Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
cge spune:
Salutare si de la noi,
DanaLucia multumim ptr soarele trimis.
Alina, Kristinutza, Ioana, sa va fie de bine vacanta !!
Asa e Alina, noi dupa vacanta la bulgari ne-am hotarat sa emigram.
Dupa parerea mea, cand esti cu copii mici se merita la AI.
Dupa 4-5 ani, cand poti sa faci excursii mai multe, e super ok la demi-pensiune (dimineata si seara).
Multumim de intrebare Ioana, noi suntem bine, asteptam parintii mei care vin sa profite de vacanta cu nepotii.
Victor e in vacanta, a trecut in clasa-a-4-a, si Anca asteapta cu nerabdare sa faca "5 ani" ca sa mearga la scoala cu Victor.
Oana, va tinem pumnii sa scapati definitiv de otitele astea.
Cred ca iti e cumplit de greu cand sunt amandoi bolnavi, in rest, ne descurcam.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miflore spune:
Buna!
Nu cred ca mai pot ajunge la intalnire, of, of, m-au incoltit si electricianul si instalatorul si zugravul si..si..
N-am cum sa ma strecor....
Ioana75 spune:
Neata! Ne-am intalnit ieri 4 mamici si cu sergentul Milan, a fost frumos.
Mihaela, succes cu mesterii! Poate ne vedem in septembrie, cand o sa-i fac ziua Mirunei. In sfarsit vrea si ea petrecere de ziua ei.
Alina, sa va fie de bine concediul in Bulgaria! Nasol cu peripetiile, dar daca v-a placut mai mult decat in Romania, inseamna ca a fost bine.
Dana Lucia, salutari din ploiosul Bucuresti.
Cristina, ce frumos ca vin bunicii sa distreze copiii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Buna,
A fost frumos la intalnire, e adevarat. M-am bucurat sa le vad pe Ioana, pe Irina si pe Ruxandra. Pacat Mihaela ca nu ai putut ajunge, dar asa incoltita, cred si eu....
Asa cum am promis am pus pe mailul comun fisele despre care vorbeam. Pe unele apare si site-ul de unde le-am luat, pentru inspiratie.
va pup
Diana30 spune:
Salutare gasca!
Sa va fie de bine concediile celor ce-ati fost,iar celor ce vor merge le urez concedii relaxante!
Tonnia,am o dilema de cand am vazut pozele crailor tai.De care m-am indragostit mai tare?Sunt frumosi si interesanti amandoi.
Kristinuta,mai rar copil ca Raducu tau.Asa sa tot vizitezi lumea.
Mihnea e bine,baiat mare deja,a promovat in grupa mijlocie.A facut innot si de la toamna va face iar.Acum e cateva zile la alintat,la tara la bunici.In rest sta cu mine in vacanta si e tare mamos si comod.La gradi mananca si se imbraca singur,dar acum in vacanta sta ca placinta si asteapta sa-l imbrac si sa-i bag in gura mancarea.
La sfarsitul lui august vom merge si noi in Corfu.
Va pup pe toate si va doresc o vara minunata!
Ioana75 spune:
Salutare! Gata, copii sunt in vacanta la bunici, iar eu nu stiu cum sa pierd vremea mai bine. Ieri am fost 5 ore si am prestat munca voluntara, s-a mutat sediul gradinitei intr-o casa mai mare si mult mai frumoasa; mie imi place, sper sa le placa si copiilor.
Diana lui Mihnea, felicitari pentru promovarea in grupa mijlocie.
Bianca, multumim frumos pentru fishe. Te rog, nu ne uita si cu informatia despre bazinul de inot din Tineretului
.
Cristina, m-am uitat la pozele de la serbarile copiilor (ai link-ul cu parola pe adresa comuna), ce s-a schimbat Ancuta, e foarte frumoasa. Si pare asa frumos in Canada. Esti multumita de scoala lui Victor? (de sistemul de invatamant de acolo) Eu am inceput sa ma interesez de scoli si invatatoare, si din ce am citit am inteles ca cea mai buna alegere este emigratul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ce mai faceti, fetelor?
Eu am si uitat ca am fost in vacanta, abia in august mai plecam.
Nu i-am dus la gradinita in ultimul timp dar incepem saptamana viitoare pana in august.
In rest, joaca si cam atat. Mai mergem la tenis si altceva interesant n-am prea facut.
Diana, hai ma...prea de tot!
BiuMil, ce mai face Milan?
Alinam,
Va pup!
cge spune:
Ioana, multumesc de aprecieri, se vede ca sunt fetele la bunici, ai timp de uitat pe poze
Am trimis mai de mult linkul la poze pe contul comun, cred ca am si scris.
Cat despre scoala lui Victor, sunt f. multumiti.
El merge la o scoala publica Internationala, este acreditata la o organizatie internationala, si daca va continua in sistemul asta, va avea un bac international recunoscut intr-o multime de tari.
http://www2.csmb.qc.ca/guy-drummond/
Asta este site-ul scolii lui.
Ce imi place este ca ii invata sa cunoasca cat mai mult, are tot timpul proiecte, cauta pe internet, la biblioteca, si dup-aia prezinta proiectul in fata clasei.
Si acum de cand e in vacanta face proiecte ptr el personal: a facut un proiect despre Casa Poporului, altul despre Castelul Peles.
Ptr ca aici copiii au diverse religii si culturi, dar invata sa se respecte unul pe altul, sa fie curios sa il cunoasca pe cel de lg. el.
Asa ca stie si compara toate religiile.
Si mai fac niste exercitii de genul:
"Prietenul tau cel mai bun e pe la tine si un baietel din vecin vine sa te invite in parc si nu ai chef. Cum il refuzi fara sa il ranesti?"
Si la matematica, au probleme si exercitii mult mai practice.
De genul celor pe care noi le primeam numai la interviuri.
Nu ii lipseste deloc Romania, cred ca decat bunicii si sora mea.
In primul an, ne mai intreba despre Ro, acum deloc.
Dupa cum stii, Victor a fost in clasa-1-a in Ro si a avut o invatatoare f. buna, studenta la Psihologie, si f. apropiata de ei.
Dar temele tot erau f. multe. Asa ca zice ca e in avantaj
Mai intrebati-ma, ca imi place sa scriu despre copchii
Tonnia, si eu tot asa cu vacanta, mai vreauu.
Noi am fost plecati pe 15 mai, si de atunci am obosit.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
diana_n spune:
Cristina ce frumos suna, ce scoala!
Eu nu stiu mare lucru despre scoala elementara si acum avem o mare dilema. Vrem sa ne cumparam un townhouse sau o casa mica, dar cu cat scoala din zona e mai buna, cu atat taxele si pretul casei e mai mare. Asa ca avem de ales 2 dormitoare-scoala f. buna sau 3 dormitoare-scoala ok.
Peter o duce foarte bine la parintii mei, intre timp, asa cum ma asteptam, iar am greturi, vomit, iau pastile si zac in pat. L-as fi chinuit daca l-as fi tinut langa noi, acum ne e tare dor de el, dar e evident ca e bine. Si pentru ca-l aud doar 1 data pe zi, e foarte evident ca vorbeste cu accent american
O faza simpatica: faceam chat cu video la 11pm ora Romaniei, aici era ora 4pm si remarca "dar nu e noapte !". Asta pentru ca bunica il tot indemna la culcare
Diana 30 saptamani si Peter (3 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi din concediu si gata am inceput si munca.
La mare a fost frumos,Alexia a fost foarte incantata si chiar a plans cand am plecat.Mi-a zis ca "nu vrea sa se termine niciodata concediul"
Acum Alexia ne bate la cap sa mergem "maine in Turcia", ea zica ca daca nu avem bani, ne da ea din pusculita ei.Degeaba incerc sa-i explic ca anul asta mai departe de Albena nu am reusit sa ajungem ca ea o tine pe a ei:trebuie sa mergem in Turcia si gata!Nu stiu de unde are ideea asta.
Am vazut ca v-ati intalnit,am fost la un pas sa ajung la voi dar din pacate ceva probleme m-au impiedicat.Si tare mult as fi dorit sa va intanesc.
Am pus si poze din concediu si de la serbarea de sfarsit de an a Alexiei.
http://picasaweb.google.ro/casiana.rauta/Albena2009#
Diana acum vad ca tu mai ai doar un picut pana o sa-l ai pe bebe in brate!sa-ti treaca greturile.
Am editat, acum sper sa mearga.