata plaja, plus ca la piscina iti dadeau ei prosoape, asa ca in final am facut scandal, cica trebuie sa le zic ziua exact canu au disparut, pai sa imi fie cu iertare da eu nu am venit in vacanta sa va numar voua zilnic prosoapele ca sa nu mai zic ca erau niste chestii care candva fusesera albe, acum erau spre gri si cu ate iesite pe margine.

Kristinuta sa va fie de bine vacanta!
Tonnia si noi am facut primele 200 de poze in ceata ca s-a jucat Vlad cu aparatul si obiectivul era manjit cu ceva, inca nu am aflat daca era miere sau muci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutari calduroase, atit la propriu cit si la figurat, intregului piticodrom din Albufeira, Algarve!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput